HOVEDKILDER: Brød og kjøttprodukter er hovedkildene til saltet vi spiser. FOTO: BENJAMIN A. WARD
HOVEDKILDER: Brød og kjøttprodukter er hovedkildene til saltet vi spiser. FOTO: BENJAMIN A. WARDVis mer

Skjulte saltbomber kan gi deg høyt blodtrykk og hjerneslag

Vi spiser for mye salt, og ofte uten at vi er klar over det selv.


Prøv Dagbladet Pluss en måned for 1 krone

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn