Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Nå får hun sitt eget bakeprogram

Nå får hun sitt eget bakeprogram

«Hele Norge baker»-vinneren vender tilbake til tv-skjermen. Les mer

- Jeg er en nyhetsjunkie

- Jeg er en nyhetsjunkie

Olav Sandnes om sin nye jobb som TV 2-sjef. Les mer

Her viser Skavlan «fingern» til tilfeldig forbipasserende

Her viser Skavlan «fingern» til tilfeldig forbipasserende

Den folkekjære programlederen ble sendt på en pinlig biltur. Les mer

Pamela Anderson gjester «Skavlan»

Pamela Anderson gjester «Skavlan»

dbtv

90-tallets store sexy-symbol kommer til Skandinavia. Les mer

- Jeg ville jo være den han sto igjen med til slutt

- Jeg ville jo være den han sto igjen med til slutt

Stine Eie måtte pakke kofferten og forlate gården i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Les mer

- Jeg har blitt mishandlet i flere år

- Jeg har blitt mishandlet i flere år

Nå får Hollywood-stjernen Sasha Grey rettens hjelp til å holde eks-kjæresten unna. Les mer

«Stjernekamp»-Reidun: - Har hatt noen fortvilte år

«Stjernekamp»-Reidun: - Har hatt noen fortvilte år

Trodde valget hun tok som 17-åring skulle ødelegge alt. Les mer

Operakveld i «Stjernekamp»

Vi anmelder låt for låt. Les mer

Andre finalerunde i Idol

Andre finalerunde i Idol

Vi anmelder låt for låt. Delta i diskusjonen. Les mer

«Idol junior» flyttes igjen

«Idol junior» flyttes igjen

TV2 gjør fredagen til helaften med «Idol» for både voksne og barn. Les mer

Han skal kutte 300 NRK-millioner, og står med gigantlønn. Men den lyver

Han skal kutte 300 NRK-millioner, og står med gigantlønn. Men den lyver

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har i virkeligheten samme lønn som forgjengeren. Les mer

Ylvis mot amerikansk tv-karriere

Ylvis mot amerikansk tv-karriere

Samarbeider med tv-gigant om nytt konsept. Les mer

God start for kontroversielt ekteskapsprogram

God start for kontroversielt ekteskapsprogram

«Gift ved første blikk» fikk en «lykkelig start». Les mer

Hva sier den ukjente Ylvis-broren?

Hva sier den ukjente Ylvis-broren?

Lillebror Bjarte Ylvisåkers første låt er allerede en hit på YouTube. Les mer

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

14.00 Danmark på prærien 15.00 NRK nyheter 15.15 Ein idiot på tur (7) 16.00 Adils hemmelige dansere (8) 17.00 NRK nyheter 17.15 Det søte liv (17) 17.30 Oddasat - nyheter på samisk 17.45 Tegnspråknytt 17.50 Utrolige kaker (4)

 • 18.15 Hjertevenner (10)

  (Hjärtevänner) Finsk serie. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Tove-Maj og Bertel gjør et nytt kjærlighetsforsøk på Högholmen.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Forbrukerinspektørene (7)

  Norsk ungdom drikker store mengder energidrikk, men er det særlig lurt? Vi tar også en titt på de nye elektriske tohjulingene. Og kan man haike fra Nice til Barcelona, vi prøver. Programleder:Marit Evertsen Grimstad , Christian Strand , Pia Rivelsrud.

 • 20.15 Tidsvitne (1)

  Norsk dokumentarserie. «Den nye humoren.» (Den nye humoren.) Ironigenerasjonen inntok norsk humor på nittitallet. Det ble nye fjes på TV-skjermen og stand-up på pubene. Klipp fra NRKs arkiver og oppdaterte intervjuer lar oss gjenoppleve en humor som mange mente dro det altfor langt. Medvirkende: Maja Løvland, Kathleen McIntyre og Cathrine Wik.

 • 20.45 Vikinglotto

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.35 Kampen for tilværelsen (7)

  Norsk dramaserie. «Sex og samfunn.» (Sex og samfunn.) Tomasz har fått et tips, og oppsøker bussjåføren Yngve som kanskje er hans far. Yngve er veldig hyggelig, men Tomasz synes ikke de ligner så veldig mye, og vil ha en DNA-test. Herr Kiran oppsøker fru Kirans brevvenn Holger og kjører ham ned med bilen. Vidkun har en god forklaring til Line på den mystiske sykdommen sin. Medvirkende:Mads Ousdal, Øystein Røger, Tone Mostraum, Lena Kristin Ellingsen, Bartek Kaminski.

 • 22.20 Sofa (3)

  Norsk underholdningsserie. «Sofa» er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I «Sofa» er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV.

 • 22.50 Bye & Rønnings beste (2)

  Underholdningsserie. Komikerduoen Anders Bye og Jon Niklas Rønning gir deg et gjensyn med humoristiske høydepunkter og treffsikre imitasjoner fra Bye & Rønnings TV-serier.

 • 23.00 Kveldsnytt

 • 23.15 Kulturquiz (5)

  Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til første semifinale! Programleder:Siss Vik.

 • 23.45 Øyevitne (1)

  Norsk thrillerserie. På en hemmelig møteplass inne i et øde skogsområde, blir to unge gutter øyevitner til en grotesk massakre. Guttene blir selv nesten drept, men kommer seg unna med drapsvåpenet. De gjemmer våpenet og pålegger seg selv et taushetsløfte om det de har sett. Dagen etter blir en av guttenes fostermor Helen Sikkeland, som er lensmann i bygda, konfrontert med drapene på fire medlemmer av MC-klubben Ferrymen. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.

 • 00.45 37 dagar til krig (3)

  (37 Days) Britisk dokudramaserie. De siste timene før krigen begynner, var nervepirrende. De britiske lederne var usikre på om det var rett å holde Storbritannia utenfor konflikten.

 • 01.40 Girls (8)

  (Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og venninnene er i starten av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. (Incidentals.) Mens hun gir et intervju for magasinet GQ, blir Hannah advart av Patti LuPone om at Adam ikke vil bli den samme lenger når han nå skal spille på Broadway. Jessa får uventet besøk på jobb. Medvirkende:Lena Dunham, Jemima Kirke, Allison Williams.

 • 02.10 Tungrockens historie (8)

  (Metal Evolution) Kanadisk dokumentarserie. Antropologen Sam Dunn reiser jorden rundt for å finne opphavet til heavy metal-musikken. I hver episode snakker han med forskjellige musikklegender, som Alice Cooper, Slash, Lemmy, samt medlemmer av Iron Maiden, Black Sabbath, Deep Purple, Korn og Alice in Chains. (Nu Metal.) Antropologen Sam Dunn dokumenterer hvordan retningen «nu metal» oppsto og døde ut. Han tar blant annet for seg gruppene Rage Against The Machine, Faith No More og Tool.

 • 02.50 Blodig urett (2)

  (Injustice) Britisk krimserie i to deler. Forsvarsadvokat William Travers er i ferd med å komme til hektene etter en tøff periode i London. Han lar seg overtale til å forsvare en gammel venn som er tiltalt for mordet på sekretæren sin. Saken skal komme til å bli ytterst intrikat og setter William og familien hans på en hard prøve. Medvirkende:James Purefoy, Dervla Kirwan, Charlie Creed.

 • 04.30 Miss Marple: Den fjerde rytter

  (Pale Horse) Britisk krimserie. En tåkete høstkveld blir Fader Gorman i all hast hentet til en kvinnes dødsleie. Hun betror ham en hemmelighet som gjelder mange menneskers liv, og han gir henne et skjebnesvangert løfte. På veien hjem blir han drept og ranet. Hva morderen ikke fant var papirlappen Fader Gorman hadde stukket ned i skoen - en lapp med ni navn på. Miss Marple tar saken. (Miss Marple: Den fjerde rytter.) Medvirkende:Julia McKenzie.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.15 De bygde basen Jan Mayen 14.45 Migrapolis 15.15 Illusjonen om ei fri presse 16.05 Med hjartet på rette staden (10) 17.00 Derrick (5)

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 30 svar (16)

  Finsk dokumentar. Et fem minutts program om mobiltelefoner.

 • 19.05 Ingen kontroll på ungene (3)

  Dansk dokumentarserie. Hvordan skal en ny storfamilie få de fem barna til å hjelpe til hjemme? Foreldrene opererer som barnas tjenere og klarer ikke å forstå hvorfor det går så galt. Psykolog Ulla Dyrløv har noen synspunkter de må ta stillling til.

 • 19.40 Skjebnevalg i Brasil

  Norsk dokumentar. Valgkampen i Brasil har vært preget av to sterke kvinner; sittende president Dilma Rousseff og miljøforkjemperen Marina Silva. Mange håpet at hun kunne få Brasil inn i et bedre politisk spor. Men i første valgrunde kom den konservative kandidaten Aécio Neves med en kjempespurt som parkerte Marina Silva på sidelinjen. Vi følger den dramatiske valgkampen. (Skjebnevalg i Brasil.)

 • 20.15 Aktuelt

  Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.

 • 20.45 Krøll på hjernen (3)

  Dansk serie. Ikke alt er slik det gir seg ut for å være. Illusjonisten han Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan en kan bruke både hjernen og sansene på en skarpare måte.

 • 20.55 Brenner & bøkene (3)

  Litterært samtaleprogram. Denne uken møter Brenner Oddleiv Apneseth, som har reist rundt for å dokumentere Norges låver, Jonas Gahr Støre og Vigdis Hjorth.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Kystlandskap i fugleperspektiv

  Europeiske strender og kystområder slik de oppleves fra lufta. «Stjernenes tårer.» (Stjernenes tårer.) Europeiske strender og kystområder slik de oppleves fra lufta. Sakarun og Zadar er ukjente navn for mange, men er blant de vakreste buktene i Adriaterhavet. Kommentar: Bjørn Ola Bjørntoft.

 • 21.35 Den grøne planeten (2)

  (Green Planet) Svensk dokumentarserie. Mangfoldet av liv og den enorme variasjonen av arter på planeten vår er truet av befolkningsvekst og de mange formene for menneskelig aktivitet. Kan menneskene noen gang ta tak i problemene med en felles stemme?

 • 22.30 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.

 • 22.50 Hvor går feminismen? (2)

  (Fittstim - min kamp) Svensk dokumentarserie. Boken Fittstim ble mottatt som en feministisk bombe da den kom i 1999. En av redaktørene, Belinda Olsen, besøker i denne serien kjente og ukjente feminister og deres motstandere for å finne ut om feminismen fortsatt lever. Hun tester blant annet ut toppløs-aktivisme og møter en familie som hemmeligholder barnets kjønn. «Fittstim"-forfatter Belinda Olsen tar temperaturen på feminismen i 2014. Har den kuet mannen? Belinda går på babygymnastikk med lattepappaer, spør seg om kvinner kan være brannmenn og holder tale om skilsmisse - i et bryllup.

 • 23.50 Brennpunkt

  «Terroristen fra Larvik.» (Terroristen fra Larvik.) Hassan Dhuhulow kom til Norge da han var en ung gutt. I fjor deltok han i en brutal nedslakting av tilfeldige mennesker på kjøpesenteret Westgate i Nairobi. Minst 67 mennesker døde. Hva fikk Dhuhulow til å reise fra en rolig, norsk småby for å bli terrorist? Når ble han radikalisert? Vi har fulgt i hans fotspor, og møtt ofrene og de etterlatte i Nairobi.

 • 00.50 Filmens historie (6)

  (The Story of Film: An Odyssey) Britisk dokumentarserie. En verdensomspennende, guidet reise gjennom de beste filmene som noensinne er laget. Serien, som det tok over fem år å lage, spenner over seks kontinenter, tolv tiår og tusen filmer. Sex og melodrama preget filmene fra 50-tallet. James Dean og Marlon Brando slo gjennom internasjonalt. De glorete tårepersefilmene så vel som historien om fagforeningslederen i «On the Waterfront» ble skapt på den tiden.

 • 01.55 Forbrukerinspektørene (7)

  Norsk ungdom drikker store mengder energidrikk, men er det særlig lurt? Vi tar også en titt på de nye elektriske tohjulingene. Og kan man haike fra Nice til Barcelona, vi prøver. Programleder:Marit Evertsen Grimstad , Christian Strand , Pia Rivelsrud.

 • 02.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.40 Distriktsnyheter

 • 02.40 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.50 Distriktsnyheter Østfold

 • 03.05 Distriktsnyheter Østnytt

 • 03.20 Distriktsnyheter Østafjells

 • 03.30 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.45 Distriktsnyheter Rogaland

 • 04.00 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 04.10 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 04.25 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.40 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.50 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 05.05 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 En moderne familie (7) 15.00 Malcolm i midten (25) 15.30 Last Man Standing (8) 16.00 Home and Away (5977) 16.30 Home and Away (5978) 17.00 En moderne familie (10) 17.30 En moderne familie (11)

 • 18.00 Solsidan (6)

  (Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex og Anna sliter med å finne tid til hverandre. De får tips fra Fredde og Mickan, men det går i en litt annen retning enn de håper på. Selv er Mickan misfornøyd med at Fredde aldri sier noe vakkert om henne.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (2723)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Edvin får et forklaringsproblem ovenfor Eddie, og serverer en blank løgn om et arvesmykke. Edvin kjøper narkotika til Eddie, som har vært rusfri i 4 måneder.

 • 19.30 Hotel Cæsar (2724)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Eddie har solgt identiteten til Edvin for et par gram heroin. Nå er han nykter, og vil oppsøke sin mor på sykehjemmet. Det han ikke vet, er at Edvin har drept Edith og Edvin får nok et forklaringsproblem.

 • 20.00 Jaget (4)

  (The Chase) Norsk underholdningsprogram. Fire deltakere må jobbe sammen som et lag for vinne tusenvis av kroner til en felles premiepott i et fartsfylt gameshow. Men en quiz-jeger er også ute etter pengene. Mats Westgård, Lise Marie Sjøblom, Geir Horvik og Vegard Eikemo Sande spiller mot quiz-jeger Trine Aalborg. Programleder:Sturla Berg-Johansen.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Farmen 2014 (14)

  Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Det jobbes fremdeles hardt med å få kniven ferdig til festen. Blir gårdseieren Niles fornøyd med deres innsats og liker han kniven? Programleder:Gaute Grøtta Grav.

 • 22.40 Kampen for livet (8)

  Norsk dokumentar. Vi følger ni personer i ulik aldre som har fått diagnosen kreft. Serien gir et tett og personlig bilde av deres sykdomsforløp og hvordan kreft påvirker livet deres og de som står dem nær.

 • 23.40 Suits (8)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike oppsummerer og analyserer fortiden for å se hvordan de har havnet i den situasjonen de befinner seg i nå. Vi går fem år tilbake i tid, før Harvey var partner i firmaet, da Mike ble utvist fra skolen.

 • 00.35 Hawaii Five-0 (16)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Teamet etterforsker tre drap som ser ut til å ha sammenheng med en topphemmelig kinesisk satelitt. Grover lar Clara bli med ham på utrykning.

 • 01.25 Criminal Minds (4)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Et lik uten ben blir funnet i New Mexico-ørkenen, og på sykehuset dukker det opp et offer med samme type skader. BAU-teamet tar opp jakten på en amatørkirurg og forsøker å stoppe ham før han finner seg et nytt offer. Reid på sin side, ringer til en mystisk kvinne som gjør resten av teamet svært nysgjerrig.

 • 02.10 Numbers (8)

  (Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don og teamet blir satt ut av spill da forsøket på å redde den bortførte datteren til en millionær går galt.

 • 02.50 Beauty and the Beast (13)

  (Beauty and the Beast) Amerikansk thrillerdramaserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. Cat og Vincent er usikre på om de kan stole på Alex angående sannheten om hans fortid. Evan innser at Claire, kvinnen han dater, holder ting skjult for ham. Medvirkende:Max Brown, Kristin Kreuk, Jay Ryan.

 • 03.30 Suits (8)

  (Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike oppsummerer og analyserer fortiden for å se hvordan de har havnet i den situasjonen de befinner seg i nå. Vi går fem år tilbake i tid, før Harvey var partner i firmaet, da Mike ble utvist fra skolen.

 • 04.15 Hawaii Five-0 (16)

  (Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Teamet etterforsker tre drap som ser ut til å ha sammenheng med en topphemmelig kinesisk satelitt. Grover lar Clara bli med ham på utrykning.

 • 05.05 Celebrity Masterchef (3)

  (Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Deltagerne får i oppdrag å lage en av John Torodes klassiske retter, og deretter skal de selv komponere sin egen to-retters meny. En av deltagerne må forlate konkurransen.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Scrubs (13) 15.00 That '70s Show (27) 15.30 South Park (11) 16.00 Fraktekrigen (21) 16.30 Cash Cowboys (9) 17.25 Alarm 112 - På liv og død (26)

 • 18.25 Bad Ink (5)

  Amerikansk underholdningsprogram. Velkommen til syndens by, Las Vegas, med verdens kanskje laveste terskel for å begå tabber man garantert vil angre på senere i livet. Her er tatoveringslegenden Dirk Vermin og bestekompisen Ruckus på jakt etter tabbe-tatoveringer som de kan forvandle til kunstverk. En tatovering tatt på trass er i ferd med å ødelegge for Vanessas karriere som fitness-modell. Men Dirk finner en måte å gjøre den forferdelige tatoveringen om til et kunstverk på. Vi får også se at Ruckus spiller Dirk et puss ved å sette opp en avtale med en klient som har en uforglemmelig dyretatovering. Nå har dette dyret tatt over kroppen hans, og han trenger Dirk til å sette ham - og en viss «privat» del av kroppen hans - fri.

 • 18.55 En moderne familie (21)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Travels With Scout.» Phils far dukker opp på besøk med et nytt familiemedlem, en hund, noe Claire er lite begeistret for. Bandet til Hayles kjæreste trenger en ny trommeslager og Cameron stiller opp. Jay og Gloria tar med seg Manny på en traumatiserende skrekkfilm.

 • 19.25 Torsdag kveld fra Nydalen (9)

  Norsk underholdningsprogram. Sketsjer, livemusikk og ny gjesteprogramleder hver uke. Med Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Henriette Steenstrup og John Brungot. Energibuntene Madcon er ukens gjesteprogramledere.

 • 20.25 Big School (3)

  (Big School) Britisk komiserie. Handlingen spinner rundt livet til kjemilæreren Mr. Church, som er i førtiårene. Han er udugelig både i kjærlighetslivet og som lærer. Men alt forandrer seg når den nye fransklæreren Miss Postern melder sin ankomst.

 • 21.00 Fraktekrigen (21)

  (Shipping Wars) Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt.

 • 21.30 Derfor styrter fly (4)

  (Why Planes Crash) Amerikansk dokumentarserie. Hva skjer egentlig når en rutinemessig flytur blir til det reneste marerittet? I denne serien får vi svar fra piloter og flypassasjerer.

 • 22.30 Fargo (1)

  Spenningsserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. «The Crocodile's Dilemma.»

 • 23.50 Criminal Minds (10)

  (Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. En ung gutt er meldt savnet. BAU-teamet undersøker en lignende sak for å finne den mistenkte for begge kidnappingene.

 • 00.45 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.15 Las Vegas Jailhouse (6)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 01.45 Vegas Strip (3)

  Amerikansk realityserie. Følg politifolkene i Sin City og jobben de gjør for å opprettholde lov og orden blant prostituerte, bråkmakere og fulle festløver langs en av verdens mest berømte boulevarder.

 • 02.15 Nådeløse innkrevere (1)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt.

 • 02.45 Alarm 112 - På liv og død (3)

  (112 - På liv och död) Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 03.40 Las Vegas Jailhouse (5)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.10 Las Vegas Jailhouse (6)

  Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

 • 04.35 OZ (3)

  (Oz) Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling, Emerald City, er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Medvirkende:Scott William Winters, Ernie Hudson, BD Wong.

 • 05.30 Wilfred (5)

  (Wilfred) Amerikansk komiserie. Etter et mislykket selvmordsforsøk får Ryan kontakt med naboens hund, Wilfred. For Ryan er Wilfred en voksen mann i hundekostyme. For alle andre er Wilfred en hund. Wilfred hjelper Ryan med å få kontroll på livet. Ryan blir ydmyket av Jennas venninne fordi han ikke arbeider eller driver med veldedighet, og bestemmer seg for å gjøre noe med det.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Mythbusters (171) 15.30 Maersk: Building the world's largest ship (1) 16.30 Moonshiners (3) 17.30 Auction Hunters (15)

 • 18.00 Auction Hunters (16)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Du fikk det du ba om.» (You Got Served.) Allen og Ton fortsetter arbeidet med den nye virksomheten, en pantelånersjappe i Los Angeles. Vil auksjonene tiltrekke seg nye kunder og gjøre dem rike?

 • 18.30 Baggage Battles (13)

  (Baggage Battles) Dokumentarserie. (13.) Bagasjegjengen setter kurs for Nashville i Tennessee for å gjøre kupp på en auksjon. Vil Billy la seg friste av en mystisk eske med en etikett der det står «New Orleans, Tahiti»?

 • 19.00 Hvordan gjør de det? (18)

  (How Do They Do It?) (18.) Hvordan lager man viskose av trær, hvordan produseres kullsyreholdige coladrikker og hvordan lages tradisjonell engelsk snuff?

 • 19.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Ford Thunderbird.» (Ford Thunderbird.) Bli med når den erfarne bilselgeren Mike Brewer og mekanikeren Edd China prøver å redde en rekke enestående klassiske biler fra skraphaugen.

 • 20.30 Trading Up (1)

  (Wheeler Dealers: Trading Up) Dokumentarserie. «Australia.» (Australia.) Mike Brewer er på et verdensomspennende oppdrag for å bytte en billig kjerre til en superbil så raskt som mulig. Han starter i Australia med en Ford Falcon Futura AU II.

 • 21.30 Marooned with Ed Stafford (1)

  (Marooned with Ed Stafford) «Borneo.» (Borneo.) Ed Stafford er i jungelen på Borneo uten noen form for forsyninger eller hjelp - ikke mat, ikke vann, ikke engang en kniv. Hvordan skal han klare å overleve i ti dager?

 • 22.30 Alaska: The Last Frontier (11)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. «Villmarken kaller.» (Call of the Wild.) Otto og Eivin drar på andejakt for å få litt tid sammen som far og sønn før Eivin blir far selv. Atz og Atz Lee har det ikke like hyggelig når de skal komme nærmere hverandre.

 • 23.30 Yukon Men (5)

  (Yukon Men) Dokumentarserie. «Nykommer.» (Fresh Blood.) Fangstsesongen er i gang, men rekordlite snø gjør at det blir knapt med pels, og innbyggerne må tilpasse seg. Charlie og Bob jakter på en bjørn i hiet dens.

 • 00.30 Mythbusters (78)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Fugler i lastebil.» (Birds in a Truck.) Mythbusters har som mål å løse den omdiskuterte internettmyten: Om en lastebil full av fugler mister hele lasten, vil lastebilen bli lettere?

 • 01.30 Fat N' Furious: Rolling Thunder (4)

  (Fat N' Furious: Rolling Thunder) «Thunderbirds and Superbirds.» (Thunderbirds and Superbirds.) Eieren av en sjelden 1970 Plymoth trenger hjelp fra Tommy til å beseire en gammel rival i et løp der Superbird står mot Superbird.

 • 02.30 Siberian Cut (5)

  (Siberian Cut) «Magen opp.» (Belly Up.) I iskalde Sibir kjemper Sean Vann og andre tømmerhoggere mot iskaldt vær, maskiner fra den kalde krigens dager og hverandre når de skal tjene en formue og redde familiene.

 • 03.30 Livsfarlig fangst (9)

  (Deadliest Catch) Dokumentarserie. «Skipper Harris in Training.» (Skipper Harris in Training.) Bli med mannskapene om bord på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin’ Rose når de vender tilbake til de livsfarlige, iskalde farvannene på Beringhavet.

 • 04.20 Dual Survival (9)

  (Dual Survival) Realityserie. «Skipbrudne.» (Castaways.) Joe og Cody sitter fast på en øde øy på Fiji der de står overfor tropiske stormer og farvann fulle av haier. De har dårlige odds, men prøver å ta seg tilbake til sivilisasjonen.

 • 05.10 Femte gir (16)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (16.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.20 Ullared (4) 15.15 Baby Daddy (12) 15.45 Cougar Town (2) 16.10 Friends (19) 16.40 Friends (20) 17.10 Two and a Half Men (16) 17.40 Two and a Half Men (17)

 • 18.05 The Big Bang Theory (16)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Sheldon går glipp av sjansen til å møte tegneserielegenden Stan Lee fordi han får en trafikkbot takket være Penny.

 • 18.35 The Big Bang Theory (17)

  (The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Da guttene finner en rar filmrekvisitt fra «Ringens herre» på et garasjesalg, holder vennskapet på å ryke. De blir tvunget til å velge mellom ringen og vennskapet...

 • 19.00 America's Funniest Home Videos (38)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.

 • 19.30 Sinnasnekker'n (15)

  (Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Halvard (25) og Solvor (25). Halvard kjøpte huset med intensjon om å pusse det opp. Men etter å ha revet store deler av det, stod han igjen med nesten ingenting og uten aning om hvordan han skulle bygge det opp igjen.

 • 20.30 Gift ved første blikk (2)

  (Gift ved første blikk, sesong 1) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. I kveldens episode møtes parene for første gang i sitt eget bryllup. Med familie og venner til stede arrangeres bryllupsfest for tre par som bruker bryllupsdagen til å bli bedre kjent. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå skal holde tale, dele opp bryllupskake og danse brudevals sammen med en ektefelle de akkurat har møtt?

 • 21.30 CSI (4)

  (CSI) Amerikansk krimserie. Da en kjemilærers eksperiment går fryktelig galt, mistenker CSI-teamet at ulykken er forårsaket av en kriminell handling.

 • 22.30 Special Victims Unit (4)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Sykkelbudet Holden March har laget en videoblogg om sine dameproblemer. Når ordene blir til handling, må SVU-teamet finne manifestet hans før det er for sent. Samtidig sår den nye SVU-sjefen tvil om Bensons lederegenskaper.

 • 23.30 Castle (9)

  (Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Etter at en prominent astrofysiker ble funnet død i bilen, tøyser Castle med at hun kanskje ble drept av vakuumet i verdensrommet. Etter hvert som de finner ut mer om offerets liv, peker bevisene stadig tilbake på det umulige - bortføring av romvesener. Lance Henrickson og Lyle Lovett har gjesteroller i denne episoden.

 • 00.25 CSI (13)

  (CSI, år 12) Amerikansk krimserie. En kvinne med en 70-tallsfrisyre og vintageklær blir funnet drept, og sporene leder CSI-teamet til en drapsmann med en hårfetisj. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.

 • 01.25 Special Victims Unit (14)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En bevæpnet mann stormer et familiehjem, dreper foreldrene og etterlater seg tenåringsdatteren i en kritisk tilstand. Når etterforskning føres på villspor, sliter Benson og SVU-etterforskerne med å finne motiv for den bestialske volden. Ledetråder fører til en overraskende avsløring om Rollins som truer fremtiden hennes i Special Victims Unit. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.20 CSI: NY (12)

  (CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. En ung kvinne blir knivstukket og drept under et brudekjolesalg.

 • 03.05 Seriemorderne (4)

  (Born to Kill, år 2) Britisk dokumentarserie. I løpet av fire år mellom 1974 og 1978 drepte Ted Bundy (1946-1989) minst 26, men kanskje så mange som 100 kvinner. Hvordan klarte myndighetene å oppspore, fange og reise tiltale mot Ted Bundy? Det brutale monsteret ble henrettet i den elektriske stol i Florida i 1989, men minnene om hans redselsregime lever videre.

 • 03.55 Special Victims Unit (21)

  (Special Victims Unit, år 6) Amerikansk spenningsserie. Et håndplukket team av politibetjenter etterforsker seksualforbrytelser i New York.

 • 04.45 Harry's Law (8)

  (Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". I kjølvannet av en traumatisk, gjengrelatert skyteepisode lar Adam seg overraske av at en gatelege i tenårene kommer offeret til unnsetning før akuttmedisinerne når frem til åstedet. Adam ender opp med å representere den unge «legen» når det kommer for dagen at han kan ha vært involvert i drapet på en politimann. Samtidig slåss Harry mot sykehusstyret for å få gjennomført en levertransplantasjon da skuddofferets tilstand forverres.

 • 05.30 Breaking In (6)

  (Breaking In, år 1) Amerikansk komiserie. Evighetsstudenten og datahackeren Cameron Price blir rekruttert av Contra Security, et høyteknologisk firma drevet av den gåtefulle mesterhjernen Oz. Teamet til Oz består av låsspesialisten Melanie, nerden Cash Sparks og forkledningsmesteren Josh Armstrong. Det tar ikke lang tid før Cameron oppdager at kollegene benytter seg av tvilsomme triks for å bryte seg inn i klientenes ugjennomtrengelige sikkerhetssystemer. Kranglingen fortsetter innad i teamet, men idet et av oppdragene mislykkes, arrangerer Oz en teambuilding-øvelse som stenger dem inne på kontoret. Mens de planlegger hvordan de skal rømme, sliter Cameron med nyheten om at Melanie skal flytte inn med kjæresten, Dutch.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.30 Family Guy (16) 15.00 Family Guy (17) 15.30 Simpsons (4) 16.00 Simpsons (5) 16.30 Kongen av Queens (9) 17.00 Kongen av Queens (10) 17.30 How I Met Your Mother (19)

 • 18.00 How I Met Your Mother (20)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted og Barneys fremtidige versjoner prøver å overtale dagens Ted til å gå og se «Robots Versus Wrestlers". Marshall og Robin har dansekonkurranse.

 • 18.30 Family Guy (18)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter får reise tilbake i tid og gjenoppleve en kveld i 1984. Han har planlagt en date med Lois, men ender opp med å tilbringe kvelden sammen med en filmstjerne. Da han kommer tilbake til nåtiden, har mye forandret seg.

 • 19.00 Simpsons (10)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Krusty blir stilt i skyggen av den nye rollefiguren i showet, Princess Penelope.

 • 19.30 Simpsons (11)

  (The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer står over en date med Marge fordi han heller vil kjøpe seg en lottokupong. Når han vinner én million dollar må han skjule for henne hva som har skjedd, og kjøper i stedet anonyme gaver til familien.

 • 20.00 UEFA Champions League 2014/2015

  (UEFA Champions League 2014/2015: Athletico Madrid-Malmø FF) Athletico Madrid - Malmø FF. Direkte. UGruppe A er sesongens så langt jevneste gruppe, der samtlige lag kan skilte med tre poeng etter to spilte kamper. Nå skal Åge Hareide og hans Malmö til Spanias hovedstad for å møte fjorårets finalister og de spanske ligamesterne på Vicente Calderón. Malmö tok en sterk hjemmeseier over Olympiakos sist runde, og selvtilliten i laget er viktig inn mot møtet imot Athletico Madrid. I studio sitter programleder Guro Fostervold Tvedten med gjester.

 • 00.00 Cops (24)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 00.30 Cops (25)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 01.00 Seinfeld (9)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George legger igjen flere sinte beskjeder på kjærestens telefonsvarer som han så angrer på. Jerry forsøker å hjelpe ham med å bytte ut kassetten i svareren før hun får hørt dem.

 • 01.30 Seinfeld (10)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? En leilighet i Jerrys bygning blir ledig, og han foreslår for Elaine at hun kan flytte inn i den, noe han begynner å angre på kort tid etter. George forsøker å møte kvinner ved å late som om han er gift.

 • 02.00 Bundy (195)

  (Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Marcy får høre at Al og gutta i «No Ma'am"-klubben er på strippeklubb og synes det er forkastelig at konene tillater dette. Det Marcy ikke vet, er at også Jefferson er på klubben. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.

 • 02.30 The Fresh Prince of Bel-Air (115)

  (The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will frir til Lisa etter å ha blitt skutt, men hun sier nei. Hilary gjør mer skade på Will mens han er på sykehuset. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.

 • 03.00 American Dad (19)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Steve har et dårlig forhold til skoleball og balldronninger etter en traumatisk opplevelse som involverte en haug med griser under en dans med skolens vakreste jente. Nå vil han legge fortiden på hylla, ved å gifte seg med en balldronning!

 • 03.25 Men at Work (9)

  (Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Tyler og Rachel prøver å komme seg gjennom de kjipe periodene som kommer med et langvarig forhold. Neal og Ammy angrer på at de lot Tyler bruke leiligheten deres som en møteplass. Medvirkende:Danny Masterson.

 • 03.45 Grimm (3)

  (Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Nick hjelper en gammel venn med å finne datteren sin og prøver å takle Juliettes hukommelsestap. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell.

 • 04.30 Cops (24)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 04.55 Cops (25)

  (Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

 • 05.20 Two and a Half Men (11)

  (Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan gir Jenny forholdsråd, mens Walden går inn i et nytt prosjekt med en tidligere ansatt. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.50 Switched at Birth (5) 14.45 One Tree Hill (12) 15.40 Det lille paret (3) 16.15 Det lille paret (4) 16.55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (4) 17.55 Unge mødre Danmark (15)

 • 18.55 Friends (17)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Ross og Rachel konkurrerer om å tilbringe mest tid med de andre vennene. Ross blir ekskludert fra Rachels skireise med vennene og besøker Carol. Samtidig begynner Chandler å røyke igjen.

 • 19.25 Friends (18)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Monica går med på å gå ut med en av restaurantens kunder, som senere viser seg å være svært velstående. Phoebes halvbror kommer på besøk og forteller at han skal gifte seg med en mye eldre kvinne. Og Chandler bruker en hypnosekassett for å slutte å røyke - med et noe overraskende resultat.

 • 20.00 Slankekrigen (8)

  (Biggest Loser, sesong 15) Amerikansk livsstilserie. Femten splitter nye deltakere, håndplukket av trenerne er klare for en ny runde med Slankekrigen. De ankommer alle som individer, men snart skal de få prøve seg i ulike grupper, kjenne på samholdet, presset og bli med på sitt livs kanskje tøffeste utfordring. I kveld skal det store hjulet som kan bety så mye, snurres rundt. Ikke bare vil den som pilen stopper på få en hyggelig overraskelse, men et stort ansvar vil også legges på vedkommendes skuldre. Ved å spinne på det store hjulet, avgjøres det hvem av deltagerne som får dra hjem en uke og ta med seg treneren sin i tillegg. Det vil være denne utøverens vekt som vil gjelde for hele laget på vektskåla.

 • 21.00 Big Brother (38)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 22.00 Frekk forretning (4)

  (Frisky Business) Amerikansk realityserie. Lokalene til Storbritannias største sexleketøysforhandler er fylt med over 5000 forskjellige leker som skal tilfredsstille omtrent alle seksuelle preferanser. Vi følger produktpakkere, kundeserviceansatte, designere og kunder, og får et unikt innblikk i folks soveromshemmeligheter. Richard og Neal startet sexbedriften for tolv år siden og er fortsatt på kontinuerlig søken etter det neste banebrytende leketøyet. Kjærlighetens språk er kanskje universelt, men det finnes definitivt regionale variasjoner. I denne episoden lanserer selskapet et nytt kundesenter i Australia og gjør en undersøkelse om hva australiere bedriver bak lukkede dører. Med websider på gang i Frankrike og Tyskland, håper språkstudenten Stephanie på fast jobb. Finnes det bedre språktrening enn å beskrive et halvt dusin dildoer på et fremmed språk? Sabrina og teamet gjør seg klare til å selge sexleketøy på Europas største sexlekeshow i Hannover i Tyskland.

 • 23.05 I Wanna Marry «Harry» (4)

  (I Wanna Marry «Harry») Amerikansk realityserie. Det er sommer og kjærlighet i luften. En vanlig engelsk gutt får kongelig behandling og en skikkelig make-over for å ligne mest mulig på britiske prins Harry. Deretter skal han møte tolv single, amerikanske kvinner som leter etter drømmeprinsen. Klarer han å overbevise dem om at han er en ekte prins? Og om han klarer det, kommer de til å falle for kronen, eller forelske seg i ham som person? For å gjøre eventyret til virkelighet tar «Harry» alle damene med på romantiske dater som er en prinsesse verdig. En av de ni gjenværende kvinnene avslører et interessant bilde i «prinsens» rom som fører til spekulasjoner om hans identitet. Damene tas med på yachtdater på Thamesen, hesteriding og badmington på herregården. En av kvinnene er usikker på om hun ønsker å bli på godset.

 • 00.05 Big Brother (38)

  (Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.

 • 01.10 Special Victims Unit (13)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En fremadstormende skuespiller blir funnet bevisstløs i Central Park med narkotika i kroppen og tegn på seksuell traumer. Etterforskere Benson og Amaro avlegger et besøk til produsenten av en realityserie, der hun hadde vært på audition i forkant av angrepet, for å hindre ham i å forgripe seg på en annen kvinnelig skuespiller i castingen. Etterforskerne arresterer produsenten, men situasjonen blir farlig når hans fortvilende sønn tyr til drastiske tiltak for å få faren ut av fengsel. I mellomtiden kommer Benson og David Haden stadig nærmere hverandre. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.

 • 02.00 Ghost Whisperer (19)

  (Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Etter å ha observert ånden etter Delias avdøde ektemann sabotere Delias nye date, tvinges Melinda til å avsløre sine evner overfor henne for å kunne hjelpe.

 • 02.55 Cold Case (20)

  (Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1997 vedrørende en 16 år gammel «cheerleader» da de oppdager at det er avgitt en anonym tilståelse i forbindelse med drapet på jenta.

 • 03.45 Hellcats (9)

  (Hellcats) Amerikansk dramaserie. Møt Marti, en rockebabe med meningers mot. Hun er smart, ressurssterk og studerer jus ved Memphis’ Lancer University. Men når Marti kan se langt etter studiefinansiering, har hun bare én mulighet for å kunne fortsette ved skol: å slå kloa i et stipend som tildeles medlemmer av Hellcats, skolens cheerleader-tropp. Savannah er rasende på Marti for at hun skjulte en hemmelighet om Dan, og reiser hjem for å roe seg og være sammen med familien en stund. Marti er splittet i følelsene hun har for Dan og Lewis, og lar Travis sak oppta henne for å fokuserer på andre ting.

 • 04.35 Fylla har skylda (5)

  (What Did I Do Last Night, år 1) Britisk realityserie. Hvordan reagerer unge med relativt normale drikkevaner når de dagen derpå får muligheten til å se hva de gjorde i fylla kvelden før? Tia er en hardtarbeidende alenemor som jobber ved Edinburgh City Airport. Hun sliter med å sjonglere karrieren og foreldrerollen og ser fram til sin månedlige kveld på byen der hun kan glemme bekymringene og slå ut håret. Men bildene fra kvelden før viser en kranglete jente som overtaler venninnen til å ha sex med en mann hun aldri har møtt før.

 • 05.08 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

14.00 Gordon Ramsay rydder opp (4) 15.00 Alle elsker Raymond (23) 15.30 Alle elsker Raymond (24) 16.00 Kongen av Queens (189) 16.30 How I Met Your Mother (3) 17.00 How I Met Your Mother (4) 17.30 NCIS: Los Angeles (1)

 • 18.30 MasterChef Norge (34)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet, og de første som skal settes på prøve, er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. Menyen i dag er preget av grunnlovsjubileet i år. Hvert duellantpar skal lage hver sin hovedrett og dessert inspirert av hva Eidsvollmennene spiste i 1814, men uvante retter og lite presise oppskrifter gjør at dagens oppgaver blir en stor utfordring.

 • 19.30 MasterChef Norge (35)

  (MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Semifinalene er i gang på MasterChef-kjøkkenet og de første som skal settes på prøve, er blant andre Alexandra Joner, Carina Dahl, Petter Pilgaard, Guri Schanke, Christine Dancke og Ørjan Burøe. I dag er en dessertdag! Deltakerne må gjennom en smakstest der de skal identifisere ingrediensene i en dessert ved navn Peach Melba. Etter dette må de selv gjenskape denne desserten med begrenset tilgang til oppskriften. Smakssansene settes på prøve og de søte og syrlige smakene må harmonere perfekt for å gå videre i dag.

 • 20.30 Luksusfellen (8)

  (Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Seersuksessen Luksusfellen går denne høsten inn i sin ellevte sesong! Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp, og når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Psykologene Jonas Bakkevig og Cecilie Lynum, siviløkonom og tidligere redaktør Christian Vennerød, forbrukerøkonom Silje Sandmæl og Magne Gundersen, og økonom Hallgeir Kvadsheim bretter opp ermene for økonomisk førstehjelp for ellevte gang, for nok en gang å styre den økonomiske skuta på rett kjøl. Alenemoren Kathrine bor i Sykkylven sammen med sønnen Jonas, men sliter med å få endene til å møtes. Hun har solgt unna bunaden sin for at Jonas skal få kjøre motorcross, og har ingen ting mer av verdi. I Kathrines familie har de aldri vært flinke til å snakke om økonomi, og dette fikk tragiske konsekvenser da faren hennes begikk selvmord fordi han hadde så mye gjeld. Kathrine har derfor valgt å være åpen om sin egen økonomi selv om hun har mistet fullstendig oversikt. Hun tror hun skylder et sted mellom tre og fem hundre tusen, men har ikke peiling fordi hun legger alle regningene sine innerst i et skap.

 • 21.30 Tyrant (9)

  (Tyrant) Amerikansk dramaserie. Bassam «Barry» Al Fayeed er fra det fiktive krigslandet Abbudin i Midtøsten. Han har levd i frivillig eksil i California i 20 år når han returnerer til hjemlandet med sin amerikanske familie, for å delta i nevøens bryllup. Tilbake i Abbudin konfronteres han med familiens og nasjonens politiske synspunkter, samt sin diktatorfar. Hans ankomst fører til en dramatisk kulturkollisjon, og et oppgjør med problemer han la bak seg 20 år tidligere. Mens planene rundt et kupp videreutvikles, beviser Jamal hvor langt han er villig til å gå for å straffe dem som er uenige med ham. Barrys forhold til Molly presses til bristepunktet når hun får vite konsekvensene som venter for familien deres. Medvirkende:Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Anne Winters, Noah Silver.

 • 22.30 Million Dollar Listing New York (10)

  (Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Vi følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirmaer og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. Luis blir sjokkert når Ryan vil gjøre forretninger. Samtidig kjemper Fredrik for å selge sin fantastiske leilighet i Brooklyn, men har kjøperne fått kalde føtter?

 • 23.30 Paradise Hotel Sverige (24)

  (Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. En av deltagerne går bak ryggen på en av husets sterkeste spillere, og spillets bitre ettersmak ligger tungt over kveldens fest. Programleder:Malin Gramer.

 • 00.30 How I Met Your Mother (3)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney bruker sjekketriksene sine for å prøve å få Ted til å designe en bygning for GNB. Robin ringer Don i fylla.

 • 01.00 How I Met Your Mother (4)

  (How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Robin skal bevise at hun er en ekte New Yorker ved å komme før resten av gjengen til en restaurant der Woody Allen skal befinne seg.

 • 01.30 Kongen av Queens (189)

  (The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug overtaler Carrie til å klippe seg og selge håret til en parykkmaker, men i ettertid er han ikke så fornøyd. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.

 • 02.00 Alle elsker Raymond (23)

  (Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie fra 1997. «Alle elsker Raymond", med stand-up komiker Ray Romano i hovedrollen, handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island. (S2, Ep23) «Alle elsker Raymond", med stand-up komiker Ray Romano i hovedrollen, handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra (Patricia Heaton) og deres tre barn. Det er den gode nyheten… Den dårlige nyheten? Rays foreldre; Frank (Peter Boyle) og Marie (Doris Roberts) som bor rett over gaten og praktiserer «Su casa es mi casa". De har en mening om alt, spesielt Marie som til stadighet føler det nødvendig å vise Debra hvordan ting gjøres i deres familie. Raymonds bror Robert (Brad Garrett) er en skilt politimann som ikke helt har funnet roen. Han flytter inn og ut av foreldrenes hus, og er naturlig nok også en flittig gjest hjemme hos Raymond. Debra og Raymond har, på sin side, et inderlig ønske om å få oppleve privatlivets fred... Raymond får en ny sjanse til å delta på et talkshow om sport. Denne gangen får han hendene fulle med en direktesending... Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten, Madylin Sweeten.

 • 02.30 NCIS: Los Angeles (1)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie fra 2010. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. Sesongpremiere. Etter at en politimann som var undercover har forsvunnet må enheten jobbe sammen med LAPD for å løse en sak som omhandler menneskesmugling, narkotika og hvitvasking av penger. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt, Barrett Foa.

 • 03.20 NCIS (47)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Teamet prøver så godt de kan å komme over Kates plutselige bortgang. Samtidig jobber de aktivt for å samle nok bevis til å felle Ari før han gjør mer skade. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.

 • 04.05 NCIS (48)

  (Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Gibbs har vansker med å legge Kates død bak seg, og blir enda mer opprørt når Ari kidnapper Ducky. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.

 • 04.50 I'm Having Their Baby (1)

  (I'm Having Their Baby) Amerikansk realityserie. Marys ekteskap er på randen etter hun hadde en affære og ble gravid mot sitt ønske. Nå må hun bestemme seg for om hun vil beholde barnet eller redde ekteskapet.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Et hopp fra klippene nord på Bondi Beach ender med at Dimitri brekker begge beina. Livredderne prøver å finne ut hvordan det kunne skje.

 • 19.55 Millionær i forkledning (10)

  (Secret Millionaire) Britisk dokumentarserie. 46 år gammel og millionær. Hva når? Bradley Reback later som han er uteligger i Brighton. Han oppdager fort at det er bruk for ham og ikke bare for hans generøse pengegave.

 • 20.45 Standup med Michael McIntyre (1)

  Britisk standupshow. Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbritannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere.

 • 21.25 Rundlurt (6)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. En uheldig dame får en hårreisende behandling når Kevin jobber som frisør, og det blir et pinlig møte mellom Kevin og Silje Nordnes fra P3morgen. Kari Traa blir vist en sylskarp diett.

 • 21.55 Rådet (6)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Hvordan si ifra når du har smittet noen med klamydia? Hvordan takle fortiden til kjæresten? Svaret får du av kveldens rådgivere - Lisa Tønne, Trond-Viggo Torgersen og Stian Torbjørnsen. Programleder:Siri Kristiansen.

 • 22.25 HitRECord (6)

  Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er spill.

 • 22.50 Når døden gir mening (1)

  (The Human Tissue Team) Britisk dokumentar. Se legene som jobber med å hente vev fra døde mennesker for å redde andre. I den internasjonalt kjente vevsbanken NHSBT i Liverpool får man se innsiden av en verden som aldri før har vært kringkastet.

 • 23.50 På sjekker'n (7)

  (First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Bestevennene Ben og Ross fra Bournemouth ankommer dating-restauranten samtidig. Ross har ett godt råd til sin nervøse kompis; «Bare vær morsom". Klarer Ben å få sønderknuste Lucy til å le så mye at hun blir med på en date nummer to?

 • 00.35 Lilyhammer (5)

  Norsk dramaserie. Frank prøver å finne de som vet om hans egentlige identitet. Torgeir og Roar roter det når moren deres kommer på besøk. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Steinar Sagen, Henriette Steenstrup m. fl. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.

 • 01.20 Standup med Michael McIntyre (1)

  Britisk standupshow. Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbritannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere.

 • 02.05 30 Rock (22)

  (30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz Lemon er hovedskribent for det fiktive NBC-showet «TGS with Tracy Jordan» i New York. Livet bak tv-kameraene er hektisk. Flere kjente stjerner dukker opp. (Everything Sunny All the Time, Always.) Liz håper å få orden på livet sitt ved å virkeliggjøre drømmeleiligheten sin. Tracy oppdager at Grizz og Dotcom har blitt venner med Kenneth mens han har vært borte. Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski.

 • 02.25 Ein idiot på tur (7)

  (An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". Karl besøker Fuji, Japans hellige fjell, og prøver å finne frem i Tokyo. Vennene Ricky og Steve lar Karl sove i et «kapselhotell» og sender ham på flere japanske spesialiteter.

 • 03.10 Entourage (5)

  (Crash and Burn) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Crash and Burn.) Vince, Ari og Eric gjør alt de kan for å få studioet til å utsette «Aquaman 2» slik at Vince kan filme drømmeprosjektet sitt «Medellin". De klarer å få en 65 dagers utesttelse, men er det nok? På samme tid har Ari problemer med å takle datterens romanse med Max, mens Drama prøver sitt ytterste for å få seg en agent. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 03.35 Entourage (6)

  Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. (Three's Company.) Dragkampen mellom Vince og studioet over «Aquaman 2» og «Medellin» blir stadig tøffere. Ari gjør alt han kan for å få de to sidene til å møtes, noe som ikke blir lettere når klienten hans nekter å snakke med ham til han finner en rolle til Drama. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.

 • 04.00 Ønskebryllup

  Finsk dokumentarserie. Finske par lover hverandre evig troskap på hver sin måte.

 • 04.45 Bondi Beach (8)

  (Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Et hopp fra klippene nord på Bondi Beach ender med at Dimitri brekker begge beina. Livredderne prøver å finne ut hvordan det kunne skje.

 • 05.10 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php