Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Dette er alle overtrampene Jeremy Clarkson IKKE fikk sparken for

Dette er alle overtrampene Jeremy Clarkson IKKE fikk sparken for

- De er besatt av å ansette lesbiske svarte muslimer. Les mer

TVNorge-sjefen om TV 2: - De blir for store

TVNorge-sjefen om TV 2: - De blir for store

Liker ikke at TV 2 får kjøpe C More. Les mer

Clarksons erkefiende i åpent brev: - BBC hadde ikke noe valg

Clarksons erkefiende i åpent brev: - BBC hadde ikke noe valg

Piers Morgan mener Jeremy Clarkson bare har seg selv å takke. Les mer

Hemmelig «Skavlan»-innspilling

Hemmelig «Skavlan»-innspilling

dbtv

Fredagens «Skavlan»-sending, der Gunhild Stordalen er gjest, ble spilt inn uten presse til stede. Les mer

Dette blir trolig Jeremy Clarksons erstatter

Dette blir trolig Jeremy Clarksons erstatter

BBC fortsetter «Top Gear» uten programlederstjerna. Les mer

pluss
- Det var for mye trykk på meg - faenskap rett og slett

- Det var for mye trykk på meg - faenskap rett og slett

«Farmen»-Finn Olav snakker ut om den tøffe tida. Les mer

Motebladet Det Nye felt i PFU: - Det er helt vanvittig

Motebladet Det Nye felt i PFU: - Det er helt vanvittig

- De gir jo bort forsiden sin til reklame, sier PFU-medlem. Les mer

Her er de nominerte til årets Gullruten

Her er de nominerte til årets Gullruten

Rekordmange nominasjoner til «Tjukken og Lillemor». Les mer

NRK og P4 i radiokrangel

NRK og P4 i radiokrangel

Ber Widvey stramme opp statskanalen. Les mer

Slakter «House of Cards»

Slakter «House of Cards»

Kjennere av amerikansk politikk sier serien er like realistisk som Supermann. Les mer

NRK ikke så farlige likevel

NRK ikke så farlige likevel

Ny rapport sier NRK ikke ødelegger mediemangfoldet Les mer

Politiet advarer: The Stig fra «Top Gear» protesterer mot BBC med tanks

Politiet advarer: The Stig fra «Top Gear» protesterer mot BBC med tanks

Leverte en million signaturer mot suspensjonen av Jeremy Clarkson. Les mer

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

 • 18.00 Rundlurt (1)

  Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. I første program lurer Kevin blant andre Hasse Hope, Erik Solbakken og Janne Formoe. Vi får også se hvordan det går når artisten Adelén skal på fotoshoot og Kevin utgir seg for å være fotograf.

 • 18.30 NM skiskyting

  Høydepunkter fra dagens sprinter. Sirdal. Programleder:Andreas Stabrun Smith , Ola Lunde.

 • 18.45 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.30 Norge rundt

  Hvordan blir man morsom? Hvem er det som er den morsomste i vennegjengen? Programleder:Vibecke Wold Haagensen Er På Stand Up-Kurs.

 • 20.05 Beat for beat (3)

  Underholdningsprogram. Ivar Dyrhaug får besøk av Børge Pedersen og Therese Ulvan som utfordres til sanglek mot Askil Holm og Charlotte Audestad.

 • 20.55 Nytt på nytt (12)

  Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Pernille Sørensen og Knut Nærum. Gjester denne uken er Siri Kristiansen og Steinar Sagen.

 • 21.25 Skavlan (12)

  Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Gunhild Stordalen gjør sitt første TV-intervju etter at hun ble rammet av alvorlig sykdom i fjor høst. Hun kommer til Skavlan sammen med Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson, Mark Knopfler, og Mrs Hughes og Mrs Patmore fra Downton Abbey.

 • 22.30 Skyggejegerne (3)

  (Chasing Shadows) Britisk krimserie. Den uortodokse og eksentriske etterforskeren Sean Stone er overført til politiets enhet som leter etter savnede personer. Sammen med den stødige analytikeren Ruth Hattersley skal de styrke politiets innsats i forsvinningssaker. (Off Radar.) Stephen Eli, advokat og enslig far til en tenåringssønn, forsvant sporløst for et år siden. Sean finner en forbindelse til to ofre for en fengslet seriemorder. Er Eli morderens tredje offer? Medvirkende:Reece Shearsmith, Alex Kingston, Don Warrington.

 • 23.15 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.30 Skyggejegerne (4)

  (Chasing Shadows) Britisk krimserie. Den uortodokse og eksentriske etterforskeren Sean Stone er overført til politiets enhet som leter etter savnede personer. Sammen med den stødige analytikeren Ruth Hattersley skal de styrke politiets innsats i forsvinningssaker. «Off Radar.» Stephen Eli, advokat og enslig far til en tenåringssønn, forsvant sporløst for et år siden. Sean finner en forbindelse til to ofre for en fengslet seriemorder. Er Eli morderens tredje offer? Medvirkende:Reece Shearsmith, Alex Kingston, Don Warrington.

 • 00.15 Genesis - Three Sides Live

  Britisk konsertfilm. Den britiske rockegruppen fremfører hovedsaklig låter fra albumene «Abacab» og «Duke» fra USA-turneen i 1982. (Genesis - Three Sides Live.)

 • 01.20 Thorne: Scaredycat

  (Thorne: Scaredycat) Britisk krim fra 2010. En morder velger offeret sitt på St Pancras Station, følger etter henne hjem, og kveler henne foran barnet hennes. Detektiven Tom Thorne og kollegaene Holland og Sarah McEvoy finner sammenhenger med andre mord som er begått ti år bakover i tid. De er snart på sporet av to massemordere som ser ut som om de samarbeider. Medvirkende:David Morrissey, Natascha McElhone, Eddie Marsan. Regi:Benjamin Ross.

 • 03.20 Broadchurch (8)

  (Broadchurch) Britisk krimserie. Etterforskerne Alec Hardy og Ellie Miller løser mysterier i den lille kystbyen Broadchurch i Dorset, England. Sannheten er avslørt, og liv blir endret for alltid. Medvirkende:Andrew Buchan, David Tennant, Olivia Colman.

 • 04.10 Herskapelig redningsaksjon (3)

  (Country House Rescue) Britisk dokumentarserie. Hvordan kan eierne av praktfulle gamle bygninger ta vare på dem uten å gå konkurs? Ruth Watson hjelper fortvilte huseiere med å finne måter å tjene penger på, samtidig som de sikrer de verdifulle eiendommene for fremtiden. Den eksentriske ungkaren Sir Michael har arvet et verdifullt gammelt hus som holder på å falle sammen. Klarer han med gode råd utenfra å unngå den totale ruin?

 • 04.55 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 çrdna: Samisk kulturmagasin

  çrdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi.

 • 19.30 Ja, vi elsker cricket

  Norsk dokumentar. Verdens dårligste cricketlag har sin hjemmebane i Oslo. Bare én mann kan redde dem: den indiske cricketguden Sachin Tendulkar. De forsøker å påkalle heltens oppmerksomhet med hjelp fra byens befolkning. Men kampanjen får ikke helt det utfallet de hadde sett for seg. (Ja, vi elsker cricket.)

 • 20.00 Joanna Lumley møter Will.i.am

  (Joanna Lumley meets Will.i.am) Britisk dokumentar. Hvem er han egentlig, mannen som skjuler seg bak pseudonymet Will.i.am.? Joanna Lumley drar til Los Angeles for å møte den lett ekstentriske hjernen bak supergruppen The Black Eyed Peas. (Joanna Lumley møter Will.i.am.)

 • 21.00 Nyheter

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

 • 21.10 Jordens beskyttere (5)

  (Earth Savers) Svensk animasjonsserie. Ekte intervjuer danner grunnlaget for de animerte karakterenes ord og handlinger. 74 år gamle Sylvia Earle har brukt store deler av livet sitt til å prøve å redde verdenshavene. Havet er vår største kilde til oksygen, og uten vann kan vi ikke overleve.

 • 21.25 Oddasat - nyheter på samisk

 • 21.30 Gud og vitskapen (3)

  (The God Question - The Cosmos) Britisk livsynssserie. (The Cosmos.) Er «gudsbevissthet» en vrangforestilling eller en sann erfaring? Selv om det er forsket mye på hjernen, vet vi ganske lite om ham. Bevissthet som går ut over den daglige virkeligheten, som oppstår gjennom musikk og kunst, gir oss store opplevelser. Og er denne åndelige evnen vår gudegitt? Teologene og ateistene er ikke enige om svarene.

 • 22.25 Sleepers

  Terningkast 3(Sleepers) Amerikansk thrillerdrama fra 1996. En guttegjeng i Hell's Kitchen, New York, forårsaker en dødsulykke og blir sendt på en anstalt for uregjerlige barn. På anstalten blir de mishandlet av vokterne. Vi møter igjen barna som voksne; en er advokat, en er journalist og to er kriminelle. Så møter de plutselig en av fangevokterne igjen. Nå har de sjansen til å ta hevn. Medvirkende:Kevin Bacon, Billy Crudup, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Minnie Driver, Brad Pitt. Regi:Barry Levinson. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.45 Alliert og alene (3)

  Norsk dokumentarserie. 28. mai 1940: I et britisk landgangsfartøy sitter nordmannen Ivan Vanje sammen med allierte fremmedlegionærer. Sammen skal de forsøke å gjenerobre Narvik fra tyske styrker som har okkupert hjembyen hans i snart to måneder. Felttogets største slag står foran dem.

 • 01.45 Gud og vitskapen (2)

  (The God Question - The Cosmos) Britisk livsynssserie. Da Darwin skrev om opphavet til livet på jorden, fikk ateistene et godt argument mot de kristnes tro på seksdagarsmirakelet. Men enkelte vitenskapsfolk mener at både Darwins ideer og moderne genetikk er beviset på at Gud er den største «vitenskapsmannen» i verden.

 • 02.40 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.55 Distriktsnyheter

 • 05.20 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.55 Karl & Co (16)

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 En moderne familie (7)

  (Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil og Claire er usikre på om det er grunn til bekymring over at Haley og Andy tilbringer mye tid sammen. Gloria presser Manny til å lære seg spansk i stedet for fransk, og ansetter spanske Diego som hjelpelærer. Jay liker dårlig at Diego viser seg å være litt av en kjekkas.

 • 19.30 Nabolaget (7)

  Norsk underholdningsprogram. Gunhild Dahlberg og Marte Sveberg tar deg med til et sted i Norge der noen har vunnet én million kroner i tipping. Programlederne møter folk som bor der, og får vite hva som er spesielt med å bo på det stedet. Med på turen er også Alex Rosén, som har fått jobben med å dele ut premien til den heldige vinneren.

 • 20.00 The Voice - Norges beste stemme (4)

  (The Voice - Norges beste stemme) Norsk musikkunderholdning. Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er tilbake for å finne Norges beste stemme. Nye talenter er klare for å synge for mentorene, de håper noen av dem snur seg. Programleder:Øyvind Mund.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 The Voice - Norges beste stemme (4)

  (The Voice - Norges beste stemme) Norsk musikkunderholdning. Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche er tilbake for å finne Norges beste stemme. Nye talenter er klare for å synge for mentorene, de håper noen av dem snur seg. Programleder:Øyvind Mund.

 • 22.15 Senkveld med Thomas og Harald (9)

  Talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Hege Schøyen og Øivind Blunck er gjester i studio, det er også Else Kåss Furuseth og Anders Bardal. Daniel Kvammen skal spille hiten «Du fortenar ein som meg", og i Senkveld Surprise er det Harald som blir overrasket.

 • 23.20 Golden Goal (8)

  (Golden Goal) Norsk humorprogram. Et underholdningprogram for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Det er snart klart for Tippeliga-start, og også i år skal Golden Goal-gutta spå tabellen. Denne gangen overlater de dette til lottomaskinen på Hamar, og så blir det spennende å se hvilke kuler som lander hvor på tabellen. Rune Velta, den doble verdensmesteren som fikk fire av fire mulige medaljer i Falun-VM, inntar stolen i studio.

 • 23.50 Eurojackpot (13)

  Trekningen ledes av Geir Håkonsund og Emilie Skolmen. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program opplevelser som turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv.

 • 00.05 Tørnquistklubben (4)

  Norsk underholdning. I Tørnquistklubben deler Einar Tørnquist, Sigrid Bonde Tusvik og Morten Ramm hver uke sitt høyst subjektive og ufiltrerte syn på det de mener er ukas mest engasjerende hendelser.

 • 01.05 Gotham (9)

  (Gotham) Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by. «Harvey Dent.» Gordon plasserer Selina i sikkerhet hos Alfred på Wayne Manor. Harvey Dent bruker Selinas potensielle vitnemål til å skremme mannen han mener er ansvarlig for drapet på Bruce Waynes foreldre. Samtidig avdekker Oswald Fish sin spion i Falcone-organisasjonen.

 • 02.00 Taking Lives

  Terningkast 3(Taking Lives) Amerikansk-australsk-kanadisk thriller fra 2004. En seriemorder har i tjue år overtatt identiteten til ofrene sine. Profilspesialist i FBI, Illeana Scott, blir satt på saken. Hun kan forutse hvordan en drapsmann beveger seg og hvordan han tenker. Men i denne saken vet drapsmannen mer om Scott enn hun vet om ham. Medvirkende:Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland. Regi:D.J. Caruso. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 03.45 Star Trek - The Future Begins

  (Star Trek - The Future Begins) Amerikansk science fiction fra 2009. En ung kaptein James Kirk møter Spock for aller første gang, og deres første felles oppdrag ombord i USS «Enterprise» utvikler seg til et utrolig eventyr. Medvirkende:Bruce Greenwood, Karl Urban, Chris Pine, Eric Bana, Leonard Nimoy, Zachary Quinto. Regi:J.J. Abrams. (11. år)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Billy the Exterminator (1)

  (Billy the Exterminator) Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma, i deres utfordringer privat og på jobb.

 • 18.30 Nådeløse innkrevere (2)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 19.00 Nådeløse innkrevere (3)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 19.30 All Worked Up (7)

  (All Worked Up) Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

 • 20.00 Overvåket (5)

  Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia. Nick besøker politistasjoner, privatetterforskere, lokale myndigheter, kjøpesenter, sportsarrangementer på jakt etter historier som viser hvordan kameraovervåkning og ny teknologi brukes for å bekjempe og avsløre alle slags typer kriminalitet. Nick Wallis setter søkelys på alkohol- og narkotikarelatert vold i byer over hele Storbritannia, og blir med når politiet viser hvordan overvåkingsbilder er med på å finne og straffe dem som har utøvet volden.

 • 21.00 Sudden Impact

  Terningkast 1(Sudden Impact) Amerikansk actionthriller fra 1983. Et voldtektsoffer tar hevn på gjerningsmennene i en liten by utenfor San Francisco. Dirty Harry, som er suspendert igjen, blir satt på saken. Medvirkende:Clint Eastwood, Sondra Locke, Pat Hingle, Bradford Dillman, Paul Rae, Audrie J. Neenan. Regi:Clint Eastwood.
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Arrow (17)

  (Arrow) Amerikansk actionserie. Oliver Queen er billionær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

 • 00.15 Criminal Minds (19)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam blir kalt til Indiania der en brannstifter trolig er på ferde.

 • 01.10 Big Easy Justice (109)

  Amerikansk realityserie. Tat-2 og hans «Elite Fugitive Recovery Team» sparker inn dører, går på spaning og setter seg selv direkte i skuddlinjen i jakten på hardkokte kriminelle for å få dem tilbake i fengsel. Den legendariske dusørjegeren Tat-2 er dusørjeger i den mørke underverdenen i New Orleans. Han jakter på byens mest etterlyste kriminelle og overleverer dem til politiet. Dette har han gjort i tolv år, og i løpet av den tida har han brakt over 10.000 rømlinger tilbake til fengsel. Forbrytelsene disse menneskene har begått er væpnet ran, drap, narkotikabesittelse, overgrep og overfall med mer.

 • 01.40 Nådeløse innkrevere (2)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.05 Nådeløse innkrevere (3)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 02.30 Duck Dynasty (11)

  Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson i Lousiana som selger andelokker.

 • 03.00 Duck Dynasty (1)

  (Duck Dynasty) Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. Alle kommer sammen for å planlegge et overraskelsesbryllup til Phil og Kay, med en spesiell seremoni på deres egen eiendom og med hele familien til stede. Si avleder Phil og Kay med å ta dem med til steder som har hatt spesiell betydning i forholdet deres.

 • 03.25 Lights Out (7)

  (Lights Out) Amerikansk dramaserie. Lights Leary, en tilårskommende eksbokser i tungvekt, strever med å finne sin identitet. Lights er ved et veiskille i livet sitt. Han har to krevende comeback foran seg: I bokseringen, og på hjemmebane. Medvirkende:Holt McCallany, Stacy Keach, Catherine McCormack.

 • 04.15 Alarm 112 - På liv og død (7)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.00 OZ (8)

  (Oz) Amerikansk dramaserie. I fengselets spesialavdeling Emerald City er rehabilitering av de innsatte viktigere enn samfunnets hevn. Uansett om du er en hardbarket kriminell eller drapsmann, om du skal sitte inne et par år eller resten av livet - her har du en rolle å spille. Medvirkende:Scott William Winters, Ernie Hudson, BD Wong.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.30 Moonshiners (13)

 • 18.30 Auction Hunters (7)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Ton tar revansj.» (Flying Ton, Creeping Allen.) Guttene er i Chinatown der en gruppe med lokale gangstere prøver å stikke kjepper i hjulene for den djerve duoen. Men vil de finne skatter?

 • 19.00 Auction Hunters (8)

  (Auction Hunters) Dokumentarserie. «Gammel kjenning.» (Whip it Good.) Guttene støter på en gammel venn og tidligere ansatt på en livlig auksjon. Hun har fått ny selvtillit, men er det nok til å ta innersvingen på guttene?

 • 19.30 Fast and Loud (3)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «episode 3.» (Big, Bad C-10 Build.) Richard Rawlings og Aaron Kaufmann gjennomsøker Texas og omliggende stater for å finne vrak etter klassiske biler som de kan kjøpe og pusse opp i Gas Monkey Garage i Dallas.

 • 20.30 Bilfikserne (8)

  (Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «Chevy Truck.» (Chevy Truck.) Mike er i San Francisco på jakt etter en klassisk Chevrolet Stepside-pickup. Klarer han å finne en rustfri modell som Edd kan sette i stand?

 • 21.30 Naked and Afraid (14)

  (Naked and Afraid) Dokumentarserie. (14.) Fernando og Samantha vil snart oppleve hvorfor den ugjestmilde jungelen i Malaysia kalles for regnskog. Kan de overleve i 21 dager uten klær eller utstyr?

 • 22.30 Bushliv i Alaska (3)

  (Alaskan Bush People) Dokumentarserie. (3.) Bli med familien Brown til villmarken i Alaska. De er en familie med syv barn som lever i utkanten av sivilisasjonen, og er avhengig av hverandre for å overleve.

 • 23.30 Alaska: The Last Frontier (12)

  (Alaska: the Last Frontier) Dokumentarserie. (12.) Vi følger familien Kilcher og det isolerte lokalsamfunnet der de bor utenfor Homer i Alaska. Familien har dyrket jorda og bodd på gården i fire generasjoner.

 • 00.30 Mythbusters (6)

  (Mythbusters) Dokumentarserie. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! «Bumerangkule.» (Boomerang Bullet.) I middelalderen ble sykdomsbefengte lik brukt som ammunisjon i katapulter, og kan en kule rikosjettere fra tre overflater og vende tilbake og ta livet av skytteren?

 • 01.30 Fast and Loud (2)

  (Fast N' Loud) Dokumentarserie. «episode 2.» (One Cool Impala.) GMG-gjengen pusser opp og gir nytt liv til mang en relikvie i verkstedet sitt. Klarer de å få bilene tilbake på veien i tide til neste auksjon, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Chaos Caught on Camera (9)

  (Chaos Caught on Camera) «Kokende buss, farlig jordskred, risikabel redningsaksjon.» (Boiling Bus, Lethal Landslide, Risky Rescue.) Se nye, utrolige videoer fra hele verden. Fra historier om menneskers evne til å overleve, til katastrofale ingeniørtabber - her finner du alt.

 • 03.00 Chaos Caught on Camera (10)

  (Chaos Caught on Camera) «Tragisk tsunami, styrtende fly, canadisk katastrofe.» (Tragic Tsunami, Plummeting Plane, Canadian Catastrophe.) Se nye, utrolige videoer fra hele verden. Fra historier om menneskers evne til å overleve, til katastrofale ingeniørtabber - her finner du alt.

 • 03.30 Years of Living Dangerously (8)

  (Years of Living Dangerously) «En farlig fremtid.» (A Dangerous Future.) Matt Damon ser nærmere på hvordan ekstrem hete innvirker på menneskers helsetilstand, og Michael C. Hall besøker Bangladesh for å undersøke globale folkevandringer.

 • 04.20 Mann mot natur (3)

  (Ultimate Survival) Dokumentarserie. «Irland.» (Ireland.) Bli med Bear Grylls til vestkysten av Irland der han risikerer livet for å lære å overleve i det farlige terrenget som har forårsaket minst 10 000 skipbrudd.

 • 05.10 Femte gir (9)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (9.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

 • 05.35 Femte gir (10)

  (Fifth Gear) Dokumentarserie. (10.) Bilekspertene Vicki Butler-Henderson, Tiff Needell og Jonny Smith presenterer ulike motornyheter, trender i bilverdenen, biltester og undersøkende reportasjer.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.05 The Big Bang Theory (7)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Bernadette presser Howard til å flytte ut av fra moren. Samtidig befinner Sheldon seg midt i en krangel mellom Amy og Wil Wheaton, og Penny må hjelpe til.

 • 18.35 The Big Bang Theory (8)

  (The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Howard og Raj prøver å komme til bunns i hvorfor Sheldon forsvinner hver eneste ettermiddag klokka 14.45. Samtidig sliter både Leonard og Penny med sjalusi i forholdet.

 • 19.00 The Big Bang Theory (15)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Howard mottar urovekkende nyheter idet alle forbereder seg til den store gjenåpningen av Stuarts tegneseriesjappe. Leonard og Raj støter på en restaurantgjest som er prikk lik Nathan Fillion (Castle).

 • 19.30 America's Funniest Home Videos (25)

  (America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

 • 20.00 Mellom bakkar og berg (3)

  (Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. Mellom bakkar og berg er en vri på nasjonalskatten «Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

 • 20.30 Neste sommer (4)

  (Neste sommer) Norsk komiserie. Det er fotball-VM, og Per Ivar har gledet seg som en unge. Men når han vil gå til innkjøp av TV, møter han innbitt motstand fra resten av familien. I den gule hytta går Terje i vranglås når han oppdager at folk i nabolaget bruker trappa hans. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.

 • 21.00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (4)

  (Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Ine og Thomas sliter med å fordele eiendeler etter bruddet. Thomas begynner å date en ung dame som viser seg å ha en pussig uvane.

 • 21.30 Wild Hogs

  Terningkast 2(Wild Hogs) Amerikansk action fra 2007. En gjeng med «wannabe"-bikere ser etter nye eventyr og reiser på motorsykkelferie for å finne det de er på jakt etter. På reisen møter de Del Fuegos, en fryktet motorsykkelgjeng fra New Mexcio. Et møte som går fryktelig galt. Medvirkende:Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy, Marisa Tomei. Regi:Walt Becker. (11. år)
  Les mer i filmbasen

 • 23.25 The Graham Norton Show (2)

  (The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton har store, kjente navn på gjestelisten. Hugh Grant, Emma Thompson, Luke Evans og Lenny Kravitz er gjester hos Graham Norton i kveld.

 • 00.25 Castle (18)

  (Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. Tråden plukkes opp fra forrige episode, og Castle, Beckett og Jordan Shaw jakter fremdeles på den slu seriemorderen. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.

 • 01.20 CSI: Miami (9)

  (CSI: Miami, år 10) Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker en sak hvor tre domfelte drapsmenn blir drept rett etter at de har blitt løslatt fra fengsel.

 • 02.15 Special Victims Unit (15)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Rollins kommer hjem og finner søsteren Kim i leiligheten - ikke bare banket opp av den voldelige kjæresten, men også gravid. SVU-teamet prøver etter beste evne å tilrettelegge for Kims sikkerhet, men en uventet besøkende tvinger Rollins til å gjennomføre drastiske tiltak. Nok en gang må det åpnes for en etterforskning i tråd med SVUs ukonvensjonelle metoder, og teamet står i fare for å miste en av sine egne.

 • 03.05 CSI: NY (19)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. En kvinne blir funnet død i skittentøykurven på et industrivaskeri, og Stella og Mac blir tilkalt. Det viser seg at fabrikken får inn skittentøy fra over 70 000 hotellrom i New York. Det vil si 70 000 potensielle åsted. Medvirkende:Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Melina Kanakaredes.

 • 03.50 Body of Proof (1)

  (Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. En kvinnelig jogger blir funnet flytende i Schuylkill River. Dr. Megan Hunt og hennes partner Peter Dunlop begir seg ut i felten for å etterforske saken. Samtidig som hun prøver å finne ut av dødsårsaken, må hun løse en personlig floke - hva er den perfekte gaven til datterens 12-årsdag? Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.

 • 04.35 Special Victims Unit (18)

  (Special Victims Unit, år 8) Amerikansk krimserie. Om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York. Etter at ei ung jente blir funnet død i leiligheten til et barnløst par som er på ferie, finner Stabler og Benson fort ut at det har vært flere elever fra videregående skole som har gått fra hus til hus og hatt fester. Dessverre er det vanskelig å tiltale noen av tenåringene for drap, men etterforskerne får et gjennombrudd da de finner ut at moren til en av tenåringene har forsynt dem med alkohol i tillegg til å ligge med en av studentene.

 • 05.20 Episodes (6)

  (Episodes, år 2) Amerikansk komiserie. Merc overtaler Matt til å få en av de andre «Friends»-stjernene til å gjestespille på «Pucks!» for å øke de begredelige seertallene. Det viser seg raskt å være en vanskelig oppgave for Matt, siden hans tidligere medskuespillere muligens ikke ser på ham som en venn i det virkelige liv. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 How I met Your Mother (21)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall og Lily oppdager at en tvillingseng kan hjelpe forholdet deres. Robins mulige forhold til Don fører til at Ted og Barney innser at de kanskje vil ha henne tilbake.

 • 18.30 How I met Your Mother (22)

  (How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted sniker seg inn på en fest og får muligheten til å vise hvor pretensiøst intellektuell han kan være.

 • 19.00 Family Guy (12)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter og Brian tvinges til å delta i et tolvstegsprogram for alkoholikere etter å stått bak ordensforstyrrelser. Peter får hjelp av Døden til å se hvordan livet hans ville vært med og uten alkohol.

 • 19.30 Family Guy (13)

  (Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Chris får seg en ny venn, en tysker som er flink med dukketeater.

 • 20.00 Simpsons (15)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Lisa oppdager at ørkenvann får dyr til å komme overens. Abe blir kastet ut av eldrehjemmet og flytter inn hos familien, så Homer prøver ut ørkenvannet på ham.

 • 20.30 Simpsons (16)

  (The Simpsons) Amerikansk komiserie. Cheech og Chong kommer innom Springfield, og Homer imponerer Cheech så mye at han ber ham om å erstatte Chong. Skinner og Chong begynner å samerbeide.

 • 21.00 Hundepatruljen Oslo (17)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Politihundeførerne bruker ekstremt mye tid på å trene opp hunder og på å holde dem godkjent. I denne episoden blir vi med Kai når kriminalsøkshunden hans Trixie skal regodkjennes. Dersom dette ikke går, kan hun ikke brukes som politihund. Tonjes hund, Fia Maria, har pådratt seg en skade og må ta MR av ryggen. Kristian og Lars bidrar i et søk etter en ni år gammel autist.

 • 22.00 Hundepatruljen Oslo (18)

  (Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Oslo har over de siste tiårene utviklet seg, og det har det også gjort i det kriminelle miljøet. I denne episoden blir vi bedre kjent med hvordan politiet i byen jobber for å ta vare på det gode miljøet i hovedstaden. Vi blir med når Torill og Nando gjør søk i Oslo sentrum, etter narkotika i åpent landskap. Morten og Lars stopper en kjenning, som har et langt rulleblad. Makkerparet Thomas og Karoline hjelper en dame som sier hun er voldtatt. Kristian og Lars rykker ut til en skyteepisode.

 • 23.00 Rocky IV

  Terningkast 1(Rocky IV) Amerikansk actionfilm fra 1985. Rocky Balboa, den populære tungvektsmesteren, står ovenfor en ny formidabel utfordring i sin karriere. Denne gangen i form av den russiske bokseren Drago, en nesten umenneskelig stor slåsskjempe. Dragos første kamp i Amerika er ikke mot Rocky, men Apollo Creed, Rockys venn og tidligere utfordrer, som vil bevise hva han er god for. Når Apollo blir hardt skadet i kampen, har ikke Rocky annet valg enn å ta utfordringen fra Drago. Det blir arrangert en kamp som skal sendes over hele verden. Mens Drago forbereder seg med hjelp av den nyeste bokseteknologien, trener Rocky i sneen med sin bekymrede kone Adrian og svigerbror Paulie som overvåkere. Medvirkende:Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Brigitte Nielsen, Dolph Lundgren. Regi:Sylvester Stallone. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 00.40 Crocodile Dundee i Los Angeles

  Terningkast 1(Crocodile Dundee in Los Angeles) Australsk-amerikansk komedie fra 2001. Mick Dundee bor i den lille landsbyen Walkabout Creek i Australias villmark sammen med Sue og deres lille sønn. Krokodillejakt har blitt ulovlig, så Mick livnærer seg ved å bryte med krokodiller til glede for turistene. Da Sue tilbys en jobb i Los Angeles, bestemmer familien Dundee seg for å flytte. Men livet i L.A. er svært forskjellig fra den australske villmarken. Medvirkende:Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks, Alec Wilson. Regi:Simon Wincer. (7. år)
  Les mer i filmbasen

 • 02.20 Charterfeber - tur-retur Gran Canaria (8)

  (Charterfeber - tur-retur Gran Canaria) Norsk realityserie. Charter-Svein er på plass, og denne gangen skal han ha med seg et fremmed reisefølge på tur. Vi får også et gjensyn med Fred Åge og Christoffer; sammen skal de utforske hva Gran Canaria har å by på. Denne sesongen får du også være med alt fra kjendisbloggere til storfamilie, pensjonister og guttegjenger på tur. Rikke får et stort ønske oppfylt, i tillegg til å spise biff i Syden, nemlig å ta en tatovering. Moren Gry blir revet med og tatoverer seg også, til stor begeistring fra mannen Tom. Fred Åge og Christoffer fortsetter å konkurrere, denne gangen i svømming, men tåler vennskapet nok en konkurranse? Drammensgutta avholder også en konkurranse som beviser en gang for alle hvem som er mest mann i gruppa, og taperen må gå ut på byen i apekostyme. Berit og Christin begir seg også ut i Gran Canarias pulserende uteliv, og bloggerne forteller vitser til hverandre.

 • 03.10 Franklin & Bash (10)

  (Franklin & Bash) Amerikansk komiserie. Peter Bash og Jared Franklin er to unge advokater som tar alt som det kommer. Sammen eier de advokatfirmaet Franklin & Bash. Deres totalt utradisjonelle forhold til faget gir dem en høyst interessant hverdag på kontoret og i rettsalen. Duoens tvilsomme arbeidsmetoder tiltrekker seg oppmerksomhet fra Stanton Infeld som arbeider for det prominente advokatfirmaet Infeld Daniels. Han tilbyr dem å jobbe for ham og lover dem til gjengjeld en stor mengde kreativ frihet. Med en så perfekt blanding av arbeid og fritid så kjeder man seg aldri i selskap med Franklin & Bash. Peter og Jared reiser til Las Vegas for å redde Infeld fra døden og blir beskyld for juks på et Casino. Karp og Anitas forhold settes på prøve når de representerer hver sin motpart i en rettssak.

 • 03.50 Tatastrofe (7)

  (Tattoos After Dark) Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. To søstre tar matchende havfruetatoveringer, en kvinne feirer skilsmissen sin med en ny piercing, og en mann tatoverer sin kones kallenavn over brystet.

 • 04.15 Tatastrofe (8)

  (Tattoos After Dark) Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. I denne episoden får vi se nærmere på en korsryggstatovering og et par tar tatoveringer basert på råd fra en spirituell leder. En bestevenn blir plutselig usikker på om like tatoveringer på ryggen er en god idé.

 • 04.40 American Dad (2)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan lager en klone av Steve og Francine og Stan konkurrerer om hvem som har de beste foreldreegenskapene. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.

 • 05.05 American Dad (3)

  (American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Det er Halloween, og Stan er fast bestemt på å ha det skumleste huset i nabolaget. Men når det viser seg at Buckle stiller med et skumlere hus er Stan villig til å gå langt for å slå ham. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.

 • 05.30 Anger Management (17)

  (Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Hjerteknuseren Charlie forsøker å motstå fristelsen fra Seans yngre, sexy søster. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.

 • 05.59 No program

  (END)

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

17.20 Ekstremt vekttap (4)

 • 18.20 Sinnasnekker'n Sverige (10)

  (Arga snickaren, sesong 7) Svensk realityserie. Sannheten om Sinnasnekker'n Sverige. Anders Öfvergård og teamet hans tar oss med bak kulissene og gir et personlig innblikk.

 • 19.25 Friends (23)

  (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Phoebe blir smittet av brennkopper, og det ser dårlig ut for en romantisk kveld med en tidligere flamme. Monica føler at hun er for nevrotisk for Richard. Charlie Sheen gjestespiller i denne episoden.

 • 19.55 Friends (24)

  (Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Rachel går med på å være brudepike i eksforlovedens bryllup, men en moteglipp tar all oppmerksomhet bort fra bruden. For å få en rolle i Warren Beattys nye film må Joey trene på å kysse gutter. Monica og Richards forhold settes på prøve, og Chandler faller for en mystisk kvinne på nettet.

 • 20.30 Sjokkerende kroppskunst (3)

  (Bodyshockers aka. Undo Me) Britisk dokumentarserie. Det har aldri vært viktigere å skille seg ut fra mengden, og vi går langt i å vise vår individualitet. Katie Piper møter briter som angrer bittert på bisarre tatoveringer eller overdimensjonerte silikonbryster, og hjelper dem tilbake til sitt opprinnelige utseende. Katie Piper møter briter i feststemning på Magaluf i Spania, og finner mange som angrer på sine feilslåtte kroppsutsmykninger. Jeema har en dragetatovering som blir forvekslet med kjønnshår, Claire hater tatoveringen sin så mye at hun vil skjære av huden sin og tenåringen Stefan har en bisarr tatovering over hele armen fra feriefylla. Motivet er en uanstendig beskjed fra Barry. Problemet er at ingen husker hvem Barry er. Men Katie er på saken og løser mysteriet.

 • 21.30 The Vampire Diaries (10)

  (The Vampire Diaries) Amerikansk dramaserie. Høytiden nærmer seg, og Bonnie ønsker å gjenopplive sine favorittradisjoner og tenker tilbake på lykkeligere tider i Mystic Falls.

 • 22.30 The Originals (10)

  (The Originals, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Hayley og Jackson forsøker å forhandle fram en våpenhvile mellom vampyrene og varulvene, men Vincent kaster en forbannelse som øker spenningen mellom dem.

 • 23.30 Supernatural (10)

  (Supernatural, sesong 10) Amerikansk actionserie. Etter massakren på ranchen satser Dean, Sam og Castiel alt for å finne et middel mot Cains merke. Samtidig forsøker Castiel å reparere forholdet til Claire.

 • 00.30 Medium (6)

  (Medium, år 2) Amerikansk dramaserie. Allison har grusomme drømmer om at en massakre på Devalos kontor tar livet av ham og en håndfull av hennes kolleger. Devalos tror ikke at drømmene skal bli virkelighet, men tvinger Allison til å tenke annerledes for å skjønne hva de egentlig betyr ...

 • 01.30 Ghost Whisperer (1)

  (Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. «The Underneath.» Etter å ha blitt hjemsøkt av et spøkelse hun først tror er sin far, graver Melinda dypt i familiehistorien for å finne ut hvordan hun er forbundet med Grandview. I et forsøk på å få spøkelset til å finne fred, henvender Melinda seg til moren for svar og forhåpentligvis hjelp.

 • 02.30 Cold Case (16)

  (Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Rush og teamet hennes gjenopptar en uløst drapssak der liket av en pedofil mann ble oppdaget få måneder etter at kroppen til en kidnappet gutt ble funnet.

 • 03.25 Supernatural (21)

  (Supernatural) Amerikansk actionserie. Sam og Dean mottar en videomelding fra Kevin som setter dem på sporet av den tredje utfordringen. Samtidig er Castiel på flukt fra Naomi og englene hennes.

 • 04.15 Off The Map (2)

  (Off The Map) Amerikansk dramaserie. Off The Map er et oppløftende sykehusdrama som utforsker hvor langt man må gå for virkelig å kunne helbrede. Seks leger som har forlatt det rette spor, vil gjøre hva som helst for å prøve å huske hvorfor de i utgangspunktet ønsket å bli leger. Når en 3,5 meter lang kvelerslange angriper en viltfotograf, kommer Zee, Lily og Ben raskt til for å hjelpe. Samtidig blir Tommy utsatt for en tøff leksjon i kulturforskjeller og Mina sliter med å komme overens med den nye kollegaen Ryan.

 • 05.05 Party i Magaluf (6)

  (The Resort) Britisk realityserie. Hva skjer når du fyller et hotell i Spania med festglade briter? Hver uke følger vi to forskjellige grupper med 18- til 24-åringer på det beryktede feriestedet Magaluf på Mallorca idet de begir seg ut på sitt livs partyhelg. Reiselederne Jamie-Leigh, Imogen, Brett og Jordan er på plass for å sørge for at gjestene får den ferien de alltid har ønsket seg. Med kameraer plassert rundt omkring på hotellet, fra resepsjonen til baren, bassenget og soverommene blir alt som skjer dokumentert, på godt og vondt. Søstrene Abby og Vicki og bestevennen Chian fra Essex er de første til å sjekke inn denne uka. Jentene gleder seg til en helg hvor de virkelig kan slå seg løs og nyte livet. Reiseleder Jordan sjekker som vanlig ut sortimentet og finner fort ut at jentene er single, og at det er Abby han er interessert i. Den neste gruppa som sjekker inn er eks-kjærestene Edmar og Paul.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 18.00 Norges styggeste rom (16)

  (Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Turen går til Trondheim og Byåsen der en ungkar med et sykehusaktig kjøkken trenger hjelp, og Halvor bestemmer seg for å gå for noe barskt og grafisk, noe motsatt av «lyst og kjedelig» som Halvor sier det.

 • 19.00 Junior Masterchef USA (7)

  (Junior Masterchef US) Amerikansk realityserie. Suksesserien Masterchef Junior er tilbake! I sesong to møter vi nye matglade amerikanske barn i alderen 8-13 år som viser oss at også mindreårige kokker kan være mestere. Den prisbelønte programlederen Gordon Ramsay får selskap av dommerne Joe Bastianich og Graham Elliot. Sammen skal de lære de håpefulle deltakerne hvordan man gjør suksess som kokk og oppmuntre dem på veien. Men ingen sitter trygt, det gjelder å hele tiden prestere for å få være med videre i konkurransen. Det er finale i andre sesong av Masterchef junior US! De to kokkene har en siste sjanse til å imponere med en herlig treretters meny. Hvem vinner trofeet og premien på $100.000?

 • 20.00 Pascals konditori (4)

  (Pascals konditori) Norsk dokumentarserie. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. Pascal og hans kollegaer i Tollbugata får en røff start på arbeidsdagen. Fryseren har gått i stykker i løpet av natten, hvilket betyr at mellom fem og ti tusen kaker må kastes. Da elektrikeren ankommer, får man imidlertid beskjed om at feilen skyldes en ansatt som har skrudd av en kompressor. Videre skal dansebanddronningen Jenny Jensen feire 50-årslag, og hvem andre enn Pascal kan lage kaken som skal markere jubileet. Jensen blir derimot svært overrasket da kaken ankommer festlokalet. - Is this a joke, er spørsmålet Barbara må hanskes med.

 • 21.00 The Fast and the Furious

  Terningkast 4(The Fast and the Furious) Amerikansk actionthriller fra 2001. En ny politirekrutt går undercover i L.A.s racingmiljø for å avsløre en forbryterliga under ledelse av racefavoritten «Dom» Toretto. Om natten eier «Dom» gatene. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver nok til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er en politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterring med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og grenser til det ytterste. Medvirkende:Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune. Regi:Rob Cohen.
  Les mer i filmbasen

 • 22.50 Sex og singelliv (47)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Carrie bestemmer seg for si unnskyld til Natasha for å ha ødelagt ekteskapet hennes, noe som går alt annet enn bra. Miranda går ut med en mann hun føler er alt for pen for henne og Charlotte kysser gartneren til familien til Trey. Samantha får nok å tenke på etter at hun roter seg bort i en ung jomfru. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 23.30 Sex og singelliv (48)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Samantha går til krig mot de prostituerte som henger utenfor viduet hennes og prater så høyt at hun ikke får skjønnhetssøvnen sin. Carrie tar et oppgjør med Mr. Big mens Miranda spiser lunsj med eksen Steve. Charlotte er tilbake i sin single leilighet, men får et overraskende besøk av Trey. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.

 • 00.15 Sex og singelliv (49)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Samantha arrangerer en fest i forbindelse med Carries 35-årsdag, men etter hvert som ingen av gjestene dukker opp, begynner Carrie å reflektere over sitt eget liv. Vil det ende med at hun blir gammel alene? Samantha bestemmer seg for å forføre en prest.

 • 00.55 Sex og singelliv (50)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie går gjennom en identitetskrise, da hun blir invitert til å være med på et moteshow som har med både modeller og vanlige folk på catwalken. I hvilken kategori stiller hun? Samantha bestemmer seg for å få tatt nakenbilder av seg selv, og bedyrer de er til henne selv, ikke til menn. Charlotte avslører en hemmelighet om seg selv, og Miranda møter en fyr som får henne til å føle seg skikkelig sexy. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 01.35 Remnants of Everest: The 1996 Tragedy

  (Remnants of Everest: The 1996 Tragedy) Amerikansk dokumentar. Den kjente fjellklatreren og dokumentarskaperen David Breashears gjenskaper den tragiske ulykken som kostet åtte mennesker livet på Mount Everest i mai 1996. En heftig storm herjer under innspillingen, noe som ikke bare gir en svært reel fremstilling av ulykkesdagen, men som i tillegg demonstrerer hvor vilt og brutalt været kan være i fjellet.

 • 03.30 Luksusfellen Sverige (3)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Det unge paret Pontus (19) og Emma (20) venter sitt første barn. Likevel har den vordende far kun øyne for sine åtte skrapbiler som han bruker over 14.000 kroner i måneden på, selv om paret ikke kan betale regningene sine. Paret går mer i underskudd enn de tjener til sammen hver måned. Luksusfellen har en jobb å gjøre.

 • 04.15 Bones (5)

  (Bones) Amerikansk krimserie. Forfatteren og rettsmedisineren dr. Temperance Brennan er ekspert på å tyde ledetråder og bevismateriale. Sammen med teamet og FBI-agenten Seeley Booth hjelper Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Brennan og Booth undersøker menneskelevninger som har blitt brent på et elektrisk gjerde. Det viser seg at liket er en egyptisk mumie som skulle vises fram på en kommende utstilling på Jeffersonian Museum. I tillegg blir museets kurator funnet drept.

 • 05.00 Gordon Ramsay rydder opp (12)

  (Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Ramsay besøker Park's Edge, et spisested i Atlanta som serverer amerikansk mat. Her finner han et kaotisk kjøkken og dårlig ledelse.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 Top Gear (4)

  Britisk motorserie. Jeremy Clarkson får seg en kjøretur i det ekstremt sjeldne Touring Disco Volante.

 • 20.20 Underholdningsavdelingen (8)

  Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.

 • 21.00 Spill meg (4)

  Norsk humorserie. Kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere. Programleder er Vågard Unstad fra rappegruppen A-laget. OL-gullvinner og forretningskvinne Kari Traa er hovedperson og gjest.

 • 21.30 Kampen for tilværelsen (4)

  Norsk dramaserie. «Sædavgang.» (Sædavgang.) Tomasz satser høyt på Bjerkebanen sammen med sin far og får et fristende tilbud. Jørgen har premiere på sin nye film og holder en gripende tale. Holger og ekteparet Kirans har blitt svært intime venner. Hugo kysser en megler. Medvirkende:Bartek Kaminski, Tone Beate Mostraum, Øystein Røger.

 • 22.20 Hjernetriks med Katherine Mills (4)

  (Katherine Mills: Mind Games) Britisk underholdning. Hvordan blir vi mennesker ubevisst påvirket i dagliglivet, og hva gjør det med oss? Illusjonisten Kathrine Mills viser oss hvordan hun oppnår psykologisk kontroll over publikum gjennom manipulasjon av grupper og enkeltpersoner.

 • 23.05 Trygdekontoret (6)

  Norsk debattprogram. Det er duket for både spøk og alvor når Thomas Seltzer sammen med kjente og ukjente saksbehandlere rører i samfunnsgryta med sleiv og sleivspark. Programleder:Thomas Seltzer.

 • 23.40 Hotellet (5)

  (The Hotel) Britisk doku-komedieserie. Livet går sin gang på de fleste hotell, men kan det bli komedie av slikt? Damson Dene Hotel er som et Fawlty Towers fra virkeligheten. Den ene gjesten etter den andre kommer med klager, blant annet på maten, og til slutt bestemmer direktør Wayne seg for å ta tak problemene. Men kjøkkensjef Kirk er ikke den som lar seg pille på nesen.

 • 00.30 Top Gear (4)

  Britisk motorserie. Jeremy Clarkson får seg en kjøretur i det ekstremt sjeldne Touring Disco Volante.

 • 01.20 Livsfarlege dyr (20)

  (Deadly 60) Britisk naturprogram. Klarer Steve Backshall og teamet hans å finne de farligeste dyrene i verden? De drar til alle hjørnene av verden og leter etter alt fra livsfarlige skjønnheter til monstre som dreper. Og de vil tett på dyrene. I den siste episoden av serien ser Steve Backshall tilbake på de mest spesielle hendelsene han og teamet hans opplevde i jakta på de 60 livsfarlige skapningene i verden.

 • 01.50 Gutter er gutter (7)

  (About a Boy) Amerikansk dramaserie. (About a Poker Night.) Will inviterer kameratene til en pokerkveld, men Fiona invaderer festen og har ingen problemer med å komme overens med gutta. Imens er Marcus på sin første overnatting hos venner, men det går ikke helt som han håpet. Medvirkende:Minnie Driver, David Walton, Benjamin Stockham.

 • 02.10 Gutter er gutter (8)

  (About a Boy) Amerikansk dramaserie. Will går hardt inn for å gjøre inntrykk på Sam, mens Fiona involverer seg i et prosjekt som Marcus deltar i på skolen. Medvirkende:Minnie Driver, David Walton, Benjamin Stockham.

 • 02.35 Game of Death

  (Game of Death) Amerikansk actionthriller fra 2010. Leiemorderen Marcus Jones er på flukt fra CIA-agenter, en internasjonal våpenhandler og flere milliardærer etter at han blir beskyldt for et mord han ikke har begått. Nå må han finne de skyldige før de finner ham. Medvirkende:Wesley Snipes, Zoe Bell, Robert Davi, Aunjanue Ellis, Gary Daniels. Regi:Giorgio Serafini. (15. år)
  Les mer i filmbasen

 • 04.05 Broadchurch (7)

  (Broadchurch) Britisk krimserie. Etterforskerne Alec Hardy og Ellie Miller løser mysterier i den lille kystbyen Broadchurch i Dorset, England. En felle er lagt, men vil den gi ønsket resultat? Medvirkende:Andrew Buchan, David Tennant, Olivia Colman.

 • 04.55 Team Bachstad i Sør-Amerika (4)

  Norsk reiseserie. Med Øystein Bache og Rune Gokstad. Etter mye problemer har ekspedisjonen kommet til Argentina. Der blir de stoppet av narkotikapolitiet og får nærkontakt med en krokodille.

 • 05.25 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie
  /modules/labrador/templates/default/article_new/article_new/article.kjendis.template.php