Innhold A-Å
Om Dagbladet.no
Sentralbord: 24 00 10 00

Redaksjonen nett: 22 30 09 59
Redaksjonen papir: 24 00 10 00

Korreksjoner: les mer
Tips oss
Telefon: 24 00 00 00
SMS/MMS: 2400
E-post: 2400@dagbladet.no

Annonseinfo nett/papir

Berner Gruppen:
Årsrapport 2007
Har forhandlet i 10 dager, fortsatt svarte skjermer

Har forhandlet i 10 dager, fortsatt svarte skjermer

Ingen enighet mellom Canal Digital og Discovery. Les mer

VG skal ha nytt kuttmøte

VG skal ha nytt kuttmøte

De ansatte får beskjed om videre nedbemanning i dag. Les mer

- Det var veldig skummelt å vise seg offentlig

- Det var veldig skummelt å vise seg offentlig

Frithjof Wilborns kone glemmer ikke dagen da hun stod fram som tv-profilens nye kjæreste. Les mer

Forbrukerombudet: - Ulovlig å drive slik Canal Digital gjør

Forbrukerombudet: - Ulovlig å drive slik Canal Digital gjør

At tv-seerne ikke selv kan velge kabel-tv-leverandør mener Forbrukerombudet er ulovlig. Les mer

pluss
Slik er livet etter «Farmen»

Slik er livet etter «Farmen»

- Hytta skal bygges på Norefjell, og jeg er i gang med å finne tomt, sier Eilev Bjerkerud. Les mer

Professor slår tilbake mot skjeggrykter: - Glattbarberte menn har mer bakterier i ansiktet

Professor slår tilbake mot skjeggrykter: - Glattbarberte menn har mer bakterier i ansiktet

- Nå skal vi gi folket og verden mer skjegg, jubler skuespiller Kristoffer Hivju, etter at professor har slått fast at skjeggete menn har mindre bakterier i ansiktet enn sine glattbarberte brødre. Les mer

Canal Digital vil betale for kunders DPlay-abonnement til 79 kroner. - Nå snakker vi kaffetrakter, sier Discovery om prislappen

Canal Digital vil betale for kunders DPlay-abonnement til 79 kroner. - Nå snakker vi kaffetrakter, sier Discovery om prislappen

Canal Digital tilbyr Discoverys strømmetjeneste DPlay gratis til sine kunder i februar. Discovery vet ikke hvordan de skal tolke gesten. Les mer

NRK-ansatte raser mot sjefene etter Bjurstrøm-brudulje

NRK-ansatte raser mot sjefene etter Bjurstrøm-brudulje

Konflikt mellom fagforening og ledelse i NRK. Les mer

Matt LeBlanc hankes inn av «Top Gear»

Matt LeBlanc hankes inn av «Top Gear»

Skal være programleder for det populære bilprogrammet. Les mer

Terjes (37) klagemelding til Canal Digital hylles av tusener

Terjes (37) klagemelding til Canal Digital hylles av tusener

- Tror jeg fikk fram et smil på dem som håndterer kundeforespørslene. Les mer

Cosby klarte ikke å stanse overgrepssak

Cosby klarte ikke å stanse overgrepssak

Dommer har besluttet at påtalemyndigheten kan opprettholde siktelse mot komikeren. Les mer

Charlotte Perrelli sparket som programleder for svenske MGP

Charlotte Perrelli sparket som programleder for svenske MGP

- Det er selvsagt kjedelig, sier Perrelli i en pressemelding. Les mer

TVNorge med nytt tilbud til Canal Digital

TVNorge med nytt tilbud til Canal Digital

TV-kranglingen kan gå mot slutten. Les mer

- «Jakten» er en ting jeg har lagt bak meg

- «Jakten» er en ting jeg har lagt bak meg

Før jul var «Jakten»-paret Kjartan Bergsvåg og Tina Elisabeth Strandrud optimistiske, men så forandret alt seg. Les mer

Canal Digital-kunder får mulighet til å si opp abonnementet

Canal Digital-kunder får mulighet til å si opp abonnementet

- Vi tenker kun på våre kunder nå når dette har oppstått, sier informasjonssjef i Telenor, Tormod Sandstø. Les mer

Mest kommentert

Dagbladet.no siste 48 timer

12.55 V-cup kombinert 14.00 NRK nyheter 14.10 Hotellenes hemmeligheter (3) 14.55 Øyeblikk fra Norge Rundt 15.00 NRK nyheter 15.10 V-cup kombinert 15.45 NRK nyheter 16.00 P3Morgen 16.30 NRK nyheter 16.45 V-cup hopp 17.50 Oddasat - nyheter på samisk

 • 18.05 V-cup hopp

 • 18.50 Distriktsnyheter

 • 19.00 Dagsrevyen

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 19.45 Anno (20)

  (Anno) Norsk realityserie fra 2016. Konkurransen mellom de to svennelærlingene tilspisser seg, og begge er fast bestemt på å utnytte de fordeler de har. Når oldermannen kommer, er ingenting ved utfallet gitt. Klasseskillet på Isegran blir tydelig når deltakerne får uventet besøk. Og det er igjen tid for valg av førsteduellant. Programleder:Selda Ekiz.

 • 20.25 Forbrukerinspektørene (1)

  Forbrukerprogram. Hva er egentlig forskjellen på en dyr og en billig dress, og kan fremtidens plagg fortelle oss når vi blir syke? Forbrukerinspektørene ser nærmere på klær og hva de er laget av. Bambus for eksempel. Er det virkelig det supermaterialet som mange produsenter gir inntrykk av at det er?

 • 20.55 Distriktsnyheter

 • 21.00 Dagsrevyen 21

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

 • 21.35 Datoen (6)

  (Datoen) Norsk dokumentarserie. Tre mennesker født på nøyaktig samme dag. De er født inn i samme land og i samme tid, men livene deres skal ta ulike retninger. Tre livsløp flettes sammen av store og små historiske hendelser. Tove Seth, Fridtjof Næss og Åse Kleveland er født på nøyaktig samme dag: 18. mars 1949. Født inn i samme land og i samme tid, likevel skal livene deres ta helt ulike retninger. Tre livsløp som flettes sammen av små og store historiske hendelser. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Om hvem vi var og hvem vi ble?

 • 22.35 99% norsk (6)

  (99% norsk) Norsk dokumentarserie. Hvordan går det når Zain og Susanne reiser til Pakistan for å møte slekta, bake nanbrød og lete etter Zains drømmemann. Hvordan går det når Zain og Susanne reiser til Pakistan for å møte slekta, single gutter og bake nanbrød. Norsk dokumentarserie.

 • 23.05 Kveldsnytt

  Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

 • 23.20 Vikinglotto

 • 23.25 Mesternes mester (6)

  (Mesternes mester) Norsk underholdningsserie fra 2016. Det er igjen klart for lagøvelser, men denne gang i tre helt nye konkurranser i Mesternes Mester. Deltagerne skal nå gjennomføre vannhinderbane, bobkjøring og 5000 meter løping - alt i tomannslag. De får blant annet bryne seg på Prins Alberts bob-bane like ved Monaco. Seks deltagere skal snart bli til fem i Mesternes mester. Programleder:Dag Erik Pedersen.

 • 00.25 Mammon (7)

  (Mammon) Norsk thrillerserie fra 2015. Ellen og Peter drar til utlandet på jakt etter bildebevis som fikk Hammern drept. I Norge kan de ikke stole på noen siden PST og flere lekker. Den nasjonale sikkerhetsrådgiveren forsøker å mobilisere i regjeringen, men de kniver om posisjonene foran det ekstraordinære landsmøtet. Ellen og Peter får hjelp av en amerikaner med å snike seg inn i en digital bank, men forsøket på å hente ut bildebevis går galt, fryktelig galt. Medvirkende:Ingar Helge Gimle, Laura Christensen, Jon Øigarden, Nils Ole Oftebro.

 • 01.15 Scott og Bailey (7)

  (Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. Et likfunn leder Janet og Chris til en sjokkerende oppdagelse. Mens Rachel og Janet bekymrer seg for Gills oppførsel, kommer deres egne handlinger i søkelyset. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.

 • 02.05 Lønsj

  (Lønsj) Norsk drama fra 2008. Syrinene blomstrer, havet er sommervarmt og verden et godt sted å være. Tilsynelatende. Livet farer nemlig ikke like pent med alle. Christer er en mislykket gutt fra vestkanten. Han er blakk og deppa. Leni har ikke vært ute av stuedøren siden hun var barn. Heidi har stor leilighet på Frogner og skapet fullt av designerklær. Dessverre er hun gift med Odd som bare ønsker seg vekk. Medvirkende:Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Aksel Hennie. Regi:Eva Sørhaug. (15 år)

 • 03.30 Hotellenes hemmeligheter (3)

  (Hotel Secrets with Richard E. Grant) Britisk underholdning. Den britiske skuespilleren Richard E. Grant utforsker luksushoteller i verdens største byer. I Berlin besøker den britiske skuespilleren Richard E. Grant hotellet der David Bowie først bodde. Han får også høre historier om byens hoteller under den kalde krigen. Programleder:Richard E. Grant.

 • 04.15 Oppdrag Nansen (6)

  (Oppdrag Nansen) Norsk realityserie fra 2015. Fire vanlige, norske tolv-trettenåringer skal gå en ekspedisjon i Arktis for å forstå klimaet. De har nå trent hardt i fire måneder og lært å overleve på Svalbard. Men er de i stand til å gå dagesvis på ski med tung pulk? I dag får vi svaret.

 • 04.45 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.50 Urix 14.20 Donald Trumps verden 15.15 Frå renessansen til Van Gogh (2) 16.05 Med hjartet på rette staden (16) 16.55 Derrick (2) 17.55 Tegnspråknytt

 • 18.00 Dagsnytt atten

  Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

 • 19.00 Laserblikk på historien (5)

  (Time Scanners) Britisk dokumentarserie fra 2014 Hvordan måler historiens arkitektoniske mesterverk seg mot dagens standard? Ved hjelp av moderne laserskanning kan vi få ny kunnskap om ingeniørkunsten bak noen av de mest ikoniske byggverkene fra fortida. St. Pauls katedral i London sto ferdig i 1708. Til tross for at den ble bygget på ustabile masser, klarte arkitekten Sir Christopher Wren å konstruere en mektig kuppel, som til og med overlevde en tysk bombe under andre verdenskrig. Ved hjelp av moderne laserskanning kan vi få ny kunnskap om ingeniørkunsten bak noen av de mest ikoniske byggverkene fra fortida.

 • 19.55 Undring og mangfald (5)

  (Undring og mangfald) Norsk dokumentarserie fra 2015. Samtale med forskar Cathrine Moe Thorleifsson (Samtale med forskar Cathrine Moe Thorleifsson) Økonomiske kriser og folkevandringer både internt i Europa, men også fra utsiden av kontinentet har ført til sterke nasjonalistiske reaksjoner r rundt om i hele Europa. Grenser blir stengt, høyreradikale partier vokser fram i mange land og nasjonene krangler om flykningekvoter og fri flyt av arbeidskraft. Hva tenker folk på gata om sin egen situasjon, i England og i Ungarn? Vi møter sosialantropologen Cathrine Moe Thorleifsson i samtale med forskningsjournalist Olav Høgetveit.

 • 20.25 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 20.55 Hitlåtens historie (4)

  (Hitlåtens historie) Norsk-svensk dokumentarserie. "Walking on Sunshine" ("Walking on Sunshine") Med sitt budskap og skamløst smittsomme blåserekke kunne Katrina & The Waves "Walking on sunshine" vært lykkens egen nasjonalsang. Dette er historien om låten som selv om den ble født i feil tidsepoke er blitt en stadig tilbakevendende sommarplage siden 1985, både på radio, i film og i reklamens verden.

 • 21.25 Vikinglotto

 • 21.35 Den mektige monsunen (5)

  (Lands of the Monsoon) Britisk naturserie. Monsunen har endret seg over tid. Den har lagt store sivilisasjonar blomstre og døy ut. Ressursbehovene til oss mennesker setter i dag stort press på regionen. Hvordan ser framtiden ut for monsunlandene?

 • 22.25 I Larsens leilighet (3)

  (I Larsens leilighet) Norsk portrettprogram fra 2016. Henriette Steenstrup (Henriette Steenstrup) Selv etter fem avslag på teaterhøgskolen nektet Henriette Steenstrup å gi opp drømmen: hun skulle bli skuespiller. I dag står hun bak noen av Norges morsomste figurer, men veien til målet har vært lang. Lærdommen har vært klar: for å komme noen vei her i livet, må man kjempe for det.

 • 22.55 Visepresidenten (2)

  (Veep) Amerikansk komiserie.fra 2014. Selina Meyer er visepresident i USA, og no skal ho stille som presidentkandidat. The Choice (The Choice) Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky.

 • 23.25 Torp

  (Torp) Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen. Programleder:Ole Torp.

 • 23.55 Innesperret (5)

  (Trapped) Islandsk krimserie. Et snøskred har ødelagt strømnettet. Byen er mørklagt, og folk er redde. Noen benytter mørket til å gi borgermesteren en ubehagelig overraskelse. Medvirkende:Ólafur Darri Ólafsson, Nina Dögg Filippusdóttir, Bjarne Henriksen.

 • 00.45 99% norsk (6)

  (99% norsk) Norsk dokumentarserie. Hvordan går det når Zain og Susanne reiser til Pakistan for å møte slekta, single gutter og bake nanbrød. Norsk dokumentarserie.

 • 01.15 Urix

  Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.

 • 01.45 Oddasat - nyheter på samisk

 • 02.00 Distriktsnyheter Østlandssendingen

 • 02.15 Distriktsnyheter Østfold

 • 02.25 Distriktsnyheter Østnytt

 • 02.40 Distriktsnyheter Østafjells

 • 02.55 Distriktsnyheter Sørlandet

 • 03.05 Distriktsnyheter Rogaland

 • 03.20 Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

 • 03.35 Distriktsnyheter Møre og Romsdal

 • 03.45 Distriktsnyheter Midtnytt

 • 04.00 Distriktsnyheter Nordland

 • 04.15 Distriktsnyheter Nordnytt

 • 04.30 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.00 Love It or List It (17) 14.00 Jakten på kjærligheten (13) 15.00 Oppgrader! (18) 15.30 En moderne familie (9) 16.00 Home and Away (213) 16.30 Home and Away (214) 17.00 Solsidan (8) 17.30 Fingrene av fatet (47)

 • 18.00 Oppgrader! (19)

  Norsk underholdningsserie. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Samboerparet Klas Langø og Øyvind Hulleberg satser både TV og komfyr når Sigurd kommer på besøk.

 • 18.30 Nyhetene

 • 18.45 Været

  (Været)

 • 18.50 Sportsnyhetene

 • 19.00 Hotel Cæsar (22)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie fra 2016. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Harshad vil hjelpe Ninni, så han bestemmer seg for å høvle ned vuggen hennes, selv om hun har sagt at hun vil gjøre det selv. Dette provoserer Ninni, som føler at Harshad ikke respekterer at hun ønsker å klare seg på egenhånd. Etter å ha flyttet ut av Pelles leilighet har Beate overnattet i smug på hotellet, så Ninni blir varslet. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 19.30 Hotel Cæsar (23)

  (Hotel Cæsar) Norsk dramaserie fra 2016. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Jenny har bestemt seg for å gå på skolen igjen, og til hennes glede får hun støtte fra medelevene sine etter det som skjedde. Beate vil gjøre noe for å bedre det hun mener er et dårlig arbeidsmiljø på Cæsar, og vil arrangere karaokekveld på Kafé Invictus. Der havner Juni og Amanda i sangduell. Medvirkende:Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Jan Martin Johnsen, Sofie Asplin, Rudy Claes, Assad Siddique, Georg Roksvåg.

 • 20.00 Idol (6)

  (Idol) Norsk underholdningsprogram fra 2016. Programleder Markus Bailey har sammen med juryen reist rundt i landet for å finne Norges nye Idol! I 2011 ble Vegard Leite nummer to i Idol. Nå er søsteren Ida (18) kommet til Bergen for å prøve seg foran de fire dommerne. Kan hun gjenta brorens bedrifter? Vi møter også Trond-Ole Husebø (26), som ble overtalt av sin kone til å stille på audition. Hva gjør man vel ikke for kjærligheten? Og så får vi se hvordan det går med Eirik Næss - 29-åringen som allerede har skapt seg en karriere innen musikk, men som er lysten på et Idol-eventyr og å ta et steg videre i karrieren. Programleder:Markus Bailey.

 • 21.00 Nyhetene

 • 21.20 Været

  (Været)

 • 21.25 Sportsnyhetene

 • 21.40 Sykt Perfekt (5)

  (Sykt Perfekt) Norsk dokumentarserie. Norske jenter har bedre karakterer enn noensinne, bruker mindre rus og er mer pliktoppfyllende enn før. Men aldri har de slitt mer med prestasjonspress, stress og psykiske plager. I "Sykt perfekt " forteller syv jenter hvordan de egentlig har det. Tringa ble sett for en dag av medelevene da hun på skoleballet ble kåret til "Ballets kjole." De andre tre årene på ungdomskolen hadde hun ingen venner.

 • 22.40 Huskestue (5)

  (Huskestue) Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. NRKs Ingrid Gjessing Linhave, Dag Otto Lauritzen og humorduoen Adam & Tore er klar for quizkonkurranse i Huskestue. Programleder:Kristian Ødegård, Dag Otto Lauritzen.

 • 23.40 Tid for hjem (5)

  (Tid for hjem) Norsk livsstilsserie fra 2016. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. Kjøkkenet er samlingsstedet for familien på fire. De drømmer å få omgjort dagens kjøkken til et stort kjøkken/ allrom. Designerne Jonas og Morten fra Bergen er på saken. Utgangspunktet for kveldens oppdrag er at familien vil ha et kjøkken der de kan samles når noen jobber og noen lager mat. Det gamle kjøkkenet er et tradisjonelt kjøkken. "Tid for hjem"- gjengen gyver løs på oppdraget og gleder seg til å vise resultatet til familien. Programleder:Kjersti Bergesen.

 • 00.40 Criminal Minds (16)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I Atlanta blir kvinnelige prostituerte funnet drept, og BAU-teamet er på jakt etter personen bak drapshandlingene. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 01.35 Criminal Minds (17)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En seriemorder dreper ektepar i Seattle. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 02.20 Elementary (1)

  (Elementary) Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker. Sesongstart. Holmes og Watson drar til London på grunn av en mystisk krimgåte og for å møte Sherlocks tidligere mentor, Gareth Lestrade. Sherlock møter også broren Mycroft, som avslører en rekke hemmeligheter.

 • 03.00 Blue Bloods (8)

  Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Frank unnslipper såvidt når mafiaadvokat Angelo Gallo blir skutt og drept under et middagsmøte.

 • 03.45 Criminal Minds (16)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I Atlanta blir kvinnelige prostituerte funnet drept, og BAU-teamet er på jakt etter personen bak drapshandlingene. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 04.30 Criminal Minds (17)

  (Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En seriemorder dreper ektepar i Seattle. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.

 • 05.15 Touch (2)

  (Touch) Amerikansk dramaserie. Enkemannen og alenefaren Martin sliter med å få kontakt med sin stumme elleve år gamle sønn David. Men alt endrer seg da det viser seg at David har evnen til å forutse hva som vil skje i fremtiden. De ansatte på barneinstitusjonen vil holde Martin borte fra sønnen Jake mens de forsetter å utrede ham. Martins største ønske er å være hos sønnen, men i jakten på meningen bak nye tall risikerer han å miste Jake for godt.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.40 Broom (3) 14.10 Fjorden Cowboys (3) 14.40 Alle Gutta: Mjøndalen IF (2) 15.10 Iskrigerne (4) 15.40 American Ninja Warrior (7) 16.30 Parkeringsvaktene (12) 17.00 Parkeringsvaktene (13) 17.30 Fjorden Cowboys (3)

 • 18.00 Alle Gutta: Mjøndalen IF (2)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. For å finne Tippeligaformen drar Mjøndalen IF på treningsleir i solfylte Spania. Det blir en uke med hard trening på feltet, og mye fanteri på hotellrommene. Trener Vegard Hansen har bestemt seg for å bytte kaptein. Det er flere gode kandidater og vanskelig å bestemme seg.

 • 18.30 Iskrigerne (4)

  Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. For Erik Follestad Johansen tar det på å kombinere jobben som snekker med alle ukas lange treningsøkter og kamper. Klubbdirektør Jan Tore Kjær har skaffet ham et jobbintervju. Erik begynner raskt å lure på om det var så lurt å ta Kjær med på møtet.

 • 19.00 Vettskremte pøbelunger (3)

  (Beyond Scared Straight) Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. Tenåringene er allerede i gang med en kriminell løpebane. Nå skal de til seriemorderen Charles Manson fengsel, Corcoran i California.

 • 20.00 Fjorden Cowboys (3)

  Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Joar har virkeliggjort drømmen sin og kjøpt en Risørskøyte fra 1933. I pinsehelgen skulle han egentlig vært med Lothepus og jobbet, men drar heller til Oslo for å seile skøyta hjem til Hardanger.

 • 20.30 American Ninja Warrior (6)

  (American Ninja Warrior) Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. Det er klart for andre del av kvalifiseringsrunden i Houston. Programleder:Matt Iseman.

 • 21.30 Alle Gutta: Mjøndalen IF (3)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Botsjef Christian Gauseth får seg nok en tatovering, og det er endelig tid for seriestart. Nervene til Mjøndalens nye kaptein Joachim Solberg Olsen er i høyspenn når laget skal spille sin første Tippeligakamp på over 20 år.

 • 22.00 Fjorden Cowboys (7)

  (Fjorden Cowboys) Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Lothepus finner seg ikke til rette som musiker og søker hjelp fra sin gamle mentor ytterst i Fjorden. Når han innser sin musikalske begrensning, vekkes drømmen om Grønland igjen opp fra dvalen. Joar ser sin mulighet til å terge Lothepus og allierer seg med lokale flyentusiaster.

 • 22.30 Fjorden Cowboys (6)

  (Fjorden Cowboys) Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Sigrid fyller 30 år og Joar skal arrangere en kjempefest i Fjorden. Når Lothepus blir minnet på at Randi har bursdag samme dag sprer panikken seg. Sammen bestemmer de seg for å gi en spektakulær gave til damene sine. En gave som de absolutt ikke ønsker seg.

 • 23.00 Zoo (12)

  (Zoo) Amerikansk science-fiction-serie fra 2015. Verden over begynner ville dyr å gå til angrep på mennesker. Det viser seg at dyrene har utviklet intelligens som gjør dem i stand til å utrydde menneskeheten. Serien er basert på bestselgeren med samme navn av James Patterson og Michael Ledwidge. Jackson må opereres i hui og hast, og Mitch og Jamie jobber med å utvikle en kur der de tar i bruk moderceller og leopard-DNA. De er i ferd med å lykkes i arbeidet når situasjonen plutselig tar en dramatisk vending og alt settes i fare. Medvirkende:Nonso Anozie, Kristen Connolly, James Wolk.

 • 00.00 Alle Gutta: Mjøndalen IF (3)

  (Alle Gutta: Mjøndalen IF) Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. Botsjef Christian Gauseth får seg nok en tatovering, og det er endelig tid for seriestart. Nervene til Mjøndalens nye kaptein Joachim Solberg Olsen er i høyspenn når laget skal spille sin første Tippeligakamp på over 20 år.

 • 00.30 Nattarbeiderne (10)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. Jakten på den røde bereten fortsetter. På Oslo S har de store problemer med narkomane som bruker stasjonen som oppholdssted og for å sette skudd. De fleste situasjonene løser seg ved mild konfrontasjon, men vekterne må alltid være på vakt siden narkotikapåvirkede personer ofte er ustabile og, ikke minst, aggressive. På Gatebil 2014 går festivalen mot slutten. Trafikkansvarlig Trond bruker en pause på sin store lidenskap: bilraceing.

 • 01.00 Sons of Anarchy (8)

  (Sons of Anarchy) Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. Los Fantasmas Presset øker på Jax. Syndene til klubben og familien trekker ham i forskjellige retninger.

 • 02.00 Arrow (8)

  Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.

 • 02.50 M*A*S*H (12)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.15 M*A*S*H (13)

  Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen.

 • 03.45 Nådeløse innkrevere (11)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 04.10 Nådeløse innkrevere (12)

  (Lizard Lick Towing) Amerikansk realityserie. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne, Ron, Amy og Bobby fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt!

 • 04.35 Alarm 112 - På liv og død (16)

  (112 - På liv och död) Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

 • 05.25 Nattarbeiderne (9)
 • 05.25 Nattarbeiderne (11)

  Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I en skog utenfor Eidsvoll jobber tømmerhuggerbrødrene med hogst i det de får en melding om en skadet elg i en annen del av skogen. I tillegg til å hugge tømmer jobber brødrene i viltnemda, og tar derfor med seg gevær og sporhund for å undersøke om elgen må avlives. På Oslo S er stasjonen stengt for natta da objektleder Kristian får øye på en mann som har kommet seg inn. På utestedet Vanguard i Oslo er det hektisk aktivitet, for snart skal førstegangselever ved Burlesqueskolen opptre foran publikum for aller

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.30 Robson Green: Extreme Fisherman (8) 14.30 Mektige skip (4) 15.30 Wheeler dealers (7) 16.30 Outback Truckers (3) 17.30 Alaska: The Last Frontier (6)

 • 18.30 Auction hunters (19)

  (Auction Hunters) Amerikansk realityserie fra 2011. Duell i syndens by (Sin City Shootout) Gjengen møter noen beinharde gamblere under en stor auksjon i Las Vegas, der de finner en radiostyrt bil fra 50-tallet og et potetgevær. Men hvor mye er gjenstandene verdt?

 • 19.00 Hvordan gjør de det? med Jo Røislien (6)

  (How Do They Do It? 10 with Jo Roislien) Dekk/espresso/slipte diamanter (Titan Tyres/Espresso/Diamond Cutting) Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag avsløres sannheten om dekk, espresso og diamantsliping.

 • 19.30 Fast and Loud (15)

  (Fast N' Loud) Amerikansk realityserie fra 2012 Helt fjernt (Far Out) GMG-gjengen gir nytt liv til rustende relikvier i verkstedet. Kan de få bilene tilbake på veien i tide til neste auksjon, og vil det være verdt innsatsen?

 • 20.30 Wheeler dealers (8)

  (Wheeler Dealers) Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Ford Popular (Ford Popular) Mike er på jakt etter sin fars favoritt, en Ford Popular. Denne bilen er beryktet for å variere i kvalitet. Klarer duoen å finne et eksemplar med potensiale for profitt?

 • 21.30 Jakten på Berserk (6)

  (Jakten på Berserk) Norsk dokumentarserie fra 2014. (6) Jarle og Samuel prøver å finne bakgrunnen til et nødsignal som ble sendt ut fra Berserk, og Steve Irwin seiler inn i en rasende storm.

 • 22.30 Running Wild with Bear Grylls (2)

  (Running Wild with Bear Grylls) Amerikansk dokumentarserie fra 2015 Jesse Tyler Ferguson (Jesse Tyler Ferguson) I et helikopter høyt over Alpene flyr Beat inn "Modern Family"-stjerne og Emmy-vinnende skuespller Jesse Tyler Ferguson til Croda dei Toni, "Det tordnende fjellet". Programleder:Bear Grylls.

 • 23.30 Naked and Afraid (7)

  (Naked and Afraid) Amerikansk realityserie fra 2015 Overlever og elsker det! (Surthrive) En selvstendig trebarnsmor og en jungel-smart soldat fra de amerikanske spesialstyrkene utfordrer de avsidesliggende sumpene i Guyana. Men er de i stand til å takle oppgaven?

 • 00.30 Mythbusters (120)

  (Mythbusters) Amerikansk dokumentarserie fra 2008. En serie som undersøker de merkelige påstandene ved urbane legender og moderne misoppfatninger. Vi gjenforteller ikke bare historiene ... vi tester dem! Alaska-spesial 2 (Alaska Special 2) "Mythbusters"-teamet forbereder nok en Alaska-spesial. De pakker sledene, termodraktene og de kreative evnene.

 • 01.30 Fast and Loud (15)

  (Fast N' Loud) Amerikansk realityserie fra 2012 Helt fjernt (Far Out) GMG-gjengen gir nytt liv til rustende relikvier i verkstedet. Kan de få bilene tilbake på veien i tide til neste auksjon, og vil det være verdt innsatsen?

 • 02.30 Gold Rush (13)

  (Gold Rush) Amerikansk realityserie fra 2015. Far og sønn Jack og Todd Hoffman gjør et desperat forsøk på å stå imot nedgangstidene og finne gull på et skjerpe i Alaska. Godzilla-gull (Godzilla Gold) En serie sammenbrudd gjør at Hoffmanns dagarbeidere kommer i opposisjon mot nattskiftet. Parkers anlegg fortsetter å kaste av seg, men arbeidslaget hans begynner å gå i oppløsning.

 • 03.30 Alaska: The Last Frontier (12)

  (Alaska: The Last Frontier) En ekte Kilcher-jul (A Very Kilcher Christmas) De blir alltid presset helt til grensen av elementene, omstendighetene og hverandre: Kilcher-familien fortsetter å jobbe sammen for å ivareta tradisjonene i driften av et småbruk.

 • 04.20 Gullfeber (10)

  (Gold Rush: Alaska) Amerikansk reality fra 2011 Døgnet rundt (Twenty Four Seven) Hoffman-gjengen jobber dag og natt for å finne gull, og en føderal gruveinspektør besøker Fred og Parker. Han oppdager brudd på sikkerhetsreglene, og begge må avslutte driften.

 • 05.10 Alaska: The Last Frontier (6)

  (Alaska: The Last Frontier) Amerikansk realityserie fra 2014. Grønnere på den andre siden (Greener Pastures) Atz Lee og Jane trenger å fylle fryseboksen og legger ut på sesongens første laksefiske. Otto og Eivin reparerer innhegningen så storfeet ikke skal stikke av.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.20 4-stjerners middag (18) 14.20 Ullared: Den neste salgssuksessen (3) 15.20 Cougar Town (20) 15.45 Black-ish (2) 16.15 Friends (23) 16.45 Friends (24) 17.15 Two and a Half Men (15) 17.40 Two and a Half Men (16)

 • 18.10 The Big Bang Theory (8)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Leonard, Howard og Raj har reist på campingtur i ørkenen, og dermed har den skadde Penny bare Sheldon å stole på.

 • 18.35 The Big Bang Theory (9)

  (The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Etter at han blir latterliggjort radio, lover Sheldon å hevne seg på Kripke, og får hjelp av de andre guttene. Samtidig prøver Wolowitz å unngå å ødelegge sitt nye forhold til Bernadette.

 • 19.00 Black-ish (3)

  (Black-ish) Amerikansk komiserie fra 2014. (The Nod) Dre setter seg fore å utvide sønnens sosiale omgangskrets til å inkludere flere fargede barn. Rainbow tar lille Diane med på sykehuset i håp om å inspirere henne til å bli lege - noe som viser seg å bli den verste dagen noensinne. Medvirkende:Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Marcus Scribner.

 • 19.30 4-stjerners middag (19)

  (4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. (819 Klaus Hagerup) Den folkekjære forfatteren Klaus Hagerup inviterer til en italiensk aften, og gjestene lar seg imponere av det han serverer. Jon Niklas Rønning synes den medfølgende vinen er nesten litt for god, noe som resulterer i at Anne Marit Jacobsen etterhvert må gi ham et kurs i diksjon.

 • 20.30 Barneavdelingen (5)

  (Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. 16 måneder gamle Iver er født med svømmehud mellom fingrene. Han skal opereres for å fjerne den overflødige huden, slik at finmotorikken i hendene hans kan utvikle seg normalt. 9 år gamle Maren gruer seg til å ha vondt etter en operasjon, og 13 år gamle Asmir er født med en alvorlig blodsykdom som gjør at beinmargen hans ikke produserer nok blod.

 • 21.30 Brille (4)

  (Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. (Brille, sesong 3) Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Mikkel Niva. Programleder:Harald Eia.

 • 22.30 I kveld med YLVIS LIVE (6)

  (I kveld med YLVIS LIVE) Norsk talkshow fra 2016. Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. (I kveld med YLVIS LIVE, sesong 5) Brødrene Ylvisåker og deres trofaste sidekick, Calle, danser igjen ut på scenen for å lage direktesendt TV-moro fra Folketeateret i Oslo. Sammen med praktikant Magnus Devold skal de lage Norges villeste talkshow. Seerne vet aldri hva de får med denne gjengen, og som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård og Vegard kunne forutsi hva som vil skje underveis. Programleder:Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker.

 • 23.30 CSI (1)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. (73 SECONDS) En T-banevogn er åsted for en omfattende skyte- og knivstikkingsepisode, og CSI-teamet sitter igjen med ett eneste vitne og utallige spørsmål. Medvirkende:Ted Danson, Marg Helgenberger, George Eads.

 • 00.25 Castle (8)

  (Castle) Amerikansk krimserie. (Kill Switch) En terrorist tar passasjerene i en T-banevogn som gisler. Esposito befinner seg blant gislene, og Castle, Beckett og resten av teamet må finne ut av gisseltakerens motiver før det er for sent.

 • 01.20 Special Victims Unit (17)

  (Special Victims Unit) Amerikansk krimserie fra 2011. (Pursuit) TV-verten Alicia Harding får hjelp av sin gamle venn etter at hun mottar truende meldinger.

 • 02.15 CSI: NY (23)

  (CSI: NY) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 2) Mack og Danny finner en korporal død, men det er noe som ikke stemmer. De finner en dråpe blod på kraven, nye tegn på kamp og flere medaljer på uniformen hans. Men hvorfor har ikke korporalen kjempet for livet sitt?

 • 03.00 CSI (2)

  (CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. (TELL-TALE HEARTS) Tre mistenkte presenterer tre forskjellige grunner til at de står bak drapet på en hel familie. CSI-teamet må avgjøre hvem som snakker sant. Medvirkende:Ted Danson, Marg Helgenberger, George Eads.

 • 03.50 Special Victims Unit (5)

  (Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) En lege som tror på alternativ medisin må møte i retten etter at ei ung jente dør av aids. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.

 • 04.35 Are You There, Chelsea? (5)

  (Are You There, Chelsea?) Amerikansk komiserie. Serien handler om en gjeng venner som henger i en bar, og blant dem er Chelsea som ser humoren i livet og som mye heller vil ha et vilt eventyr klokken fire på natten enn å sitte og se på gamle filmer og vente på at drømmeprinsen skal ringe på. (The Gynecologist) Når Sloanes gamlekjæreste fra high school dukker opp i baren, vekkes Chelseas unge fantasier og hun klarer ikke å motstå en date med ham, til tross for Sloanes innsigelser. Samtidig sporer Rick opp ekskjæresten Nikki i håp om å at de skal finne tilbake til hverandre, men finner ut at hun er forlovet med en annen.

 • 05.00 Are You There, Chelsea? (6)

  (Are You There, Chelsea?) Amerikansk komiserie. Serien handler om en gjeng venner som henger i en bar, og blant dem er Chelsea som ser humoren i livet og som mye heller vil ha et vilt eventyr klokken fire på natten enn å sitte og se på gamle filmer og vente på at drømmeprinsen skal ringe på. (How to Succeed in Business Without Really Crying) Nikkis forlovede, Elliot, får kalde føtter før bryllupet, og Chelsea, Olivia og Dee Dee må hjelpe henne med å se bra ut for ham. Men når planen ikke funker, innser Chelsea at hun kanskje kommer til å ha Nikki hos seg litt lenger enn hun trodde. Chelsea har også tatt inn en bortkommen hund som hun må finne et godt hjem til.

 • 05.25 Verdens dummeste gærninger (9)

  (World's Craziest Fools) Britisk underholdningsserie fra 2012. Mr. T presenterer dette klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools». Se hesten presset inn i baksetet på en bil, fotballaget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien! Verdenskjente Mr T (The A-Team og Rocky III) presenterer dette klippshowet, hvor folk fra hele verden driter seg ut, og er «fools» (Mr T's signaturutrykk). Se hesten pressa inn i baksetet på en bil, fotball-laget som bare ikke klarer å få mål, og kundene som ser en splitter ny bil rulle ut fra utstillingslokalet og rett ut på motorveien! Programleder:Mr. T.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.30 Kongen av Queens (17) 14.00 How I Met Your Mother (10) 14.30 How I Met Your Mother (11) 15.00 Simpsons (33) 15.30 Simpsons (34) 16.00 Simpsons (35) 16.30 Simpsons (1) 17.00 Kongen av Queens (18) 17.30 Kongen av Queens (19)

 • 18.00 How I Met Your Mother (12)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin prøver å fortelle Ted at hun elsker ham, men det er ikke så lett. Samtidig kommer Robins søster på besøk med sin kjæreste.

 • 18.30 How I Met Your Mother (13)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted jobber nå sammen med sin tidligere sjef, som stadig fornærmer ham. Ted får beskjed om å gi mannen sparken, men det er ikke så lett. Samtidig blir Lily tilbudt penger for å male et nakenportrett av Barney.

 • 19.00 Storage Hunters UK (10)

  (Storage Hunters UK) Britisk realityserie fra 2014. Auksjonarius og TV-vert Sean Kelly er tilbake med det populære realityshowet "Storage Hunters". Denne gangen er de i Storbritannia hvor Sean hjelper ivrige engelske kjøpere med å kjempe om lagerskattene. Gjengen er på Barry og Darrens hjemmebane i Reading, Berkshire, hvor de to er fast bestemt på ikke å reise hjem tomhendt. Dan inngår et veddemål.

 • 19.30 Storage Hunters UK (1)

  (Storage Hunters UK) Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. (Hampshire) I sesongpremieren irriterer en stor fyr i en stygg jakke alle med sine ekstravagante bud. Alle er i dårlig humør og hater alle, noe som fører til konstant krangling og hakking på hverandre.

 • 20.00 Simpsons (22)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Baseballaget Isotopes vinner kamp etter kamp, og Homer tar med seg familien for å heie. En av spillerne spiller dårlig fordi han har trøbbel med sin sexy kone Tabitha. Han ser at Marge og Homer kysser, og ber dem om råd etter kampen.

 • 20.30 Simpsons (1)

  (The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Halloween-spesialepisode. I dagens første historie slår Homer i hjel døden, og dermed kan ingen på jorda dø. I den andre historien vinner Frink en nobelpris, noe han gjerne skulle sett at faren hadde opplevd. Familien Simpsons bestemmer seg for å gjenopplive den nedfryste Frink senior. I tredje og siste historie får Bart kloa i en magisk stoppeklokke. Den kan fryse tiden og Bart er ikke sen om å utnytte dette...

 • 21.00 Whose Line Is It Anyways? (7)

  (Whose Line Is It Anyways?) Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

 • 21.30 The Big Year

  (The Big Year) Amerikansk komedie fra 2011. Den velstående Stu, dataprogrammereren Brad og entreprenøren Kenny står overfor et veiskille. De sliter med ulike kriser og å finne meningen med livet. De begir seg derfor ut på en reise hvor de konkurrerer om hvem som kan se flest fuglearter i Nord-Amerika i løpet av et år - et eventyr som skal komme til å forandre livene deres for alltid. Medvirkende:Jack Black, Zahf Paroo, Owen Wilson, Steve Martin, John Cleese, Rosamund Pike. Regi:David Frankel.
  Les mer i filmbasen

 • 23.20 Family Guy (13)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter og kompisene deltar i en global leteaksjon etter Gud og ber om at Gud skal slutte å påvirke resultatet av fotballkamper.

 • 23.50 Family Guy (14)

  (Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Når det blir avgjort at Chris er den eneste arvingen til Carters formue, nekter han å ta pengene. Peter tar i bruk drastiske metoder for å sørge for at pengene blir i familien.

 • 00.20 Cops Reloaded (36)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 00.50 Cops Reloaded (37)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 01.20 Seinfeld (24)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry forsøker å hjelpe eieren av en nystartet restaurant med å tiltrekke seg gjester. George må ta en IQ-test for å kunne gå ut med sin nye kjæreste. Han klarer imidlertid å lokke Elaine til å ta den for ham. Kramer nekter å gi fra seg jakken til morens ekskjæreste, den hjelper ham nemlig med å møte kvinner. Problemet er bare at eksen vil ha den selv. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 01.50 Seinfeld (25)

  (Seinfeld) Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jerry lytter til gårsdagens show på kassett og oppdager stemmen til en mystisk kvinne som snakker sexy til ham. Alle som hører opptaket blir påvirket. George finner en ny kur mot hårtap. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.

 • 02.20 Bundy (227)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Det er salg hos Als argeste konkurrent gjennom 20 år, og Al er fast bestemt på å finne en måte å utkonkurrere ham på... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate.

 • 02.55 Bundy (228)

  (Married With Children) Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Buds brorskapsklubb planlegger å reise på ferie. Kelly og venninnene hennes vil også på ferie, men penger er et problem. De bestemmer seg for å forføre Bud og kameratene hans ved å love dem et helt spesielt stevnemøte - hvis de overlater billettene sine til dem. Jentene reiser til Florida, og Bud & Co må bli igjen hjemme... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino, Christina Applegate.

 • 03.20 American Dad (75)

  (American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Steve melder seg på et fotballag for å gjøre Stan stolt. Men når Stan får jobben som trener, blir Steve kastet ut av laget fordi han ikke er god nok. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith. Regi:Scott Wood.

 • 03.45 Cops Reloaded (36)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.05 Cops Reloaded (37)

  (Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.

 • 04.30 Car Lot Rescue (7)

  (Car Lot Rescue) Amerikansk realityserie. Bilforhandlere er små firma som likevel har over en million ansatte i Amerika. Men finanskrisen har ført til økonomisk krise hos mange av disse bilforhandlerne. Heldigivis har bileksperten Tom Stuker tatt saken i egne hender! Han har nemlig besøkt hundrevis av bilforhandlere som trenger hans råd og kreative metoder for å selge biler. I hver episode besøker Stuker og hans team en ny bilforandler som desperat trenger deres hjelp. Hans selvsikre og direkte fremgangsmåte kan kanskje irritere noen, men man kommer ikke bort fra at den fører til umiddelbar suksess. Eieren av en liten bilforhandler i South Carolina låner kundene sine penger for å kjøpe biler av henne. Men når mange av dem nekter å betale henne tilbake, starter problemene.

 • 05.15 American Dad (75)
 • 11.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.35 Gossip Girl (16) 14.30 Ugly Betty (9) 15.25 One Tree Hill (23) 16.25 Sofias engler (9) 17.25 Kakekrigen (22)

 • 18.25 Sinnasnekker'n Sverige (9)

  (Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. (Arga snickaren, sesong 10) Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Christian beregnet at det skulle ta fire måneder, men nå har det gått sju år, og prosjektet bare vokser. Han er redd for å miste kontrollen hvis han leier inn håndverkere, og nå truer Anna med å ta med seg barna og flytte ut.

 • 19.25 Friends (21)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One with the Fake Monica) Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 19.55 Friends (22)

  (Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. (The One with the Ick Factor) Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.

 • 20.30 Kakekrigen (23)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2016. I dag skal deltakerne friste dommerne med en fest-fin formkake. De får selv velge hvilken festlig anledning de baker til. I dommertipset viser Monica Csango oss hvordan man kan bruke kaffe og te på nye og spennende måter. En deltaker reiser hjem, mens dagens vinner får det gule lederforkleet og er ett skritt nærmere en plass i semifinalen. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 21.30 How to Get Away with Murder (8)

  (How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Hi, I'm Philip) Philip gjør et farlig trekk, og statsadvokat Sinclair kan ha funnet ut hvordan han kan ta Annalise. Medvirkende:Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch.

 • 22.30 Scandal (6)

  (Scandal, sesong 5) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Get Out Of Jail, Free) Fitz og Olivia presenteres for en sjokkerende plan som kanskje kan fjerne alle problemene deres, og Mellie konfronteres angående sitt problemfylte ekteskap. Samtidig fortsetter Gladiatorene å forsvare Olivia, og Susan Ross ber David om råd. Medvirkende:Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes.

 • 23.30 Kakekrigen (23)

  (Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2016. I dag skal deltakerne friste dommerne med en fest-fin formkake. De får selv velge hvilken festlig anledning de baker til. I dommertipset viser Monica Csango oss hvordan man kan bruke kaffe og te på nye og spennende måter. En deltaker reiser hjem, mens dagens vinner får det gule lederforkleet og er ett skritt nærmere en plass i semifinalen. Programleder:Fridtjof Nilsen.

 • 00.30 Scandal (21)

  (Scandal) Amerikansk dramaserie. Olivia Pope har viet sitt liv til å verne om nasjonens elite. Som tidligere kommunikasjonsrådgiver for den amerikanske presidenten, var hun både aktet og fryktet da hun valgte å forlate Det hvite hus til fordel for sitt eget krisehåndteringsfirma. (Any Questions?) Det hvite hus opplever sin største skandale til nå, og Cyrus befinner seg i midt i den kraftige stormen. Samtidig blir Olivia og teamet forrådt av noen i hennes indre krets.

 • 01.30 Sofias engler (10)

  (Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) Emma og Walter og deres fire år gamle tvillinger, Elsa og Tyra, hadde nettopp kjøpt seg rekkehus da de fikk vite at Elsa hadde leukemi. For å lette byrdene deres litt hjelper Sofias engler dem. Barnas lekerom og Emma og Walters soverom friskes opp.

 • 02.30 Medium (3)

  (Medium, sesong 7) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. (Means And Ends)

 • 03.25 GCB: Good Christian Bitches (5)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Forbidden Fruit) Heather inviterer Sheryl Crow til å opptre på den årlige pengeinnsamlingen i kirken og får hjelp fra Andrew. Men det er Gigi som får alles oppmerksomhet. Samtidig finner Carlene og Amanda enda en grunn til å være uenige med hverandre. Sheryl Crow gjestespiller som seg selv.

 • 04.10 GCB: Good Christian Bitches (6)

  (GCB, år 1) Amerikansk dramaserie. Vi møter en gjeng sørstatskvinner som ikke er redd for å kombinere skinnhellig image med et liv i materiell overflod og hyppige besøk til skjønnhetssalongen. (Turn the Other Cheek) Luke overbeviser Carlene om å gi rollen som forlover til Amanda i forbindelse med fornyelsen av bryllupsløftene, og Sharon er ute etter hevn. Carlene forsøker å vende det andre kinnet til og akseptere Amanda, mens Amanda er overveldet av sine nye plikter. Samtidig overrasker Blake Cricket med et spesielt ønske.

 • 04.55 Det lille paret (8)

  (The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (Ready, Set, Relax!) Bill overrasker Jen med en tur til Galveston og en avslappende helg på stranda, men tanken på å bli foreldre er aldri langt unna.

 • 05.25 Judge Judy (72)

  (Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4591) Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.

 • 06.00 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

13.00 Real Housewives of Vancouver (9) 14.00 Masterchef Canada (13) 15.00 MasterChef Danmark (6) 16.00 Svenske Hollywoodfruer (1) 17.00 How I Met Your Mother (20) 17.30 Luksusfellen Sverige (7)

 • 18.30 MasterChef Norge (3)

  (MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Dessert og lagarbeid står på menyen i dag. Det vanskeligste med denne oppgaven er at deltakerne kun får en oppskrift og ikke får se hvordan desserten ser ut. Det laget som klarer seg best går direkte videre til i morgen, mens det andre laget må servere dommerne terteskjell på en helt ny og utradisjonell måte. Hvem er mest kreativ?

 • 19.30 MasterChef Danmark (7)

  (MasterChef 2015 - Danmarks største madtalenter) Dansk kokkekonkurranse fra 2015. 24 av Danmarks dyktigste mattalenter står klare til å kjempe om det ettertraktede MasterChef-trofeet og en pengepremie på 100 000 kroner. De kulinariske evnene er i høyeste grad tilstede hos de utvalgte deltakerne, men ingen av dem er forberedt på den gastronomiske reisen som venter dem. De vil bli utfordret i alle tenkelige MasterChef-disipliner, de skal bruke noen av verdens dyreste og mest eksklusive råvarer, og de vil lage mat på utfordrende steder, bl.a. på Den Blå Planet, Sagnlandet Lejre, og en tre-stjerners Michelin-restaurant. Deltakerne starter dagen på Rema 1000, og fra det sekund de går inn i butikken for å handle, har de kun to timer på seg før en utsøkt servering må stå klar foran dommerne i MasterChef-kjøkkenet. Programleder:Thomas Castberg, Jakob Mielcke.

 • 20.30 Luksusfellen Sverige (6)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram fra 2015. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 21.30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (6)

  (Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Denne uken reiser Eyvind til Sørfold i Nordland for å hjelpe en ung alenefar som har kjørt seg fast i et dårlig matspor. John-Magne (25) serverer bacon til middag til seg og sin tre år gamle sønn nesten hver dag. Baconet serveres i en grøtete blanding med ris og ost, og far og sønn spiser alle middager i sofaen foran tv-apparatet. Eyvinds engasjement vekkes for alvor når han får se den begredelige matsituasjonen, og finner nøkkelen til løsningen like utenfor John-Magnes stuedør.

 • 22.30 The Art of More (10)

  (The Art of More) Amerikansk thrillerserie fra 2015. Denne serien tar oss med inn i auksjonshusenes glamorøse, men ondskapsfulle virkelighet. Serien utforsker skyggesiden av den pengesterke bransjen, der verdensspråket heter begjær, og er full av svindlere, smuglere, potentater, og samlere av det vakre og esoteriske. Den sentrale figuren i The Art of More er Graham Connor; en kranglevoren brooklyner hvis arbeiderklasseoppvekst innebar kjærkomne museumsbesøk, men også sammenstøt med loven i tenårene. Grahams natur gjorde ham godt egnet for militærtjeneste i Irak, der han ble involvert i smugling av kunstgjenstander og kulturskatter. Tilbake i USA brukte han den erfaringen for å skaffe seg innpass i New Yorks kunstelites innerste sirkler, et miljø som ellers ville vært utilgjengelig for slike som ham. Brukner tar affære overfor Graham, mens Roxanna konfronterer ham, og sammen prøver de å finne en løsning på problemene sine. Medvirkende:Kate Bosworth, Dennis Quaid, Cary Elwes, Christian Cooke, Patrick Sabongui.

 • 23.30 Sex og singelliv (71)

  (Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. Carrie skal lansere boken sin, og Samantha er den selvsagte PR-ansvarlige - noe som naturligvis betyr en gedigen lanseringsfest. Miranda er tilbake i jobb og får en overraskende telefon. Samtidig møter Carrie en meget sjarmerende mann som hun inviterer med seg på boklanseringen, men ting går ikke helt som planlagt. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.

 • 00.05 Svenske Hollywoodfruer (1)

  (Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har reist fra et helt vanlig liv i Sverige til et liv i luksus i en av verdens mest glamorøse byer. Premiere. Vi møter de tre svenske Hollywoodfruene Anna Anka, som er gift med Paul Anka, Maria Montazami, som er gift med en ekstremt fremgangsrik eiendomsmegler, og Agnes-Nicole Winter, som nylig ble separert fra sin tredje amerikanske ektemann.

 • 01.00 Luksusfellen Sverige (7)

  (Lyxfällan) Svensk livsstilsserie fra 2013. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. De unge foreldrene Anna-Karin og Johan har hvert sitt barn fra tidligere forhold og venter nå sitt første barn sammen. Men økonomien har de ingen kontroll på, mens Stefan er ute og bruker masse penger sitter Anna-Karin ved dataen og bestiller nye leker, bøker og klær til barna. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.

 • 01.50 NCIS (23)

  (NCIS) Amerikansk krimserie fra 2013. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. Direktør Vance gir DiNozzo spesialoppgaven å bringe admiralens datter tilbake fra Paris. Han trenger imidlertid bistand fra NCIS når han havner på et kontroversielt åsted. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.

 • 02.35 NCIS: Los Angeles (15)

  (NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. NCIS-agenten Kensi Blye befinner seg i en bank da en gjeng bevæpnede ranere stormer inn og tar alle personene i bygningen som gisler. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.

 • 03.20 How I Met Your Mother (20)

  (How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Ted og Barneys fremtidige versjoner prøver å overtale dagens Ted til å gå å se Robots Versus Westlers. Marshall og Robin har dansekonkurranse. Medvirkende:Josh Radnor, Jason Segel, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris.

 • 03.45 Masterchef Canada (13)

  (Masterchef Canada) Kanadisk matserie. Kanadiske amatørkokker får muligheten til å utvikle sine kulinariske ferdigheter og konkurrere. Deltakerne møtes i individuelle og lagbaserte konkurranser, og ved slutten av hver episode vil en deltaker bli sendt hjem. Det blir følelsesladd når kokkenes familier inntar Masterchef kjøkkenet. Vinnerkokken får en stor fordel i en tøff eliminasjonsutfordring, og kan tildele konkurrentene et kjøkkenredskap de må bruke.

 • 04.30 Ellen DeGeneres Show (14)

  (Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2015. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I trettende sesong av sitt talkshow, byr Emmy Award-vinner, komiker, bestselgende forfatter og tv-pioner Ellen DeGeneres på seg selv og sin unike humor. En rekke stjernespekkede intervjuer og musikalske innslag, samt møter med vanlige folk med usedvanlige historier, legger til rette for et morsomt og uforutsigbart alternativ i tv-underholdningen, der man kan få et nytt og friskt syn på verden. Ellen får besøk av en rekke spennende gjester i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.

 • 05.15 Nanny (42)
 • 06.35 SLUTT

Se tv-guide for hele uka

 • 19.30 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 20.00 Rådet (2)

  Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil Andre Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.

 • 20.30 Med livet som innsats (5)

  (Med livet som innsats) Norsk underholdningsserie. Programleder og fysiker Andreas Wahl stoler 100% på naturlovene. De er absolutte. Udiskutable. Han er så sikker at han er villig til å sette sitt eget liv på spill for å overbevise den norske befolkning. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet når han tester naturlovene med livet som innsats. Menneskelig lynavleder (Menneskelig lynavleder) I menneskekroppen er det blodårene som leder elektrisitet aller best, og de leder den rett til hjertet. Fysiker Andreas Wahl vil bevise at elektrisitet går minste motstands vei ved å kle seg med metall og bli truffet av lynet. Vi følger Andreas på reisen fra idé til det store eksperimentet og deler hans bekymringer og utfordringer underveis når han tester naturlovene med livet som innsats. Programleder:Andreas Wahl.

 • 21.00 Underholdningsavdelingen (3)

  (Underholdningsavdelingen) Norsk underholdingsprogram. Sketsjebasert humorprogram der Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, Silje Torp og Christian Skolmen står for underholdningen sammen med ukas gjest.

 • 21.40 Magikaren Troy (5)

  Britisk underholdning. Troy ser kanskje ut som en helt vanlig 24 år gammel London-gutt. Men la deg ikke lure: Han er en av de beste illusjonistene i Storbritannia. Han brukar hverdagslige ting og situasjoner til å forbløffe og forvirre tilfeldige mennesker, som ikke alltid vet at de blir filmet. Troy tar oss med på noen av favorittgjøremålene sine i London. Han forvandler en prøvedokke til et menneske og tar vindusshopping et steg videre. Han underholder pubgjester og skremmer tilfeldig forbipasserende på en kirkegård.

 • 22.25 Reggie Yates i Russland (2)

  (Reggie Yates' Extreme Russia) Britisk dokumentarserie fra 2015. Homofile under angrep (Homofile under angrep) Hvordan er livet for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i Russland etter at såkalt homopropaganda ble forbudt ved lov? Reggie Yates møter noen av dem på en festival i St. Petersburg. Han treffer også politiske og religiøse ledere som representerer det homofobe Russland. Vi blir med Reggie videre på hans reise gjennom Russland, i en tid da landets forhold til den vestlige verden er kjøligere enn på lenge.

 • 23.25 Mercy (10)

  (Mercy) Amerikansk dramaserie fra 2014. Vi følger sykepleieren Veronica og de andre ansatte på sykehuset Mercy, på jobb og privat. Veronica hjelper en pasient som har problemer med religiøs tvil etter en fryktelig opplevelse på operasjonsbordet. Sonia prøver å få tak i de pårørande til en ung pasient som er skadet etter en bilulykke. I stedet finner hun ut noe hemmelig som kan endre livet til den unge jenta. Chloe må megle når barna til en pasient ikke blir enige om hvilken behandling faren deres skal få. Medvirkende:Taylor Schilling, Michelle Trachtenberg, Jaime Lee Kirchner, James Tupper.

 • 00.10 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 00.40 Lønsj

  (Lønsj) Norsk drama fra 2008. Syrinene blomstrer, havet er sommervarmt og verden et godt sted å være. Tilsynelatende. Livet farer nemlig ikke like pent med alle. Christer er en mislykket gutt fra vestkanten. Han er blakk og deppa. Leni har ikke vært ute av stuedøren siden hun var barn. Heidi har stor leilighet på Frogner og skapet fullt av designerklær. Dessverre er hun gift med Odd som bare ønsker seg vekk. Medvirkende:Ane Dahl Torp, Pia Tjelta, Aksel Hennie. Regi:Eva Sørhaug. (15 år)

 • 02.05 True Blood (7)

  (True Blood) Amerikansk dramaserie. Eric gjør alt han kan for å redde Nora, og Bill forstyrrer en likvake i Bon Temps. (In the Evening) Eric gjør alt han kan for å redde Nora, og Bill forstyrrer en likvake i Bon Temps. Medvirkende:Stephen Moyer, Sam Trammell, Anna Paquin.

 • 03.00 Mammon (7)

  (Mammon) Norsk thrillerserie fra 2015. Ellen og Peter drar til utlandet på jakt etter bildebevis som fikk Hammern drept. I Norge kan de ikke stole på noen siden PST og flere lekker. Den nasjonale sikkerhetsrådgiveren forsøker å mobilisere i regjeringen, men de kniver om posisjonene foran det ekstraordinære landsmøtet. Ellen og Peter får hjelp av en amerikaner med å snike seg inn i en digital bank, men forsøket på å hente ut bildebevis går galt, fryktelig galt. Medvirkende:Ingar Helge Gimle, Laura Christensen, Jon Øigarden, Nils Ole Oftebro.

 • 03.50 P3Morgen

  (P3Morgen) Se høydepunktene fra dagens P3morgen. Programleder:Ronny Brede Aase, Silje Nordnes, Markus Neby.

 • 04.20 SLUTT
 • Se tv-guide for hele uka

  NyheterFilmSerie