DEBATT

Derfor er det fortsatt ikke gøy, Queentastic

Det er ikke morsomt at thailandske kvinner fremstilles som knulledukker med ping pong-skytende vaginaer, selv når det er homofile menn i drag som er bærer av budskapet.

NYTT SHOW: Dette er flyeren til Queentastics show i kveld. Rasistisk, mener artikkelforfatterne. (Faksimile Queentastics Facebook-side)
NYTT SHOW: Dette er flyeren til Queentastics show i kveld. Rasistisk, mener artikkelforfatterne. (Faksimile Queentastics Facebook-side) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Bergen, juni 2014: Det er avslutningsshowet for Regnbuedagene, Norges nest største pride. Fargerike mennesker feirer mangfoldet og nyter tryggheten og følelsen av endelig å være i flertall. Men stemningen endrer seg når showgruppen Queentastic sender inn en karikert arabisk dame i burka. Queentastic har i mange år laget gode show. Mye av grunnen til det er at de ofte balanserer på kanten av hva som er innenfor og ikke, men i Bergen tryner de.

Når burkaen som dekker ansiktet tas bort, ser vi noen stygge tenner og hun legger seg ned og begynner tilsynelatende å føde. Kroppsspråket til skikkelsen er så vulgært at en publikummer som ikke er etnisk norsk får vondt i magen. Hen får lyst til å gå, men alle andre ler. Det er jo bare for moro skyld, får hen beskjed om.

Queentastic beklager i ettertid at de har støtt noen med showet sitt.

Denne høsten inviterer Queentastic til show igjen, denne gangen med temaet «Thai Bingo» på et utested i Oslo. De tilbyr bingo med thaipremier, og frister med den største stjerna fra Bangla Road, So Long Sue. Hun skal holde sitt Super Pussy Ping Pong Show for første gang i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer