Det siste vi trenger er råd fra menn med au pair

Da er lista for flinke jenter klar: «1) bli rik, 2) bruk pengene på au pair, 3) skaff deg en jobb der du kan delegere arbeidsoppgavene til underordnede.»

GIR RÅD:  «Mest plass får millionærarving og stortingspolitiker Nikolai Astrup, som forteller at han får bukt med konstant dårlig samvittighet i tidsklemma mellom jobb og hjem gjennom å delegere arbeidsoppgaver til dyktige medarbeidere. Og så har familien au pair som gjør husarbeidet», skriver artikkelforfatteren. 

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
GIR RÅD: «Mest plass får millionærarving og stortingspolitiker Nikolai Astrup, som forteller at han får bukt med konstant dårlig samvittighet i tidsklemma mellom jobb og hjem gjennom å delegere arbeidsoppgaver til dyktige medarbeidere. Og så har familien au pair som gjør husarbeidet», skriver artikkelforfatteren. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Flinke piker blir syke. Flinke gutter gjør suksess», konstaterer A-magasinet, som har bedt suksessrike menn om å komme med råd til flinke piker som er «for flinke».

Mest plass får millionærarving og stortingspolitiker Nikolai Astrup, som forteller at han får bukt med konstant dårlig samvittighet i tidsklemma mellom jobb og hjem gjennom å delegere arbeidsoppgaver til dyktige medarbeidere. Og så har familien au pair som gjør husarbeidet.

Da er  det bare for flinke jenter å ta fram lista «Ting jeg må gjøre for å få et perfekt liv», kvesse blyanten og føre opp nye punkter i sirlig løkkeskrift: «1) bli rik, 2) bruk pengene på au pair, 3) skaff deg en jobb der du kan delegere  arbeidsoppgavene til underordnede.»   

Andre råd gutta i reportasjen kommer med er «få deg en hobby utenfor hjemmet» (regissør og tidligere Big Brother-vinner Lars Joakim Ringom), «vær sosial og be venner på fest eller middag» (Aksel Braanen Sterri), og «bruk tiden som ikke finnes», altså klem inn en joggetur mellom to kveldsmøter eller kjøring av unger til og fra fritidsaktiviteter (Storebrand-direktør Rune Hørnes).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer