DEBATT

Det er min datter dere kødder med

Nå er det nok, Radioresepsjonen og Sigrid Bonde Tusvik!

- Tør dere møte meg? En far utfordrer Radioresepsjonen, så han kan få forklare hvordan livet med hans datter er og hvorfor det stikker i hjertet hver gang de harselerer med henne.
- Tør dere møte meg? En far utfordrer Radioresepsjonen, så han kan få forklare hvordan livet med hans datter er og hvorfor det stikker i hjertet hver gang de harselerer med henne. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har brukt lang tid på å modnes med tanken på å dele denne delen av mitt liv, men har kommet fram til at dette vil jeg at folk skal vite. Dette skal folk ha i bakhodet neste gang det skjer igjen. 

I dag stakk det meg i hjertet igjen og nå kunne jeg ikke la det gå forbi, for nå er mitt hjerte fullt.Jeg er ikke en alt for overfølsom type. Jeg er kanskje ikke den som er flinkest til å fortelle hva jeg føler. Jeg ønsker bare å få være i fred og gå videre. Jeg tar dritten, freser litt og går videre. Jeg tåler mye, jeg har tålt utrolig mye opp gjennom årene. Men nå var det fullt!

Jeg har verdens vakreste datter. Hun fylte nettop 3 år og var en stor sol hele dagen. Hun elsket at vi sang bursdagsangen. Hun gir oss et herlig liv, med så utrolig mye ekte følelser. Hun viser hele spekterert av glede, sinne, tristhet og stahet. Hun er komplett. Hun er vår datter. Hun har down syndrom.Jeg husker fortsatt 1. desember 2011 med et glassklart minne. En fortvilelse, sorg, sjokk, frykt, tomhet og en enorm uro for framtiden. Framtiden til Milla, til hennes bror, til oss som familie. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer