KOMMENTARER

Heia Sophie Elise

Noen ganger er det verden trenger en spissformulert rosablogger.

ENGASJERT:  Blogger Sophie Elise Isachsen. Foto: Asia Hansen / Dagbladet.
ENGASJERT: Blogger Sophie Elise Isachsen. Foto: Asia Hansen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Dette er uventet og gøy: Blogger Sophie Elise Isachsen imponerer i debatten om palmeolje.

Blogger Gunnar Tjomlid kritiserer hennes boikott av Freias sjokoladeegg, og karakteriserer henne som dobbeltmoralsk, kunnskapsløs og emosjonell. Men rosabloggerens svar er mer slagkraftig enn svarene til yrkesskeptiker Gunnar Tjomlid, kommunikasjonsekspert Hans-Petter Nygård-Hansen og to kommunikasjonsdirektører i Mondelez (selskapet bak Freia) til sammen.

Hun er tydelig: - Det er nå nylig jeg har blitt oppmerksom på og tenkt over bruken av palmeolje. Jeg har ikke promotert noe som inneholder palmeolje etter bloggposten om Freias sjokolade-egg. Jeg vet at jeg ikke er guds beste barn, men når jeg nå har blitt oppmerksom på problemet forsøker jeg å unngå slike produkter, sier hun til Dagbladet.

Hun er morsom: - Bærekraftig palmeolje blir som bærekraftig olje, eller frittgående høns, sier Sophie Elise Isachsen, før hun ber Gunnar Tjomlid finne sminketipsene sine et annet sted heretter.

Hun tar selvkritikk: - Jeg har ikke tenkt over at det også finnes i sminkeprodukter, så det var bra jeg ble gjort oppmerksom på, sier hun, og lover å gå nøye gjennom alle sponsorene sine for å forsikre seg om at hun kan stå for alt hun reklamerer for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer