Stavanger Høyre ønsker ikke å diskutere politikk

Etter tyve år med makten i Stavanger greier ikke Høyre å se utfordringene byen står overfor eller å presentere nye løsninger.

Ansvarsfraskrivelse: Sist uke benektet en sentral Høyrepolitiker for at hans parti sitter ved makten i Stavanger. Her er man på tur langt inn i ansvarsfraskrivelsen, skriver Daniel Haug Nystad. Foto: © Helge Sunde / Samfoto
Ansvarsfraskrivelse: Sist uke benektet en sentral Høyrepolitiker for at hans parti sitter ved makten i Stavanger. Her er man på tur langt inn i ansvarsfraskrivelsen, skriver Daniel Haug Nystad. Foto: © Helge Sunde / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høyres Ingebjørg Folgerø sliter med å se politikken til Stavanger Arbeiderparti. Det er merkelig, da det er Arbeiderpartiets politiske løsninger som så langt har preget valgkampen i Stavanger.

Kanskje er det nettopp dette som er Høyres problem. Etter tyve år med makten i Stavanger greier ikke Høyre å se utfordringene byen står overfor eller å presentere nye løsninger. I valgkampen har ikke Høyre hatt et stort ønske om å diskutere politikk. Utspillene er få, og i paneldebatter sitter de stille i båten. Sist uke benektet til og med en sentral Høyrepolitiker for at hans parti sitter ved makten i Stavanger. Her er man på tur langt inn i ansvarsfraskrivelsen.

Sånn sett passer Folgerøs innlegg godt inn i bildet. Å påstå at Arbeiderpartiet ikke har politikk er et hederlig forsøk på å få velgerne til å tro at det rett og slett ikke finnes andre partier å stemme på i Stavanger - bortsett fra Høyre. Ikke særlig demokratisk og heldigvis åpenbart feil. Derfor skal vi selvsagt hjelpe Folgerø med å huske noen av de forslagene til løsninger vi har kommet med. Forslag Høyre har avfeid. Enda flere finner hun i vårt program på våre nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.