KOMMENTARER

Tendensiøst forsvar av Hege Storhaug fra Rolness

Kjetil Rolness tyr til løgn og bevisst villedning for å renvaske Hege Storhaug og Human Rights Service.

STORHAUGS FORSVARER: Skal vi vurdere Hege Storhaug og Human Right Service sitt bidrag til offentligheten må vi forstå konteksten de ytrer seg i, skriver Aksel Braanen Sterri. Foto: NINA HANSEN/Dagbladet
STORHAUGS FORSVARER: Skal vi vurdere Hege Storhaug og Human Right Service sitt bidrag til offentligheten må vi forstå konteksten de ytrer seg i, skriver Aksel Braanen Sterri. Foto: NINA HANSEN/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Kjetil Rolness mener min kritikk av både ham, Hege Storhaug og Human Rights Service (HRS) «er nok et tegn på at venstresiden har mistet gangsynet på innvandringsfeltet.»

Jeg skal ikke forsvare hele venstresiden og dens forhold til innvandring. Og la det være sagt: Jeg er helt åpen for at deler av venstresida ikke er flinke nok til å ta innvandringens negative sider på alvor. Jeg har heller ingen problemer med å si at deler av kritikken Hege Storhaug møtes med verken er god eller spesielt lekker å lese.

Men det rettferdiggjør ikke den hyllesten av Hege Storhaug som Rolness har fått seg til å mane fram i Dagbladet den siste uka. Og det rettferdiggjør på ingen måte den uærlige kritikken han framsetter i sitt siste innlegg.

Tendensiøs framstilling La meg først svare på Rolness' løgnaktige framstilling av min kritikk.

«Blant kritikere av HRS har det ... ikke vært én innrømmelse å få. Bare mer av det samme», skriver Rolness. «[Aksel Braanen Sterris] linje overfor HRS er uforsonlig. Vi skal ikke lytte til dem, uansett hva de sier. De har slagside, gir støtte til fremmedfrykt, fortjener ingen plass i debatten. Hege Storhaug skal forbli en paria.» (mine uthevinger)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer