DEBATT

Skam deg, Morten P.

Hilsen RBKs supporterklubb.

TRØNDERNE STÅR OPP: Rosenborgs supporterklubb Kjernen går i rette med Dagbladets fotballkommentator Morten Pedersen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
TRØNDERNE STÅR OPP: Rosenborgs supporterklubb Kjernen går i rette med Dagbladets fotballkommentator Morten Pedersen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet publiserte mandag 14. september på sine nettsider en videosnutt som verbalt var adressert direkte til Kjernen. Dette kom etter en tidligere artikkel de publiserte lørdag 12. september med tittelen «Helland gjør som Solskjær og stemmer Ap. Nå koker RBK-forum». Følgende ble sagt av Dagbladet-journalist Morten Pedersen i det aktuelle videosegmentet:

(Som svar på spørsmål om hva han synes om at Pål Andre Helland ble «totalslaktet» av egne supportere)

«- Nei, det er for meg helt utrolig, at ikke Kjernen har gode dager, det fatter jeg ikke, dem er, leder, har vunnet Tippeligaen, er på vei til Europa, og så klarer dem å hisse seg opp over at en av spellera dems tar samfunnsansvar, og dette her er supporterne til en klubb som har blitt den klubben de er gjennom en trener som ble tilbudt en regjeringsplass, altså et statsrådssete i en av regjeringene (til) Torbjørn Jagland. Så Kjernen, inntil videre, skam dere.»

Kjernen føler det nødvendig å komme med et tilsvar mot denne oppfordringen, utover det at vi ikke tar noen seier i Tippeligaen 2015 for gitt før det måtte være endelig avgjort. Det er to ting Morten Pedersen enten ikke forstår eller med vilje ignorerer i et desperat forsøk på å holde seg selv relevant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.