DEBATT

Jeg heter Vibeke, jeg er seksten år og jeg er ikke belieber. Og jeg er forbanna.

Kjære dumme dere.

STAKK AV: Justin Bieber spilte bare en låt på  Chateu Neuf. Jenta som sølte vann på scenen har fått mye hets etterpå. Foto: John Terje Pedersen .
STAKK AV: Justin Bieber spilte bare en låt på Chateu Neuf. Jenta som sølte vann på scenen har fått mye hets etterpå. Foto: John Terje Pedersen . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Det jeg kommer til å skrive nå handler ikke om at noen ødela intimkonserten torsdagkveld eller at Justin Bieber er en barnslig potetsekk. Jeg har absolutt ikke noe forhold til Justin Bieber annet enn at jeg hadde et «crush» på ham i sjuende klasse. Jeg er ikke en blodfan og jeg er ikke en hater. Bare så det er klart.

Det siste døgnet har alle aviser, blogger og facebookstatuser handlet om «skandalen» som skjedde torsdagk veld. Og jeg er enig, det er synd at det endte slik for de mange hundre belieberne som var der og har drømt i mange år om å få se han opptre live. Jeg er enig. Det er sinnsykt synd for dere.

MEN jeg er jævla forbanna på mange av dere. Ikke alle, men mange. Jenta som blir beskyldt for å ha ødelagt konserten for dere alle kommer helt garantert til å få det ekstremt tøft fremover.

Hun, la oss kalle henne «Kari», har på facebookprofilen sin de siste tolv timene blitt kalt for «landssviker», «kjerring» og «hore». Og dette er bare tre av eksemplene.

Jeg er sjokkert. Er dere fryktelig trangsynte? Det er greit nok at dere alle er ekstremt glad i Justin, men hvis dere fikk sjansen i å ta på ham i noen sekunder, ville dere ha gjort det? Nettopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer