Listhaug er toppers!

Hun tenker og snakker slik de aller fleste nordmenn gjør.

ROLIG: Når Sylvi Listhaug får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! skriver artikkelforfatteren.
ROLIG: Når Sylvi Listhaug får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! skriver artikkelforfatteren.Vis mer
Debattinnlegg

Endelig er Norge beriket med en minister - Sylvi Listhaug (Frp) - som forsvarer nordmenns interesser, vårt velferdssystem, og vår suverenitet! Når hun får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! Hun tenker og snakker slik de aller fleste nordmenn gjør, og vi i partiet Moderatene gir henne vår fulle støtte.

Hadde vårt parti hatt posten som innvandringsminister, ville vi gjort det samme, om enn enda strengere. Vi ville nok ha opphevet Schengen-avtalen, og innført like streng grensekontroll som Sveits. Og mennesker uten behov for beskyttelse ville få grei beskjed om retur - der og da! Innvandrerne skal ved ankomst få en utvetydig innføring i viktige sider ved norsk kultur, omgående språkopplæring, og klar beskjed om at kvinner i Norge er ikke fritt vilt! Brudd på norsk lov medfører utsendelse. Sharialover er kraftløse og straffbart å anvende i Norge.

Det som bekymrer oss i vårt parti, er hvordan regjeringen og kommunene skal lykkes i å gi dem som får bli her en fullgod integrering. Det må ikke skje på bekostning av de 135 000 nordmenn som til nå har mistet jobbene sine. Disse skal sikres først! Alt vedrørende integreringen må ikke gå utover kommuneøkonomien, slik at kommunene ikke får opprettholde et ubeskåret helsevesen, en fullgod mobbefri skole, en skinnende eldreomsorg og så videre. Det må ikke gå utover norsk boligsøkende og jobbsøkende ungdom. Det må ikke gå på bekostning av våre ærefulle, gifte og samboende pensjonister - som også skal ha tilbakebetalt de 17- 15 prosent staten har stjålet fra deres opparbeidede og rettmessige pensjon.

Integreringen skal i det hele tatt ikke gå på bekostning av vårt velferdssystem, slik at noen av våre egne eventuelle svake grupper blir skadelidende. Dette er noen av Moderatenes forventninger til den sittende regjering i asyl- og innvandringspolitikken. Listhaug gjør en utmerket innsats, og Moderatene forventer at hun får ha den jobben resten av perioden. I 2017 stiller Moderatene til valg.

Red. anm.: Moderatene er et politisk parti stiftet i 2012, av tidligere medlemmer av Demokratene. Demokratene ble i sin tid stiftet av en kjerne som var tidligere medlemmer av Fremskrittspartiet.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.