DEBATT

Listhaug er toppers!

Hun tenker og snakker slik de aller fleste nordmenn gjør.

ROLIG: Når Sylvi Listhaug får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! skriver artikkelforfatteren.
ROLIG: Når Sylvi Listhaug får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! skriver artikkelforfatteren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er Norge beriket med en minister - Sylvi Listhaug (Frp) - som forsvarer nordmenns interesser, vårt velferdssystem, og vår suverenitet! Når hun får flengende kritikk som «syteklassens Messias» fra Ap?s Tøger A. Fimreite, skal hun ta det knusende med ro! Hun tenker og snakker slik de aller fleste nordmenn gjør, og vi i partiet Moderatene gir henne vår fulle støtte.

Hadde vårt parti hatt posten som innvandringsminister, ville vi gjort det samme, om enn enda strengere. Vi ville nok ha opphevet Schengen-avtalen, og innført like streng grensekontroll som Sveits. Og mennesker uten behov for beskyttelse ville få grei beskjed om retur - der og da! Innvandrerne skal ved ankomst få en utvetydig innføring i viktige sider ved norsk kultur, omgående språkopplæring, og klar beskjed om at kvinner i Norge er ikke fritt vilt! Brudd på norsk lov medfører utsendelse. Sharialover er kraftløse og straffbart å anvende i Norge.

Det som bekymrer oss i vårt parti, er hvordan regjeringen og kommunene skal lykkes i å gi dem som får bli her en fullgod integrering. Det må ikke skje på bekostning av de 135 000 nordmenn som til nå har mistet jobbene sine. Disse skal sikres først! Alt vedrørende integreringen må ikke gå utover kommuneøkonomien, slik at kommunene ikke får opprettholde et ubeskåret helsevesen, en fullgod mobbefri skole, en skinnende eldreomsorg og så videre. Det må ikke gå utover norsk boligsøkende og jobbsøkende ungdom. Det må ikke gå på bekostning av våre ærefulle, gifte og samboende pensjonister - som også skal ha tilbakebetalt de 17- 15 prosent staten har stjålet fra deres opparbeidede og rettmessige pensjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer