Aldri før har russen oppført seg bedre. Likevel opplever vi at politiet er ute etter å ta oss

Kjære politi, og kjære beboere i Asker og Bærum.

- FÅR IKKE SPILLE MUSIKK: Oda Hartmann er russ i Asker og Bærum og reagerer på politiets oppførsel. Foto: Privat
- FÅR IKKE SPILLE MUSIKK: Oda Hartmann er russ i Asker og Bærum og reagerer på politiets oppførsel. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har russen oppført seg bedre. Aldri før har ungdommen røyket mindre, festet mindre og prestert bedre på skolen. Nå er det klart for «generasjon prestasjon» å feire 13 år med skolegang.

I seks år har jeg ventet på denne russetiden. Med et karaktersnitt på godt over fem er det godt at jeg nå etter så hardt innsats kan klappe meg selv på skulderen, og feire hardt arbeid! Sammen med mine medruss ønsker jeg at vi skal få en super fin russetid!

Dessverre opplever jeg ikke dette. De siste dagene har jeg opplevd at politiet er direkte ute etter å ta russen. Vi får ikke spille musikk når bussen stopper, og vi har heller ingen felles plasser russen kan møtes. Hver gang vi stopper på steder som for eksempel Kaddettangen, Skyttekollen eller Fornebu blir vi jaget bort etter fem minutter.

Etter klare instrukser fra politiet skrur vi ned musikken når vi møtes på steder med andre busser. Likevel blir vi kastet bort. Det er forståelig at vi ikke skal skru opp musikkanlegget til det høyeste når vi ruller inn på nabolag klokken 4 om natten. Men jeg har vanskeligheter med å akseptere at bussene ikke kan få møtes midt i skogen og spille musikk?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer