Kjøpmann raser etter kundens oppførsel: «Synd det ikke var meg du møtte i kassa»

Facebook-innlegg nådde omsider ut til kunden selv.

SINNA: En sint kunde resulterte i en sint kjøpmann i Rema 1000-butikken i Hillerød i Danmark. FOTO: GOOGLE STREETVIEW
SINNA: En sint kunde resulterte i en sint kjøpmann i Rema 1000-butikken i Hillerød i Danmark. FOTO: GOOGLE STREETVIEW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at en av de ansatte i butikken hadde et mindre hyggelig møte med en kunde, skrev kjøpmannen i går et innlegg på Facebook.

«Du var nede og handlet i Rema 1000-butikken min på Milnersvej i Hillerød i dag i 13-tiden. Du benyttet deg av vårt tilbud på proteinboller fra Kohberg som vi hadde satt ned til omtrent en 5'er. Ved kassa er det litt forvirring rundt betalingen, noe som hisset deg så mye opp at du følte det var nødvendig å rope høyt til jenta i kassa med alle mulige beskyldninger om bedrageri og juks...», starter Rasmus Erlandsen den følelsesladede teksten.

Situasjonen som utspilte seg i den danske Rema 1000-butikken har nå skapt sterke reaksjoner i sosiale medier. Flere roser ham for å ta godt vare på medarbeiderne sine.

«Du forlater butikken - flere kunder rister på hodet. Igjen i kasse 1 sitter en gråtende jente.... Hun betjener de neste tre kundene... Gråtende... Så får hun stengt kassen og kommer bak til meg. Jenta i kassen møtte glad på jobb klokken 8 søndag morgen for å betjene mange av våre hyggelige kunder. Hvem enn du er der ute og om dette noensinne når deg, så synes jeg du skal vite at jeg stod igjen med en helt knust jente som var veldig rystet over oppførselen din».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer