Annonsørinnhold

Apotek

10 av 10 anbefaler denne hudpleietjenesten

Visste du at mer enn 50 av Apotek 1s apotek har kvalifiserte hudpleiere?

GODT MØTE: Linda var en av de utvalgte i forbrukertesten. Hun fikk en god og grundig analyse fra Apotek 1s hudpleier Aina Holmen.
GODT MØTE: Linda var en av de utvalgte i forbrukertesten. Hun fikk en god og grundig analyse fra Apotek 1s hudpleier Aina Holmen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mer enn 50 av Apotek 1s apotek har kvalifiserte hudpleiere som tilbyr hudanalyse og setter sammen et hudpleieprogram som er spesialtilpasset til deg og din hud.

I den kommersielle forbrukertesten KK Testpilot, fikk ti utvalgte teste Apotek 1s hudpleietjeneste. De fikk en konsultasjon hos hudpleier, som valgte ut ulike produkter til hver enkelt, basert på deres hudtype og -utfordringer. Så testet de i seks uker. Det ga resultater.

10 av 10 merket effekt av produktene de fikk.

Nederst i denne artikkelen kan du se hvilken karakter hudpleietjenesten fikk.

Huden min er blitt mykere, mer elastisk og fått en ny glød Berit (67)

Flere merker mindre blankhet, akne-utbrudd og flass, og den ene mannlige testpiloten blant de ti forteller at huden nå er mindre irritert etter barbering. Andre melder om fuktigere, jevnere, klarere og renere hud.

Huden er mer ungdommelig, har mer glød og ikke minst mer fukt. Sminken ligger perfekt på huden for første gang Ida (35)
Etter å ha vært plaget med vanskelig hud i mange, mange år, har jeg endelig funnet produkter som passer meg. Siri (38)
10 av 10 anbefaler denne hudpleietjenesten

Fire hudpleiere fra Apotek 1, to fra Oslo, en fra Bergen og en fra Kristiansand, tok imot de ti testpilotene. Og alle følte seg godt ivaretatt. Når de ble spurt om i hvilken grad de syntes hudpleieren forsto testpilotenes hud og utfordringer, ga de en score på 9.8 av 10. Og på hvor hyggelige de var, fikk hudpleierne en score på 10 av 10.

Hun var ei helt nydelig dame jeg gjerne kunne ha møtt igjen og igjen. Hun var oppriktig interessert, faglig dyktig og utrolig hyggelig. Ida

Testpilotene beskriver møtene med Apotek 1s hudpleiere som lærerike, informative og spennende.

Men hvordan var det egentlig å bruke alt de fikk med seg hjem fra apoteket?

Blant våre utvalgte testpiloter var det noen som hadde brukt over 3000 kroner på hudpleieprodukter de siste tre månedene, og noen nullbrukere, men flest midt imellom.

FORNØYD: - Veldig enkle produkter, og ikke for mange, mener Siri om Nimue-produktene hun testet. - De har en behagelig duft, og pakningene ser lekre ut.
FORNØYD: - Veldig enkle produkter, og ikke for mange, mener Siri om Nimue-produktene hun testet. - De har en behagelig duft, og pakningene ser lekre ut. Vis mer

– Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tatt meg selv i å tenke: «å, jeg gidder ikke» et par ganger fordi det er slitsomt å være så bevisst hele tiden. Men igjen, det er jo så fort gjort når man først har begynt, så man må jo bare gjøre det, melder Stephen.

– Jeg hadde ikke hørt om eller prøvd produktene før, men ble veldig positivt overrasket.

– De er dyre, men jeg følte at det var en reell forskjell i effekten de hadde i forhold til produktene jeg brukte på forhånd, sier Astrid.

Andre forteller at serum og peeling aldri hadde inngått i deres hverdag før, men at det er mye enklere å holde på gode rutiner på rens, fukt og masker når man ser at det fungerer.

GODE RESULTATER: - Det største problemet mitt har alltid vært tørr og sensitiv hud, men det har blitt mye bedre etter at jeg begynte å bruke disse produktene, forteller Stephen. Her med en ansiktsmaske fra Ren.
GODE RESULTATER: - Det største problemet mitt har alltid vært tørr og sensitiv hud, men det har blitt mye bedre etter at jeg begynte å bruke disse produktene, forteller Stephen. Her med en ansiktsmaske fra Ren. Vis mer
I begynnelsen syns jeg var det utfordrende å skulle gjennomføre et så krevende hudpleie-regime. Men etterhvert som jeg ble vant til det, har renseprogrammet blitt en del av hverdagen. Astrid (36)

– Det var interessant og spennende å teste produktene, siden jeg de siste 15 årene har vært dårlig til å bruke hudpleieprodukter og tilpassede kremer. Jeg kom raskt inn i rutinen morgen og kveld. Produktene virker drøye i bruk, og det liker jeg. Det er fortsatt mye igjen i flaskene, tubene og krukkene. Det samme gjelder dessverre ikke serumet, som allerede er nesten tomt, selv om jeg har vært forsiktig med bruken, sier Linda.

Når man starter på et helt nytt hudpleieprogram, er det ikke uvanlig at man merker et visst ubehag.

Det informerte også hudpleierne testpilotene om.

ANALYSE: I dette apparatet ser hudpleier Aina Holmen på Apotek 1 Sfinxen i Oslo flere detaljer i Lindas hud.
ANALYSE: I dette apparatet ser hudpleier Aina Holmen på Apotek 1 Sfinxen i Oslo flere detaljer i Lindas hud. Vis mer
Første uken trodde jeg at produktene var for sterke for min hud da den svei, ble litt rød og veldig tørr. Sendte e-post til hudpleieren og spurte om dette var normalt. Hun beroliget meg og sa at dette var normalt og kom med noen tips. Etter cirka ti dager hadde huden roet seg, og jeg begynte å merke forskjell. Siri

På spørsmål om det er noe som kunne ha vært bedre, sier en av testpilotene at hun gjerne skulle hatt mer ansiktsmaske og mer «oljete» fuktighetskrem. En annen må bruke rensen flere ganger for å få bort sminken ordentlig. Men i det store og det hele er alle svært fornøyde, og absolutt alle vil anbefale Apotek 1s hudpleietjeneste til sine venner.

Er vanskelig å beskrive hvor fornøyd jeg er! Jeg visste ikke at Apotek 1 hadde egne hudpleiere. Kan absolutt anbefales med en time der, og få veiledning på hva som passer akkurat din hud. Har allerede fått to andre venninner til å gjøre det samme. Siri
10 av 10 anbefaler denne hudpleietjenesten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer