Annonsørinnhold

10 fantastiske serier du må se høsten 2022

Høsten nærmer seg med stormskitt som betyr lengre kvelder foran sofaen og mer tid til gode serier. Her finner du fantastiske serier høsten har å tilby.

Den nye serien fra Game of Thrones-universet er noen man absolutt bør få med seg i høst. Foto: HBO Max
Den nye serien fra Game of Thrones-universet er noen man absolutt bør få med seg i høst. Foto: HBO Max Vis mer

Lengre kvelder og tristere vær betyr den perfekte unnskyldningen til å slappe av på sofaen med en god serie. Under vil du finne 10 gode serietips for denne høsten!

Få HBO Max gratis i 7-dager via Strim


House of the Dragon

Foto: HBO Max
Foto: HBO Max Vis mer

Det er mange som har ventet lenge på denne serien, og den 21. august så kommer endelig den nye Game of Thrones-serien kalt House of the Dragon på HBO Max. Serien vil ta sted 200 år før originalserien og omhandle konfliktene innad i Targaryen-slekten.

Pretty Little Liars: Original Sin

Foto: HBO Max
Foto: HBO Max Vis mer

28. juli kom HBO Max også med en annen ny forfølger som er fra Pretty Little Liars-universet. Serien tar for seg en gruppe unge jenter som kommer sammen på grunn av et mysterium fra 1999. Selvfølgelig så er karakteren "A" tilbake med samme målet som tidligere - å få dem til å betale for deres synder.

Bridge and Tunnel

Foto: HBO Max
Foto: HBO Max Vis mer

Om du ikke har sett Bridge and Tunnel ennå, så er det noe du definitivt bør ta fatt i. Serien er en blanding av komedie og drama, hvor en nylig ferdigutdannet vennegruppe prøver å følge drømmene sine. Handlingen tar sted i begynnelsen av 1980 i både Manhatten og deres hjemby Long Island. Her blir det massevis av kjærlighet og vennskap.

Prøv Viaplay gratis i 2 uker

The Girl from Plainville
I sommer kom også serien The Girl from Plainville på Viaplay, som baserer seg på den virkelige rettsaken mot Michelle Carter. Hun ble tiltalt for uaktsomt drap etter at flere meldinger mellom henne og kjæresten kom fram i søkelyset til politiet. Hendelsesforløpet før dødsfallet blir en del av serien og vi får et godt innblikk i den skremmende saken.

Made in Oslo
Om du enda ikke har sett den norske suksessen Made in Oslo på Viaplay, så er det noe definitivt bør ta deg tid til i høst. Serien omhandler Elin som driver en fertilitetsklinikk i Oslo, hvor hun hjelper andre med å oppnå sitt aller største ønske - å få barn. På veien risikerer hun både ekteskapet og karrieren mot sin egen biologiske klokke.

TV 2 Play gratis i 7-dager via Strim

The Rookie
Leter du etter en god ny serie du kan strømme i dagevis, så bør du sjekke ut The Rookie på TV 2 Play. Serien har hele 4 sesonger med en god mengde episoder i hver. Og ikke bare det, serien er fylt med spenning, action og komedie! Følg John Nolan som bestemmer seg for å bli politi i en alder av 40-år og flytter til LA for å starte karrieren.

Station 19
Om du er en fan av Grey's Anatomy så bør du følge med på spin-offen kalt Station 19 på TV 2 Play. Du husker kanskje mannen til Miranda Bailey, Ben Warren som ble brannmann? Det er han og resten av stasjonens liv som blir framstilt, og selvfølgelig med en god dose drama og spenning. Også her får du mange sesonger å gripe fatt i!

Prøv Strim gratis i 7-dager og få HBO Max, Viaplay og TV 2 Play

Disney+
Disney+ er også en strømmetjeneste med mange gode serier denne høsten. Om du vil ha actionkomedie eller krimserie, så finner du det på Disney+. Dessverre er det ingen prøveperiode, men det er masse av bra innhold som gjør det verdt det!

She-Hulk: Attorney at Law

Foto: Disney+
Foto: Disney+ Vis mer

Om du er en stor Marvel fan så må du sjekke ut den nye serien She-Hulk: Attorney at Law som kom ut på Dinesy+ 17. august. Serien tar for seg advokaten Jennifer Walters, som får en blodoverføring av fetteren sin Bruce Banner. Dette gjør at hun også får sine egne krefter. En superhelt-serie som byr action, komedie og rettsdrama - det er bare å glede seg!

How I Met Your Father

Foto: Disney+
Foto: Disney+ Vis mer

Du husker kanskje den populære serien How I Met Your Mother som sendte sin siste episode i 2014. Nå er Hillary Duff klar som hovedrollen i How I Met Your Father på Disney+. Serien har litt av samme oppsettet fra den gamle serien, men med gode og morsomme historier fra en ny vennegjeng.

Under the Banner of Heaven

Foto: Disney+
Foto: Disney+ Vis mer

27. juli kom den virkelighetsbaserte dramakrimserien Under the Banner of Heaven på Disney+. Serien handler om det grusomme drapet i 1984 på Brenda Lafferty og datteren. Politimannen Jeb Pyre (spilt av Andrew Garfield) skal oppklarer dobbeltdrapet, som tar han inn i det strenge trossamfunnet Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints.

Enda mer spennende serier på gang!
Husk også at ny sesong av The Handmaid's Tale kommer på HBO Max 15. september. Gjør deg klar med å binge de gamle sesongene nå!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer