ANNONSØRINNHOLD

BOOST: En kopp kaffe eller to får opp energien på tunge morgener. Hva med å fjernstyre kaffetrakteren fra senga?
BOOST: En kopp kaffe eller to får opp energien på tunge morgener. Hva med å fjernstyre kaffetrakteren fra senga?Vis mer

10 geniale dingser for å komme tilbake til hverdagen

Disse gjør overgangen fra ferie til hverdag enklere.

For de fleste er sommerferien over, og det er på tide å komme tilbake til hverdagens rutiner med alt det innebærer.

Her er 10 geniale dingser som gjør overgangen litt mindre brå.

1. Robotstøvsuger

SLIPP STØVSUGINGEN: Hvorfor støvsuge selv når en robot kan gjøre jobben for deg?
SLIPP STØVSUGINGEN: Hvorfor støvsuge selv når en robot kan gjøre jobben for deg? Vis mer

Robotene har gjort sitt inntog i norske hjem, og dersom du ikke allerede er i besittelse av en liten støvsugerhjelper, er tiden inne for å slå til. iRobot Roomba 605 robotstøvsuger rengjør systematisk når du heller ønsker å bruke tiden på noe annet. Den tilpasser seg automatisk ulike underlag som tregulv, linoleum og tepper, og styrer selv unna møbler og langs vegger. I tillegg har den en støtlist som gjør at den går mykt over alle hindringer. Enklere blir det ikke!

2. Vekkerklokke med temperaturmåler

Det er dessverre ikke til å stikke under en stol at hverdagslivet ofte også byr på tidligere morgener, og da er det lurt å ha en vekkerklokke som får deg opp i tide. Cube-klokka er liten og nett, og viser både klokkeslett, dato og innetemperatur. Sistnevnte kan være fint å ha når den glovarme sommeren etter hvert blir til en litt surere høst og det blir på tide å begynne å fyre

3. Ukekalender

HUSKELAPP PLUSS: Ukekalenderen kan henges opp hvor som helst
HUSKELAPP PLUSS: Ukekalenderen kan henges opp hvor som helst Vis mer

Det er fort gjort å gå i surr i overgangen mellom ferie og hverdag, så hjelp deg selv til å huske alt med en smart ukekalender. Kalenderen kan henges opp hvor som helst, og fungerer med kritt slik at du enkelt kan skrive opp nye ting hver uke.

4. Kaffetrakter med Smart Plug

Dersom morgenene blir tunge, kan det være greit å kickstarte energien med en kopp kaffe eller to. Nytrukket kaffe fra en kaffetrakter er ikke å forakte i hverdagen, og er dessuten enkelt å stelle i stand selv på de trøtteste dagene. En livredder, rett og slett. Og enda bedre, hva om du kan trakte kaffen fra under dyna? Med en Clas Ohlson Home WiFi Smart Plug kan du starte maskinen fra senga, så kaffen står der klar når du karrer deg opp.

SUNT OG GODT: Å lage smoothie er superenkelt, og byr på en fin energiboost på tunge dager.
SUNT OG GODT: Å lage smoothie er superenkelt, og byr på en fin energiboost på tunge dager. Vis mer

5. Smoothieblender

Det er ikke bare kaffe som får fatt på energien på tunge morgener. Hva med å lage en smoothie? Det er superenkelt – bare putt ingrediensene oppi en blender, skru på og vips, du har en vitaminbombe klar for å booste deg gjennom dagen. Det smarte her: Miksebegeret er også drikkebeger. Du bare tar ut begeret og nyter den deilige drikken. Lokket er praktisk, da man kan drikke av begeret med lokket på. Dessuten blir det ikke mye oppvask!

Bruker du frosne bær og frossen frukt trenger du ikke skjære opp noe som helst, og en håndfull spinat tilfører protein, vitaminer og jern. Sunt og godt!

6. Yoghurtbeger

Det er viktig å holde energien oppe utover dagen også. Med et smart yoghurtbeger kan du ta med deg et mellommåltid på farten. Hva med chiapudding? Det lages over natten i kjøleskap og er kjempesunt.

Yoghurtbegeret har en separat beholder på lokket der du kan ha musli, frukt eller nøtter, og tåler å bli vasket i oppvaskmaskin.

7. Treningsmatte

Med all denne nye energien innabords, kan det være fint å få utløp for den. En god og stabil treningsmatte er enkel å rulle ut på stuegulvet for noen kjappe push-ups eller sit-ups. Den passer også like godt til yoga, stretching som til øvrig trening.

8. Massasjepute

Etter en lang dag er det deilig med avslappende massasje. En massasjepute med varmefunksjon frigjør spenninger i nakke og rygg, og gjør deg klar til å takle ukene framover.

SMART: Denne ryggsekken fra Asaklitt kan romme 44 liter, og har mange rom og smarte oppbevaringsmuligheter
SMART: Denne ryggsekken fra Asaklitt kan romme 44 liter, og har mange rom og smarte oppbevaringsmuligheter Vis mer

9. Ny ryggsekk

Rygg og nakke trenger som nevnt litt ekstra kjærlighet i en hektisk hverdag – men husk også å forebygge. En skikkelig ryggsekk tilpasset dine behov er viktig for å unngå unødig slitasje og belastning.

10. Vektdyne

Mange har ofte snudd døgnet gjennom sommerferien, og det kan fort bli vanskelig å komme tilbake til normal døgnrytme. En god dyne er derfor til god hjelp, og CURA Pearl vektdyne kan gjøre det enklere for deg å sovne på kveldene. Vektdyna har innsydde poser med små glassperler som får dyna til å omslutte kroppen. Tyngden og trykket kan frigjøre bra hormoner i kroppen, og øker muligheten for å våkne pigg og uthvilt. Perfekt for å komme tilbake til hverdagen!

SOV GODT: Denne dyna øker mulighetene for å våkne frisk og opplagt. Vektdyna kan også fint brukes som pledd.
SOV GODT: Denne dyna øker mulighetene for å våkne frisk og opplagt. Vektdyna kan også fint brukes som pledd. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson