Annonsørinnhold

10 nyttige dingser til bilen

Det finnes mye billig tilbehør som gjør sommerens bilturer enda bedre.

Denne smarte bagasjeholderen er en av dingsene som gjør det lettere å holde det ryddig i bilen.
Denne smarte bagasjeholderen er en av dingsene som gjør det lettere å holde det ryddig i bilen. Vis mer

Skal du kjøre langt med bilen i sommer, eller bruker du bilen mye året rundt? Da bør du sjekke ut alt det smarte utstyret som man kan få kjøpt til bruk innvendig i bilen.

Vi har gått gjennom utvalget av smarte og hendige bildingser i nettbutikker som SmarteGadgets og Coolstuff og Dyrekassen for å lage en toppliste.

1. Briller til nattkjøring

10 nyttige dingser til bilen

Disse geniale brillene motvirker blende lys fra motgående trafikk og forsterker i tillegg sikt og farge i mørket. Du kan også bruke dem til å forebygge sterkt lys fra TV, PC og smarttelefon. Se det store utvalget av briller til nattkjøring her.

2. Oppbevaringslommer til baksetet

10 nyttige dingser til bilen

De praktiske lommene festes enkelt i baksetene på bilen. Det til flasker, nettbrett, engangsservietter og andre gjenstander som har en tendens til å flyte rundt i bilen og enda opp på gulvet. Perfekt for lange bilturer! Les mer og bestill her.

3. Magnetisk mobilholder

10 nyttige dingser til bilen

Nå slipper du løse telefoner som sklir ned fra setet og lander på utilgjengelige plasser! Denne lille dingsen plasserer du på dashboardet, og så fester du mobilen til den magnetiske platen. Les mer og bestill her.

4. Bagasjeholder

10 nyttige dingser til bilen

Med denne praktiske bagasjeholderen unngår du at matposene og annen bagasje flyter rundt i bagasjerommet. Du kan enkelt flytte støttene slik at de passer til akkurat det du skal transportere med deg. Les mer og bestill her.

5. Henger til poser, vesker og mobiler

10 nyttige dingser til bilen

Med denne geniale lille dingsen kan du feste vesker og handleposer. Den kan også tilpasses mobiltelefoner slik at man kan se film i baksetet. Les mer og bestill her.

6. Setetrekk til baksetene

10 nyttige dingser til bilen

Det kan bli mye gris og søl dersom du har hund i bilen. Dette setetrekket løser det problemet. Trekker er slitesterkt, vann- og skittavstøtende og festes enkelt til baksetene. Kan selvsagt også brukes dersom man har små barn som søler mye eller skal frakte skitne gjenstander. Les mer og bestill her.

Se også stort utvalg av andre nyttige produkter for kjæledyr i bil.

7. Bærbar kraftstasjon

10 nyttige dingser til bilen

Kraftstasjonen er perfekt å ha med på camping, bilferie, hyttetur og i andre situasjoner du ikke har tilgang til stikkontakt. Stasjonen har meget god kapasitet, og det er seks porter som kan brukes samtidig. Den er også fin å ha som reservebatteri i tilfelle strømbrudd hjemme. Les mer og bestill her.

8. Oppblåsbart sete for barn

10 nyttige dingser til bilen

Det prisvinnende setet er lett og bærbart alternativ for familier som er på farten. Barna sitter komfortabelt på den myke puten. Les mer om setet og bestill her.

9. Multikoppholder

10 nyttige dingser til bilen

Hold det ryddig i bilen! Denne fine oppfinnelsen har plass til fire krus eller bokser. Den har også en regulerbar holder øverst som kan romme ulike gjenstander. Du kan i tillegg henge opp solbrillen dine. Les mer og bestill her.

10. Antisklimatte

10 nyttige dingser til bilen

Den billige matten er enkel å feste på dashbordet i bilen, i båten eller andre steder der du har behov for at mobilen ikke sklir. Matten sitter godt fast og etterlater ingen merker etter bruk. Les mer og bestill her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer