Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

SMART PÅ KJØKKENET: Med riktige redskaper blir matlagingen både enklere og morsommere.
SMART PÅ KJØKKENET: Med riktige redskaper blir matlagingen både enklere og morsommere. Vis mer

10 smarte kjøkkendingser som revolusjonerer matlagingen

Med riktige redskaper blir du en mester på kjøkkenet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enten du er aspirerende mesterkokk eller bare har matlaging som hobby, er det viktig å ha riktig utstyr til kokkeleringen.

Her er 10 smarte kjøkkendingser som gjør det lettere å lykkes på kjøkkenet.

Enkel håndtering av frukt og grønt

Er du lei av å kutte, strimle og finhakke grønnsaker? Du trenger faktisk ikke gjøre hele kuttejobben manuelt! Med Coline multihakker får du kuttet, skivet, strimlet eller delt det aller meste i en fei.

KUTTER, STRIMLER, HAKKER: Multihakkeren gjør jobben for deg.
KUTTER, STRIMLER, HAKKER: Multihakkeren gjør jobben for deg. Vis mer

Multihakkeren leveres med åtte ulike skjæreblader, tre rivjern, to skiver til staver eller terninger og en egen tomatslicer, for å nevne noe. Det følger også med en oppsamlingsbeholder med lokk som rommer 1,5 liter. Denne gjør virkelig kjøkkenarbeidet enklere!

PERFEKT TIL BAKING: Epleskrelleren skreller, skiver og kjerner ut eplet.
PERFEKT TIL BAKING: Epleskrelleren skreller, skiver og kjerner ut eplet. Vis mer

Når det gjelder frukt, er en epleskreller en klassiker innen kjøkkenredskap. Coline epleskreller skreller, skiver og kjerner ut eplet i én operasjon. Denne passer perfekt til hobbybakeren eller om du vil underholde barna.

Og synes du en epleskreller er litt voldsomt, går det an å bruke en epledeler i stedet. Denne deler eplet i åtte båter og fjerner kjernehuset. Raskere og enklere blir det ikke!

Og er du lei av dvask og doven salat? En salatslynge løser problemet. Coline salatslynge sentrifugerer ut vannet etter vask så salaten holder seg sprø. Salatslyngen leveres med tre deler: bolle, sil og lokk. Bollen kan også fint brukes til servering.

PERFEKT PURÉ: Potetpressen kan brukes både til potetmos og all slags rotfruktpuré.
PERFEKT PURÉ: Potetpressen kan brukes både til potetmos og all slags rotfruktpuré. Vis mer

Kos med mos

Ferdig potetmos fra butikken kan ikke måle seg med den hjemmelagde varianten. Det er heller ikke vanskelig å lage! Hvis du ønsker å gjøre potetmosen ekstra bra, kan du gjøre som restaurantkokkene og bruke potetpresse. Coline potetpresse fungerer perfekt til å lage både potetmos og puré av alle typer rotfrukter. Den er også enkel å rengjøre.

Og mens vi snakker om presser som er enkle å rengjøre, er Coline hvitløkspresse helt genial. Den kan åpnes helt for enkel rengjøring, så her slipper du gamle hvitløksrester som er umulige å få vekk.

GENIALT: Kryddersaks med fem skjæreblader.
GENIALT: Kryddersaks med fem skjæreblader. Vis mer

Ekstra krydder i hverdagen

Ferske krydderurter er mye bedre enn den ferdigtørkede varianten man får kjøpt i butikk. Men det er kanskje ikke så fristende å finhakke urtene hver gang. Vel, det trenger du heller ikke! Med Coline kryddersaks kan du enkelt klippe en haug med urter kjapt. Saksen består av fem skjæreblader og klipper enkelt urter som dill, gressløk og persille.

BURGERBALLUBA: Fyll på kjøttdeig og press sammen for perfekte burgere.
BURGERBALLUBA: Fyll på kjøttdeig og press sammen for perfekte burgere. Vis mer

Perfekt kjøtt hver gang

Hjemmelagde hamburgere imponerer både til hverdags og fest, og er i tillegg kjempeenkle å lage. Ved å bruke Coline hamburgerpresse former du raskt fine hamburgere. Fordelen ved å bruke en hamburgerpresse er at burgerne får en jevn tykkelse, og jevne burgere gir et mye bedre stekeresultat.

Og skal du servere stek, er et steketermometer et must. Da har du full kontroll på kjernetemperaturen, og kjøttet blir perfekt hver gang. Termometeret har innstillinger for okse, lam, flesk, kylling og fisk, og kan også brukes til baking.

En god start på dagen

Er du en av dem som ikke fungerer uten en kopp rykende varm kaffe på morgenen? Med Coline kaffedoserer kan du oppbevare og dosere kaffen fra samme boks, og få riktig mengde kaffe hver gang. Boksen doserer enkelt uten at den trenger å åpnes, som også bevarer kaffens aroma.

GOD MORGEN: Med kaffedosereren blir det riktig mengde kaffe hver gang.
GOD MORGEN: Med kaffedosereren blir det riktig mengde kaffe hver gang. Vis mer

Og er du helt uinteressert i kaffe, kan den også brukes til andre ting som skal porsjoneres, som for eksempel sjokoladepulver, grøt, vaskemiddel eller lignende. Smart er det uansett!

Med disse dingsene i hus blir kjøkkenarbeidet unnagjort både enkelt og effektivt. Og trenger du andre typer kjøkkenmaskiner, har Clas Ohlson alt fra blendere og brødristere til vannkokere og kaffetraktere også. Da er det bare å si lykke til med kokkeleringen!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.