Annonsørinnhold

10 superkupp du gjør nå

Årets sommersalg nærmer seg slutten, og vi guider deg i jungelen av gode tilbud hos nettbutikkene.

10 superkupp du gjør nå

De årlige sommersalgene er en meget god anledning til å spare bra med penger på produkter innen kategorier som data og elektronikk, sport og fritid, interiør og hage, mote og skjønnhet, lyd og bilde, og klær og sko.

Mange nettbutikker er i sluttspurten av sommersalget - noe som gjerne betyr ekstra gode rabatter - mens andre har andre typer tilbudskampanjer denne uken.

Vi har gjort jobben med å finne de beste kjøpene for deg.

Her er 10 gode dealer du gjør nå

FÅ IGJEN: spar 3000 kroner på den lette og brettbare tredemøllen

Walkingpad er så lett og enkel å håndtere at du kan plassere den under en seng, opp langs veggen eller i et kott når den ikke er i bruk.
Walkingpad er så lett og enkel å håndtere at du kan plassere den under en seng, opp langs veggen eller i et kott når den ikke er i bruk. Vis mer

Den superlette og sammenleggbare tredemøllen WalkingPad er rett og slett genial. Den er enkel å frakte/bære, og du kan stue den vekk under sengen eller i et kott når den ikke er i bruk. Mystuff har for tiden et salg på de ulike modellene av Mystuff der flere hundre enheter er blitt revet vekk på få dager. Nå er det kun noen få modeller av modellen R1 Pro igjen.

Utrolig mobiltilbud: 10 + 1000 GB for kun kr 249 + gratis Strim

10 superkupp du gjør nå

Ice har en tilbudskampanje kalt "Strømmesommer" som det virkelig lukter svidd av. Mobiloperatøren gir deg 10 + 1000 GB for kun 249 kroner i to måneder. I tillegg får du en verdikode som gir deg gratis tilgang til strømmetjenesten Strim (inneholder HBO Nordic, TV 2 Play, Viaplay og Paramont+ og en mengde TV-kanaler) i samme periode. Les mer om tilbudet og bestill her.

PS: Hvis du ikke ønsker å bytte mobilabonnement, men kan tenkte deg å teste Strim gratis, får du tilgang til alt av innehold kostnadsfritt i to uker her.

Stort salg på elsykler og sykkelutstyr

10 superkupp du gjør nå

Birk Sport er kjent for sitt store utvalg av sykler og elsykler fra kvalitetsmerker. Nå har de satt ned prisen med testfavoritten på bildet over og en mengde andre elsykler. Elsykler er sjelden på tilbud - så dette må du få med deg! Se alle elsykler på tilbud her.

Birk Sport har også en knallbra salg på sykkelsko, sykkelklær og annet tilbehør der en mengde produkter er satt ned med opptil 70 %.

30 % ekstra rabatt på salgsvarer hos Bubbleroom

10 superkupp du gjør nå

Hos den populære klesbutikken Bubbleroom er mer enn 2000 plagg satt ned i pris, og nå får du også 30 % ekstra rabatt på salgsvarene! Se de elleville tilbudene og oppgrader garderoben på billigst mulig måte.

40 % på en mengde varer hos Ferner Jacobsen

10 superkupp du gjør nå

Den eksklusive motebutikken Ferner Jacobsen er i sluttspurten av sitt store sommersalg der populære varer fra kjente merker er satt kraftig ned i pris. Den avbildede piquen fra Panos Imperio sparer du mer enn 450 kroner på nå.

Se hele sommersalget her

Knalltilbud på støvler, klær og utstyr til jakt og friluft

Den meget solide støvelen Alfa Bever Perform GTX er satt ned med hele 31 % hos Milrab.
Den meget solide støvelen Alfa Bever Perform GTX er satt ned med hele 31 % hos Milrab. Vis mer

Milrab har akkurat startet en stor jaktkampanje der du får over 400 produkter på tilbud. Her er det mulig å spare store beløp før høstjakta starter, og selvsagt også til høstens fjellturer.

Se alle jakttilbudene her.

Opptil 50 % på sommervarer hos Anton Sport

Denne lette vind- og vannavvisende turjakken fra populære Arc'Teryx er på tilbud hos Anton Sport nå.
Denne lette vind- og vannavvisende turjakken fra populære Arc'Teryx er på tilbud hos Anton Sport nå. Vis mer

Anton Sport har startet et end of summer-salg der sommervarene skal bort. Det betyr knallbra priser på merker som Johaug, Arc'Teryx, Devold, J. Lindberg, Champion og Peak Performance. Se tilbudene her.

Spar 15.000 kroner på trådløst høyttalersystem

10 superkupp du gjør nå

Dali Callisto 2 C + Sound Hub Compact er et trådløst og kompakt høyttalersystem med krystallklar hi-fi-kvalitet og smart trådløs TV-lyd med styring fra TV-fjernkontrollen. Nå får du det rå anlegget til 45 % rabatt hos HifiKlubben.

Se alle tilbud hos HifiKlubben her

Royal Design – opptil 50 % på over 8000 produkter

10 superkupp du gjør nå

Royal Design har et enormt sommersalg innen alle kategorier, så her er det bare å klikke rundt etter godbiter på tilbud. Den avbildede sofaen fra Decotique som kan stå utendørs hele sommeren, er satt ned med hele 40 %.

Se hele sommersalget her

Opptil 40 % på designfavoritter hos Rum21

10 superkupp du gjør nå

Denne vakre pendellampen som er designet av Verner Panton, er en av Verpans mest populære modeller. Nå er den satt ned med 3400 kroner. Se alle designtilbud hos Rum21 her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer