ANNONSØRINNHOLD

VERDENS NORDLIGSTE: I Alta finner du verdens nordligste ishotell. Her kan du virkelig kjenne på kontrasten fra lun varme fra soveposen og senga du sover i, til kulden i rommet.
VERDENS NORDLIGSTE: I Alta finner du verdens nordligste ishotell. Her kan du virkelig kjenne på kontrasten fra lun varme fra soveposen og senga du sover i, til kulden i rommet.Vis mer

14 fantastiske hotell­opplevelser du er nødt til å prøve

Bo i en havnekran 50 meter over bakken eller nyt varmen i lune soveposer på verdens nordligste ishotell.

Sjekk inn på unike hoteller. Stapp hele døgnet fullt av opplevelser. Disse spesielle hotellene er ikke for deg som bare trenger en seng å sove i.

Gjør deg klar for 14 fantastiske steder å sove, og tjen CashPoints samtidig.

Gjennom Norwegian Reward får du doble CashPoints på hotellbestillinger fra 18. september til 24. september. Det vil si at du får tilbake hele 10 prosent av det du betaler. Du kan velge mellom 400 000 hoteller verden over. Her er 14 helt unike hoteller:

1. Crane Hotel Faralda, Amsterdam

OVER BAKKEN: Om du ikke har høydeskrekk, bør du bo på Crane Hotel Faralda. Der sover du 50 meter over Amsterdams gater.
OVER BAKKEN: Om du ikke har høydeskrekk, bør du bo på Crane Hotel Faralda. Der sover du 50 meter over Amsterdams gater. Vis mer

Fly til Amsterdam, bo på Crane Hotel Faralda.

Hvis du ikke plages noe særlig av høydeskrekk, kan et opphold i toppen av en kran i Amsterdam være noe for deg.

Hotellet er en havnekran som rager 50 meter over bydelen Amsterdam Noord. Selvfølgelig ombygd så det holder. Her oppe kan du se milevis i alle retninger fra tre suiter designet i ulike tema.

På toppen av krana kan du roe deg for kvelden i utendørs boblebad og om morgenen kan du bestille prosecco-frokost på senga.

LUKSUS I HØYDEN: Prøv en av de tre suitene i toppen av krana og nyt den utsøkte utsikten.
LUKSUS I HØYDEN: Prøv en av de tre suitene i toppen av krana og nyt den utsøkte utsikten. Vis mer

2. Skt Petri, København

UTSØKT DESIGN: På Skt Petri i København kan du oppleve utsøkt design fra det samme teamet bak The Thief i Oslo.
UTSØKT DESIGN: På Skt Petri i København kan du oppleve utsøkt design fra det samme teamet bak The Thief i Oslo. Vis mer

Fly til København, bo på Skt Petri.

Skt Petri er nyoppusset og designteamet bak The Thief i Oslo har fått boltre seg fritt. Resultatet er et eksklusivt alternativ midt i sentrum av København by omringet av butikker og koselige kafeer.

Her kan du gjerne kikke rett ned på Rundetårn mens du pusser tennene. Med andre ord et perfekt utgangspunkt for å oppleve den danske hovedstaden.

3. 1 Hotel Central Park, New York

GRØNN IDYLL: Midt på Manhatten får du følelsen av å gå inn i en skog når du besøker 1 Hotel Central Park.
GRØNN IDYLL: Midt på Manhatten får du følelsen av å gå inn i en skog når du besøker 1 Hotel Central Park. Vis mer

Fly til New York, bo på 1 Hotel Central Park.

Her får du naturen innendørs, midt i The Big Apple. Det lukter faktisk skog når du kommer inn i hotellet.

Beliggende midt på Manhattan er denne perlen den perfekte basen for opplevelser på Broadway, shopping på 5th Avenue eller bare å sitte i vindusposten og kikke på horisonten.

4. La Griffe Roma - MGallery By Sofitel, Roma

AMOR I ROMA: Fra La Griffe Roma er det kun 15 minutter å gå til fantastiske Piazza Venezia.
AMOR I ROMA: Fra La Griffe Roma er det kun 15 minutter å gå til fantastiske Piazza Venezia. Vis mer

Fly til Roma, bo på La Griffe Roma - MGallery By Sofitel.

Ti etasjer med ren luksus og fantastisk utsikt, et kvarters rusletur fra Piazza Venezia. Her finner du alt fra finsk sauna til frisører.

5. Shangri La Hotel At The Shard, London

FUGLEPERSPEKTIV: På Shangri La Hotel at The Shard kan du ta morgenbadet i Europas mest høytliggende basseng.
FUGLEPERSPEKTIV: På Shangri La Hotel at The Shard kan du ta morgenbadet i Europas mest høytliggende basseng. Vis mer

Fly til London, bo på Shangri La Hotel At The Shard.

Shangri La er Londons høyeste og kanskje mest berømte luksushotell. Hotellet var også et av de første hotellene i Storbritannia med tradisjonell, asiatisk gjestfrihet. Luksusen står i stil til utsikten.

Alle rommene har vindu fra tak til gulv, så du bør trives med fugleperspektiv. Du kan også ta morgenbadet i Europas mest høytliggense basseng, 53 etasjer over Londons pulserende gater.

6. Mandarin Oriental, Barcelona

ALT PÅ ETT STED: Restauranter, treningssenter, spa og basseng på taket - på Mandarin Oriental i Barcelona har du alt på ett sted.
ALT PÅ ETT STED: Restauranter, treningssenter, spa og basseng på taket - på Mandarin Oriental i Barcelona har du alt på ett sted. Vis mer

Fly til Barcelona, bo på Mandarin Oriental.

Luksus og fantastisk utsikt over byen, midt i Barcelona sentrum. Rommet er fasjonabelt, men sørg for å benytte deg av noen av de andre fasilitetene også, som fem restauranter, spa, basseng på taket, treningssenter og romservice døgnet rundt.

7. Sorrisniva Igloo Hotel, Alta

EKSTREME TEMPERATURER: Sov i varme soveposer i iskalde rom i verdens nordligste ishotell. Sorrisniva Igloo Hotel i Alta må bare oppleves!
EKSTREME TEMPERATURER: Sov i varme soveposer i iskalde rom i verdens nordligste ishotell. Sorrisniva Igloo Hotel i Alta må bare oppleves! Vis mer

Fly til Alta, bo på Sorrisniva Igloo Hotel.

I Alta finner du Norges største og verdens nordligste ishotell. Her kan du virkelig kjenne på kontrasten fra den varme soveposen og senga du sover i, til kulden i rommet. En natt eller flere i ishotell er perfekt for deg som vil ha noe unikt.

Du sover på varme reinskinn i soveposer laget for ekstreme temperaturer. Og hvis du lurte; Det er både gratis wifi og hårføner på ishotellet. Av åpenbare grunner kan du ikke sjekke inn hele året, og sesongåpningen er i desember.

14 fantastiske hotell­opplevelser du er nødt til å prøve

8. Jumbo Stay, Stockholm

SOV I EN JUMBOJET: På en avstengt rullebane ved Arlanda lufthavn kan du ta kvelden i en jumbojet.
SOV I EN JUMBOJET: På en avstengt rullebane ved Arlanda lufthavn kan du ta kvelden i en jumbojet. Vis mer

Fly til Stockholm, bo på Jumbo Stay.

Du har kanskje drømt at du kan fly? Vel, sover du i fly så er det i alle fall innafor å sveve i drømme. På en avstengt rullebane ved Arlanda lufthavn kan du ta kvelden i en jumbojet.

Jumbojeten har fløyet for Pan Am og Singapore Airlines, men nå er den parkert for godt og innredet med både bar og restaurant. Cockpiten er det mest eksklusive rommet i hotellet. Og de hotellansatte ønsker deg velkommen kledd som flyverter, selvfølgelig.

9. Hotel Katajanokka, Helsinki

FENGSELSFUGL FOR EN DAG: Det gamle fengselet i Helsinki fra 1837 er gjort om til et hotell. Et opphold her er noe utenom det vanlige.
FENGSELSFUGL FOR EN DAG: Det gamle fengselet i Helsinki fra 1837 er gjort om til et hotell. Et opphold her er noe utenom det vanlige. Vis mer

Fly til Helsinki, bo på Hotel Katajanokka.

Midt i Finlands hovedstad kan du la deg fengsle av dette, ja nettopp, ombygde fengselet. Standarden var nok lav da det ble bygget i 1837, men nå er det både gourmetrestaurant i kjelleren og alt annet du kan ønske deg så snart du kommer innenfor de røde murene på dette firestjerners hotellet.

10. ION Luxury Adventure Hotel, Nesjavellir

LAVALANDSKAP: ION Luxury Adventure Hotel ligger like ved en sovende vulkan. Her kan du oppleve nordlys og fortryllende islandsk natur.
LAVALANDSKAP: ION Luxury Adventure Hotel ligger like ved en sovende vulkan. Her kan du oppleve nordlys og fortryllende islandsk natur. Vis mer

Fly til Reykjavik, bo på ION Luxury Adventure Hotel.

Dette hotellet ligger ca. tre mil fra Reykjavik midt i et spektakulært lavalandskap og Thingvellir nasjonalpark. Ion Luxury Adventure Hotel ligger riktignok like ved en sovende vulkan. Men du kommer også til å sove godt her midt mellom lavafjell og enger som innbyr til naturopplevelser hele året.

11. Hotel Corte di Gabriela, Venezia

KLASSISK OG STILRENT: Med flotte designermøbler og inspirasjon fra gamle Venezia, er Hotel Corte di Gabriele en klassiker.
KLASSISK OG STILRENT: Med flotte designermøbler og inspirasjon fra gamle Venezia, er Hotel Corte di Gabriele en klassiker. Vis mer

Fly til Venezia, bo på Hotel Corte di Gabriela.

Corte di Gabriela har nyrenoverte rom på et historisk rammeverk. Hotellet er stilig med flotte farger, flotte teksturer og noen virkelig flotte designermøbler. En fiks, intim og innbydende ramme rundt Venezia-oppholdet.

12. The Library Hotel, New York

POESIHAGE: The Library Hotel tilbyr 60 ulike rom som hedrer Deweys desimalsystem. Besøk skrivehulen og bibloteket på det fascinerende hotellet i New York.
POESIHAGE: The Library Hotel tilbyr 60 ulike rom som hedrer Deweys desimalsystem. Besøk skrivehulen og bibloteket på det fascinerende hotellet i New York. Vis mer

Fly til New York, bo på The Library Hotel.

Det er ikke uvanlig med et bibliotek i et hotell, men The Library Hotel i New York tar det et skritt lenger: Hver etasje hedrer en av de ti kategoriene i Deweys desimalsystem og hver av de seksti rommene har tema som matcher etasjen det ligger i.

For å toppe det hele kan du også benytte poesihagen, skrivehulen eller rett og slett; biblioteket.

13. Four Seasons Gresham Palace, Budapest

BO KONGELIG: Gå over kjærlighetsbroen og senk skuldrene i ditt eget spa midt i Budapest.
BO KONGELIG: Gå over kjærlighetsbroen og senk skuldrene i ditt eget spa midt i Budapest. Vis mer

Fly til Budapest, bo på Four Seasons Gresham Palace.

Vil du bo kongelig kan du finne deg et av de 176 rommene på Four Seasons Gresham Palace i Budapest. Finn roen i eget spa og nyt utsikten til kjærlighetsbroen, eller nøkkelbroen som den også kalles.

14. Maison Souquet, Paris

UNIKT: De mørke og luksuriøse rommene på Maison Souqet i Paris har alle hvert sitt særpreg.
UNIKT: De mørke og luksuriøse rommene på Maison Souqet i Paris har alle hvert sitt særpreg. Vis mer

Fly til Paris, bo på Maison Souquet.

Bare noen få skritt fra Moulin Rouge finner du luksushotellet Maison Souquet. Alle rommene er unike, interiøret er mørkt og luksuriøst. Men kanskje mest imponerende er spaavdelingen. Butlerne sørger for at alt er slik du skulle måtte ønske det.

Norwegians fordelsprogram er enkelt å bruke. Kort forklart gir det deg bedre og billigere flybilletter enda raskere.

  • Tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller handler hos en av partnerne våre. Bruk CashPoints for å betale din neste flyreise med Norwegian.
  • CashPoints er akkurat som penger. Du kan bruke dem til å betale alle flyreiser med Norwegian når som helst til alle våre destinasjoner.
  • Etter hver sjette flyreise får du en ny fordel, som CashPoint-boost, gratis setereservasjon eller gratis innsjekket bagasje. Disse fordelene har ubegrenset bruk i 12 måneder.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.