Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

SOMMERKJOLER: Finnes det noe bedre enn lekre sommerkjoler? Japp, lekre sommerkjoler til under 500-lappen! Foto: NTB Scanpix
SOMMERKJOLER: Finnes det noe bedre enn lekre sommerkjoler? Japp, lekre sommerkjoler til under 500-lappen! Foto: NTB Scanpix Vis mer

15 sommerkjoler til under 500-lappen

Finnes det noe bedre?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sommeren er endelig i full gang, og enten du skal reise på ferie i nærmeste fremtid eller bli værende her hjemme en liten stund til, er et par lekre sommerkjoler i skapet et must!

For hva er vel bedre enn å kunne se helt fantastisk ut på sekundet? Vel, å se helt fantastisk ut på sekundet på budsjett!

Vi har gravd frem de hotteste sommerkjolene til under 500-lappen! Og ja, det er faktisk et par spesielle modeller du bør holde et ekstra øye med denne sesongen.

Gingham- , blomster- og «off shoulder»-kjoler; dette er kjolene du vil elske å ha i klesskapet akkurat nå!

Gingham

Avslappet og chic; gingham-rutene er en av sesongens viktigste trender, og passer like godt til enhver alder. Vil du likevel være på den sikre siden, gå for en sort/hvitt-modell. Vil du derimot dra trenden litt lenger, gå for en romantisk type i rød og hvit eller en mer leken en i rosa og hvit.

Kjøp din favoritt via lenkene under bildet:

image: 15 sommerkjoler til under 500-lappen

Fra venstre: Kjole fra Trendyol via NA-KD, kjole fra Nelly, kjole fra Ellos, kjole fra Glamorous via Nelly og kjole fra Miss Selfridge via Nelly.

Blomster

En mer romantisk og sommerlig kjoletype skal du lete lenge etter! Blomstermønstrede kjoler er en hit sesong etter sesong og slår rett og slett aldri feil. Jobb, shopping, middag eller fest; la antrekket ditt blomstre!

image: 15 sommerkjoler til under 500-lappen

Fra venstre: Kjole fra Nobody's Child via Asos, kjole fra Nelly, kjole fra Ellos, kjole fra Glamorous via Nelly og kjole fra Mango via Boozt.

Off Shoulder

Bare skuldre gir deg et delikat og sofistikert utrykk uansett mønster, stoff og snitt. Til hverdags velg en vid modell med fall, mens til fest gå for en med markert midje eller smal passform!

image: 15 sommerkjoler til under 500-lappen

Fra venstre: Kjole fra Asos, kjole fra Nelly, kjole fra Ellos, kjole fra Nelly og kjole fra Nelly.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke Dagbladets rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Asos, Ellos, Nelly og Zalando aktuelle rabatter. Sjekk Dagbladet.no/rabattkode for alle tilbud akkurat nå.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.