Annonsørinnhold

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

... og som er litt utenom det vanlige!

JULEGAVETIPS: Disse gavene vil hele familien elske! Foto: Høie
JULEGAVETIPS: Disse gavene vil hele familien elske! Foto: Høie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Som alltid kommer julen fortere enn vi tror, og er du ennå ikke ferdig med alle gavene, er det på tide å gjøre siste innspurt nå!

Vi har samlet 21 «i siste liten»- julegaver som passer til hele familien; enten det er mannen i huset, dama eller de minste i familien. Og det beste av alt; de er litt utenom det vanlige, og varmer litt ekstra godt i månedene som kommer. Ja, noen av tingene kommer mest sannsynlig til å bli tatt i bruk det sekundet de åpnes!

Vi snakker selvsagt om deilige pledd, lekre sengesett og dyner og puter som uten tvil kommer til å gjøre det ekstra hyggelig å legge seg om kvelden - og som ikke minst kommer til gi deg bedre søvn!

Dette er KKs testpiloters dom over Høie-putene

Her er 21 deilige julegaver du uten tvil kan kjøpe i siste liten:

JULEGAVER: Noen ting får man rett og slett ikke nok av, og sengesett er en av dem. Foto: Høie
JULEGAVER: Noen ting får man rett og slett ikke nok av, og sengesett er en av dem. Foto: Høie Vis mer

Til han:

Til mannen i huset vil vi gå for delikate blå- og gråtoner og lune jordfarger som vil få han til å slappe av - og forhåpentligvis føre til en god natts søvn!

Har dere nok av sengesett (kan man noen gang få nok?), er blant annet en deilig kvalitetspute noe å vurdere. Ikke bare er en god pute noe man dessverre sjeldent unner seg selv, det er også en uventet gave som gjør stor forskjell på nattesøvnen!

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

1. Nobel dyne- og putetrekk 2. Karsten dyne- og putetrekk 3. DownFeel fiberpute 4. Saksi multiblå pledd 5. Anton dyne- og putetrekk 6. Ane brun dyne- og putetrekk 7. Nobel dyne- og putetrekk 8. K2 pledd

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

Til henne:

Når det kommer til kvinnen i huset, vet vi at hun til tider kan være litt kresen. Men hvilken kvinne sier vel nei til et nytt sengesett? Og det i de deiligste høstfarger og mønstre. Beige og grønn og blomster- og naturmønstre.

Vil du gi en ekstra gave som passer til trekket, er en ny dyne noe hun garantert hadde satt pris på. Går du for bestselgeren Saga er du sikker på at hun kommer til å sove godt i tiden fremover. Dundynen er nemlig fylt med ekstra ren europeisk 90 prosent moskusand og er i tillegg NAAF anbefalt.

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

Slik velger du riktig dyne til hele familien

1. Palma dyne- og putetrekk 2. Vera dyne- og putetrekk 3. Falketind pledd 4. Nepal pledd 5. Saga dundyne 6. Agathe dyne- og putetrekk 7. Nobel dyne- og putetrekk 8. Olava dyne- og putetrekk

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

Til de minste:

Og sist, men ikke minst et par gaveforslag til de minste. Det er lett å tenke at leker og moro er det eneste som vil glede et lite hjerte, men slik er det ikke! Kjøper du et lekkert pledd som piffer opp lekerommet, blir det ekstra moro å tilbringe tid der.

Det samme gjelder et lunt og deilig sengesett og en varm, ny dyne; det gjør det ekstra behagelig å legge seg i sengen. For ikke å glemme at en god dyne faktisk kan bidra til enda bedre søvn for de minste.

21 «i siste liten»-julegaver som varmer

Gjør du disse dynetabbene?

1. Mitt tre dyne- og putetrekk 2. Slumre dyne- og putetrekk 3. Mikkel Rev pledd 4. Mali dyne- og putetrekk 5. Saga dundyne

VINN EN DUNDYNE – VERDI 3000 NOK

Vil du drømme deg litt bort? Registrer deg, og du vil motta en smakebit av Høie sin drømmeverden hver 2. uke. Du er også med i trekningen av en SAGA varm dundyne til en verdi av 3000 kr. En dundyne så ren at den er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer