Annonsørinnhold

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Akkurat nå kan du gjøre et megakupp hos Anton Sport. Du får hele 30-50 % rabatt på alt fra Bergans of Norway!

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Hos Anton Sport kan du nå velge blant en rekke tilbud, som for eksempel 30-50 % rabatt på alt fra merket Bergans. Dette betyr at du får MINST 30 % på absolutt alt fra Bergans, men også kan gjøre enda bedre kupp på utvalgte produkter.

Sjekk ut hele tilbudet her!

Fortsett å scrolle for å se noen av kuppene du kan gjøre fra Bergans, og velg enkelt ut dine favoritter!

Dunjakke

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Du får blant annet rabatt på disse flotte dunjakkene. Bismo V2 er både en varm, beskyttende og komfortabel dunjakke med en praktisk hette. Denne jakken er perfekt til hverdagsaktiviteter og tur. Hold deg god å varm med Bergansjakken - nå til knallpris!

Her finner du jakken til herre

Her finner du jakken til dame

Unisex Dunparkas

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Denne jakken er perfekt til hvem som helst. Dunjakken er utrolig varm og er laget med bærekraftige materialer, som 100% resirkulert dun. Den er også vannavvisende og pustende med Bergans Element Active-materialet som dekker hette, skuldre og øvre del av ryggen, samt bak fra livet og ned.

Sjekk ut jakken med megabra tilbud her!

Ullgenser

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Du kan nå også benytte deg av tilbudet ved å kjøpe en ny ullgenser. Alle trenger en god og varm ullgenser, og nå får du kvalitetsgenseren på tilbud! Dette er en myk og behagelig genser laget i merinoull, som kan både brukes alene eller som mellomlag under en softshelljakke.

Her finner du ullgenseren til herre

Her finner du ullgenseren til dame

Softshelljakke

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Trenger du en ny firtidsjakke, da bør du sjekke ut denne jakken. Her får du en superkomfortabel friluftsjakke med en kombinasjon av to ulike typer softshellmateriale. Du får også vind- og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering på utsatte steder.

Sjekk ut jakken til herre her

Sjekk ut jakken til dame her

Softshellbukser

30-50 % rabatt på alt fra Bergans!

Trenger du en god softshellbukse til jakken. Da kan du sjekke ut disse buksene. Disse buksene kombinerer slitestyrke og beskyttende kvaliteter med elastiske og pustende egenskaper. De har også vind- og vannavvisende materiale som beskytter de mest utsatte områdene på bena, og dette sørger også å maksimale pusteevne hvor det trengs.

Her finner du softshellbuksen til herre

Her finner du softshellbuksen til dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer