Annonsørinnhold

5 produkter som gir lavere strømforbruk

Bli klar for vinteren med fem produkter som gjør strømregningen lavere.

Disse dingsene gir lavere strømforbruk.
Disse dingsene gir lavere strømforbruk. Vis mer

Vinteren er på vei med stormskritt, noe som betyr at heftige strømregninger følger etter. Under vil du finne fem produkter som vil hjelpe å minske strømforbruket og da også strømregningen.

Tempraturkontroll

5 produkter som gir lavere strømforbruk

Varmepumper er noe av det mest energisparende som finnes. Det betyr ikke at det ikke kan bli enda bedre. Sensibo sin temperaturkontroller er dingsen for deg som ønsker å spare ved smarte løsninger, og da i henhold til varmen. Du kan følge med på varmepumpen din fra en app, som gjør at du enkelt kan skrue ned varmen ved behov. Geolokasjon sørger også for at temperaturen senkes når alle i husholdningen har forlatt huset, og skrues opp igjen når første personen er på vei hjem.

Har du enda ikke skaffet deg varmepumpe, men kunne tenkt deg å investere i det? Da bør du sjekke ut Tjenestetorget. Her får du et gratis og uforpliktende tilbud på varmepumpe, som er basert på din bolig og dine preferanser.

Smartovn

5 produkter som gir lavere strømforbruk

For deg som ikke har mulighet til varmepumpe, eller trenger å supplementer med varmeovner, kan en smartovn være en god måte å spare på. Cleverio Smartovn har en praktisk app og touchpanel, som gjør det enkelt for deg å styre varmen. Ved å bruke tidsinnstillinger kan du også velge når ovnen skal være på og hvilken temperatur den skal være.

Smart termostat

5 produkter som gir lavere strømforbruk

Har du f.eks. en radiator kan Aqara Radiator Thermostat E1 være noe for deg. Denne passer for de aller fleste varmelementer og har en batteritid på opptil 1 år. Også denne kan enkelt styres via en praktisk app. Her kan man tidsinnstille varmeapparatet for en mer effektiv oppvarming.

Vindus- og dørsensor

5 produkter som gir lavere strømforbruk

Ved å bruke Aqaras vindus- og dørsensor så vil andre Aquaras apparater varsles. For eksempel når vinduet er åpent, vil temperaturen reguleres slik at ovnen ikke varmer forgjeves. Det samme gjelder når vinduene er igjen, og apparatene får et signal og f.eks. luftrenseren kan kobles på igjen.

Fjernstrømbryter

5 produkter som gir lavere strømforbruk

En annen smart løsning er fjernstrømbrytere. Den kobles til ditt eksisterende Internett og kan styres via en app. Dette gjør at du kan ha kontroll over ulike strømprodukter uten å være hjemme. Man har også mulighet for å tidsinnstille bryteren og ha på nedtellingstimer. F.eks. kan man stille inn at mobilen skal kun lades i to timer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer