Annonsørinnhold

5 tips for å få mer ut av hjemmetreningen

Personlig trener Annema Refsnes deler sine beste råd til alle som ønsker å komme i form.

Naardic-gründer Annema Refsnes er en av Norges mest kjente personlige trenere.
Naardic-gründer Annema Refsnes er en av Norges mest kjente personlige trenere. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vinteren er rett rundt hjørnet, og for mange av oss er det tungt å samle motivasjon til å gjennomføre joggeturer og andre former for utendørstrening i det sure høstværet.

Heldigvis er det mulig å komme i knallbra form ved å trene hjemme i din egen stue. Vi har tatt en prat med den kjente personlige treneren Annema Refsnes, som står bak Norges største online treningssenter, Naardic.

Tren med Norges beste hjemme i din egen stue - prøv gratis i 14 dager

Her er hennes fem beste råd for hjemmetrening:

1. Du trenger ikke stor plass for å kunne gjennomføre treningen din hjemme. Allikevel anbefaler jeg deg å finne et egnet rom eller sted i boligen der du kan gjennomføre øktene. Det trenger ikke å være stort, men flott om du får plass til en matte og kan bevege den frem og tilbake på denne.

2. Trening med egen kroppsvekt blir ofte undervurdert. Du kan ha vel så gode treningsøkter uten utstyr. Dersom du ønsker å ha noe enkelt utstyr hjemme til for eksempel styrkeøkter med vekter, anbefaler jeg å kjøpe frivekter eller kettlebells, treningsstrikker eller minibands. En treningsmatte anbefaler jeg uansett alle å ha!

3. Sett av faste dager og tider for øktene dine slik at du får rutiner på treningen selv om det er hjemme. Det er mange gode onlineløsninger for trening – og hos Naardic kan du enkelt booke direkte treningstimer via videokonferanse, og få hjelp til å legge opp et personlig program. Det er lettere å gjennomføre om du vet hva du skal gjøre eller lar trenere styre økten for deg.

4. Legg frem treningstøyet kvelden før. Alt som er tilrettelagt og klart, gir deg større sjanse til å faktisk gjennomføre treningen.

5. Du trenger ikke å være alene om treningen hver gang. Få med deg familie eller venner på økter. Det sosiale gjør ikke bare treningen morsommere, men kan også bidra til at du faktisk gjennomfører den. Hos Naardic er alle treningstimene direkte med ekte interaksjon mellom deg og trenere.

- Det handler ikke om hvor vi gjør øktene våre. Resultatene kommer når du legger inn arbeidet. Hjemme eller ute spiller ingen rolle. God trening! avslutter Annema Refsnes.

Prøv Naardic gratis i 14 dager

Naardic-gründerne Ole Petter Hjelle, Yngvar Andersen, Annema Refsnes og Arnulf Refsnes er blant Norges mest kjente trenere og motivatorer.
Naardic-gründerne Ole Petter Hjelle, Yngvar Andersen, Annema Refsnes og Arnulf Refsnes er blant Norges mest kjente trenere og motivatorer. Vis mer

Bli veiledet av Norges beste trenere
Refsnes er en av gründerne av Naardic, Norges største online treningsstudio, der medlemmene deltar på direkte treningstimer via videokonferanse.

Det er veldig enkelt å delta, du trenger bare en PC eller Mac og ha tilgang på internett. Du finner en god beskrivelse på hvordan du melder deg på og deltar på hjemmesiden naardic.no.

Her finner du et stort utvalg av treningstimer hver dag: styrketrening, kondisjonstrening, bevegelsestrening, roing, løpetrening, yoga og Zumba.

Alle timene ledes av dyktige og erfarne trenere, med Annema Refsnes, Yngvar Andersen, Ole Petter Hjelle og Olaf Tufte som de mest kjente profilene.

Alle treningene er direktesendt og interaktive, som betyr at du ser treneren, treneren ser deg og kommer med veiledning og oppmuntring underveis.

Les mer om treningstilbudet på naardic.no.

Her er et utvalg av Naardic-trenerne samlet.
Her er et utvalg av Naardic-trenerne samlet. Vis mer

Gratis prøveperiode i 14 dager

Hvis du har lyst til å finne ut om treningstimene på Naardic er noe for deg før du blir medlem, kan du trene gratis i 14 dager. Det blir ikke trukket noe fra betalingskortet før prøveperioden er over, og du betaler ingenting hvis du avslutter innen prøveperioden på 14 dager er over.

Les mer om Naardic og start din gratis prøveperiode her og nå