Annonsørinnhold

Black friday

5 trådløse headset til under tusenlappen

Black friday nærmer seg, her er headsettene du burde finne på tilbud.

Med Creative Sound Blaster Jam får du mye lyd for pengene! Foto: Creative
Med Creative Sound Blaster Jam får du mye lyd for pengene! Foto: Creative Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Om du er like lei av slitte ledninger som oss er trådløse headset tingen for deg. Det er ingenting som ødelegger musikkopplevelsen som en dårlig ledning du stadig må være mer forsiktig med. De har fått et ufortjent dårlig rykte for dårlig batterilevetid og lydkvalitet, men i Teslaens år 2017 er den tid forbi. Her er 5 trådløse headset til under tusenlappen. Butikkenes tilbud blir flere og flere inn mot black friday, hold deg oppdatert i vår live-feed!

Sony PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0

Foto: Sonys eget Playstation headset
Foto: Sonys eget Playstation headset Vis mer

Det offisielle trådløse headsetet til PlayStation 4 er det eneste gamingheadsetet du noensinne trenger. Headsettet gir deg en superb lydkvalitet kombinert med virtuell 7.1-surroundlyd. Enhver gamer verdt pc-musa si vet at å høre motstanderne sine er Alfa Omega, her har Playstationspillerne noe å lære. Sony har valgt å gi headsetet store klokker som både sitter ekstremt behagelig over ørene samt lar ørene puste slik at det ikke blir slitsomt etter et par timers bruk. Den støyreduserende mikrofonen formidler dine ord og instruksjoner med krystallklar lyd, og er integrert i klokken for å ikke være i veien.

Opp til åtte timers batteritid holder til en god gaming session, og apparatet kan selvfølgelig kobles til din PC, samt mobile enheter via kabel. De brettes også sammen for å ta liten plass i baggen, og med ti meters rekkevidde kan du ta en tur på kjøkkenet og likevel holde kontakt med dine partners in crime.

Både Teknikkmagasinet og Coolstuff selger produktet, følg med på tilbud gjennom Black Friday uka.

Trådløse hodetelefoner med bassforsterkning

Creative Sound Blaster Jam, er for deg som vil ha litt ekstra bass i musikken
Creative Sound Blaster Jam, er for deg som vil ha litt ekstra bass i musikken Vis mer

Creative Sound Blaster Jam er fjærlette Bluetooth-hodetelefoner som gir deg friheten til å ta lyden med seg hvor du enn skal og uansett hvor lang spillelisten er. Velbalanserte neodymelementer gir liv til musikken din og fjerningen av kabler gjør at ingenting kommer i veien for lyttingen.

I den ene klokken sitter en skjult mikrofon som gjør samtalene dine klare og tydelige. Om du får en samtale mens du spiller musikk klikker du bare en gang på headsetet for å svare. Klikk igjen for å fortsette å spille musikk. Med bassforsterkningskappen kan du raskt gi lyden litt ekstra kraft.

Hodetelefonen kobles enkelt til enheten din via Bluetooth. For enda raskere tilkobling er det dessuten støtte for NFC. Lading skjer via USB og du kan lytte til musikk i opptil tolv timer per lading. Til iOS, Android, PC og Mac.

Trådløse Urbanears

Foto: De første trådløse Urbanears
Foto: De første trådløse Urbanears Vis mer

The Plattan ADV Wireless headphone er den første bluetooth headsetet fra Urban som kommer med Bluetooth-teknologi. De kommer med innebygd mikrofon og swipe interfearence på klokken, og en voksen 14 timers batteritid før lading. Handsfree er inkludert med fjernkontroll som også kan brukes til å bytta sang enkelt og diskre på bussen.

Øreputene kan vaskes sammen med klesvasken din for enkel rengjøring for deg som er av den renslige typen. Zoundplug er også inkludert for deg som måtte ha en venn å dele musikken din med. Aldri mer trenger du å dele øreplugger med ørevoks eller å sende sanger online. Bare plugg inn ditt eget headset og del musikkopplevelsen.

  • 40mm Handmade Drivers
  • Frequency Response 10Hz-20kHz
  • Impedance 60Ω
  • Sensitivity 96db
  • Max Input Power 50mW
  • Connection 3,5mm plug

JAM Transit Lite

Foto: Jam Transit Lite er en allrounder og et godt alternativ til hverdagsbruk
Foto: Jam Transit Lite er en allrounder og et godt alternativ til hverdagsbruk Vis mer

JAM Transit Lite er et rimelig alternativ og bestseller fra en produsent som er den største i USA på trådløse høytallere. Da er det heller ikke overaskende at den kommer med 10 meters bluetooth-rekkevidde og imponerende 11 timers batteritid. Kommer med mikrofon og styrepanel som vi forventer. Et allround produkt for 499 kroner hos Gymgrossisten allerede før black friday, følg med for videre tilbud.

Philips SHC5200 med 100 (!) meters rekkevidde

FOTO: Er det noen som kan slå 100 meters rekkevidde på et headset? FM teknologien lever videre med Phillips SHC5200.
FOTO: Er det noen som kan slå 100 meters rekkevidde på et headset? FM teknologien lever videre med Phillips SHC5200. Vis mer

FM-nettet er kanskje slukket for godt, men Phillips leverer en hodetelefon med FM-overføring for imponerende bevegelsesfrihet. 32 mm høyttalerelement med god lyd er heller ikke noe å kimse av. Som en bonus veier de også godt under 200 gram som gir et komfortabelt design med selvjusterende hodebånd for bruk over lang tid. De kan også sende to forskjellige kanaler for å minimere interferens. De bruker AAA batterier som kan lades via kabelen fra senderen. Batteritid på opptil 14 timer er også blandt de beste i klassen, og hvem kan vel si nei til en innendørs rekkevidde på opptil hundre meter. Rekkevidden kommer fra en medfølgende sender som drives av et strømadapter. Lydkilden kobles til med 3,5 mm kontakt. Til 500 kroner er det mye headset for pengene.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer