Annonsørinnhold

7 dingser som gjør livet enklere etter jobb

Er du sliten på tampen av en lang arbeidsdag og vil bruke tiden på andre ting enn å rydde og vaske?

SMARTE HJELPEMIDLER: Det sies at hunden er menneskets beste venn – vi slår et slag for denne geniale spraymoppen i stedet.
SMARTE HJELPEMIDLER: Det sies at hunden er menneskets beste venn – vi slår et slag for denne geniale spraymoppen i stedet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mange av oss ønsker å ha det så ryddig som mulig hjemme, men ofte er det enklere i teorien enn i praksis – spesielt etter en lang dag på jobben når man egentlig bare vil slenge beina på bordet.

Å holde et hjem i orden er tidvis mye arbeid, men heldigvis finnes det produkter og dingser som gjør det langt enklere!

Under finner du de beste tipsene for en enklere hverdag etter en slitsom dag på jobben.

Alt i ett

Vi er vant til å finne frem både bøtta med vann, såpe og mopp når gulvvasken skal tas – men en spraymopp samler alt i ett på genialt vis.

MINDRE STREV: Den vaskbare kombimoppen av mikrofiber både rengjør og polerer.
MINDRE STREV: Den vaskbare kombimoppen av mikrofiber både rengjør og polerer. Vis mer

Spraymoppen gjør den unektelig kjedelige oppgaven lettere og mer effektiv; bare fyll den med rengjøringsmiddel og vann, spray på og vask i vei!

Den hendige dingsen kommer med en vaskbar kombimopp, og det vendbare hodet sørger for at du enkelt kommer til i hjemmets kriker og kroker.

Si farvel til støvsuging

Denne har nok stått høyt på ønskelista hos mange i forkant av både bursdags- og julefeiring de siste årene. Hva med å spandere en robotstøvsuger på deg selv i år?

GJØR DET ENKELT: En robotstøvsuger holder det rent mens du kan gjøre andre ting.
GJØR DET ENKELT: En robotstøvsuger holder det rent mens du kan gjøre andre ting. Vis mer

Tenk å ta seg en ettermiddagslur på sofaen – for så å våkne uthvilt til en stue uten hybelkaniner og et kjøkken fritt for smuler og rot ...

Forny hjemmet på 1, 2, 3

I stedet for å ta fatt på oppussing og kjøpe nytt gang på gang, kan du spare både store summer og mye energi på å gå til anskaffelse av selvheftende dekorplast. Folien kan gi hjemmet en helt ny «look», og festes for eksempel på hyller, bordplater eller skapdører.

Dekorplasten finnes i mange ulike farger og motiv – deriblant marmor, tre og sølv. I tillegg er den slitesterk og enkel å rengjøre.

STILIG: Selvheftende dekorplast hjelper deg med å fornye hjemmet og interiøret ditt enkelt – her i form av elegant marmor-mønster i en vinduskarm. Folien kan klippes til ønsket størrelse og form.
STILIG: Selvheftende dekorplast hjelper deg med å fornye hjemmet og interiøret ditt enkelt – her i form av elegant marmor-mønster i en vinduskarm. Folien kan klippes til ønsket størrelse og form. Vis mer

Heng opp bilder – uten spiker

Enten man eier selv eller leier, kvier man seg gjerne for å henge opp bilder og malerier i hjemmet. Slik trenger ikke å være; det er nemlig mulig å pryde veggene uten spiker og påfølgende hull.

Et bildeoppheng med borrelåsaktig løsning er svaret!

7 dingser som gjør livet enklere etter jobb

Den ene delen festes på veggen, den andre på gjenstanden som skal pryde veggen. Opphenget fjernes enkelt – uten å etterlate merker – og kan brukes på både keramikk, glass, speil, og malte-, lakkede- og harde treflater.

Pssst: Bruk hvite monteringsstrips til lyse vegger og svarte til mørke vegger.

2-i-1 rengjøringssvamp

Scrub Mommy og Scrub Daddy kan gjøre det litt artigere å vaske for både store og små. Svampene har nemlig to sider som endrer tekstur etter vanntemperaturen.

Mens den ene siden blir hard i kaldt vann, blir den andre myk i varmt vann – i tillegg til at den absorberer seks ganger mer væske enn tradisjonelle svamper og produserer 60 prosent mer skum!

INNOVATIV SVAMP: Scrub Mommy og Scrub Daddy kan brukes til å rengjøre det aller meste i hjemmet.
INNOVATIV SVAMP: Scrub Mommy og Scrub Daddy kan brukes til å rengjøre det aller meste i hjemmet. Vis mer

Med den harde siden kan man for eksempel rengjøre komfyr, koketopp, kasseroller, servant og fliser. Med den myke siden kan man blant annet gjøre glass, boller, bestikk og vaser skinnende rent.

Tips! Putt to fingre i øynene på svampen for å komme lett til bunns i høye glass, og vask bestikk ved å bruke munnen på svampen. Da rengjøres begge sider samtidig.

Styr lyset fra sofaen

Du har sikkert sett på film hvor noen klapper i hendene, og lyset slår seg automatisk på. Denne smarte lyspæra kan ikke gjøre akkurat det, men du kan blant annet skru den av og på kun ved hjelp av mobilen.

SMART PÆRE: Denne lyspæra styrer du med mobilen. Gratis app finnes for både iOS og Android.
SMART PÆRE: Denne lyspæra styrer du med mobilen. Gratis app finnes for både iOS og Android. Vis mer

Med en gratis app du laster ned, kan du enkelt dimme lyset i rommet, justere fargetemperatur og opprette tidsplaner for når lyset skal tennes eller slukkes.

Det finnes også seks ulike lysprogrammer å velge mellom: Avslapping, dagslys, leselys, natt, middag og lyssterkt.

SMART PLUG: Fjernstyr strømuttaket med smarttelefonen - passer både iOS og Android.
SMART PLUG: Fjernstyr strømuttaket med smarttelefonen - passer både iOS og Android. Vis mer
FRA MOBILEN: Med en enkel app kan du styre ulike pærer og strømuttak.
FRA MOBILEN: Med en enkel app kan du styre ulike pærer og strømuttak. Vis mer

Ganske genialt de gangene du ikke gidder å flytte deg fra sofaen, men ønsker en litt mer koselig stemning i stua?

Lyspæra kan fint kombineres med WiFi Smart Plug, så du kan styre flere enheter med støpsel fra samme app. Uttaket har også en innebygd nattlampe som enkelt tidsstyres med appen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer