Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

RÅSKINN: Rick Hoffmann briljerer i rollen som «The Lawyer».
RÅSKINN: Rick Hoffmann briljerer i rollen som «The Lawyer». Vis mer

Advokaten du elsker å hate

Se Rick Hoffmann som tidenes mest arrogante advokat. «The Lawyer» er den nye kultserien du bare må få med deg! 

Er du fan av TV-serien «Suits»? I så fall bør du få med deg den nye mini-serien «The Lawyer». Her har skuespilleren Rick Hoffmann tatt med seg arrogansen og egoet til advokat Louis Litt - og blåst det opp enda mer! Den ufyselige, ikke navngitte «The Lawyer» er et råskinn av en advokat, som elsker å fakturere (med gaffel), kjefte på medarbeidere og rakke ned på vanlige folk.

LOVENS STERKE ARM: HELP-sjef Johan Dolven får gjennomgå av den usympatiske "The Lawyer" Vis mer Vis mer

Før Rick valgte å satse på skuespillerkarrieren, etter gjennombruddsrollen i «The $treet» i 2000, var han vant til å være en av "gutta på gølvet". Han måtte stå opp kl 04:00 på morgenen for å bake bagels, har hatt ni kelnerjobber - og mistet dem alle.

- Jeg tror det verste jeg gjorde var å glemme å kneppe lomma på skjorta mi. Så fikk jeg sparken, forteller Rick i et intervju med Backstage.

Spilt inn i Norge

Always strive for the best, if you can afford it. Vis mer

Den sympatiske småbarnsfaren fra New York kom til Norge ens ærend for å spille inn «The Lawyer», den nye serien som reklamebyrået Futatsu Industries har produsert for HELP Forsikring.

I HELP jobber over 100 advokater og advokatfullmektige, som hjelper til med råd, svar og bistand. Forsikringen gjør advokattjenester tilgjengelig for folk flest på en helt ny måte. Kundene betaler kun forsikringspremie og får advokathjelp ved behov. Enten du bare ønsker et råd, eller saken ender i retten, betaler du ingen timepris. Det rakker selvfølgelig "vår mann" i reklamefilmene ned på:

- HELP? You help people, fnyser han foraktelig.

- I'm a lawyer. I LAW people!

Den arrogansen Rick Hoffmanns rollefigur oser av, finnes ikke i privatpersonen, kan regissør og manusforfatter Aris Theophilakis skrive under på.

- Rick var en utrolig lugn og nedpå fyr med caps, tredagers-skjegg og joggebukser. Han kom hit alene uten manager og entourage, og ga alt i 12 timer til tross for en lei forkjølelse. Han digger å spille blærete, kanskje nettopp fordi han ikke er sånn i virkeligheten. Rick er flink til å trekke karakteren i en drøy retning, og selv korte setninger får stor tyngde når han sier dem rett i kamera. Vi var på manus stort sett hele tiden, og det var vel først da han skulle synge country & western at han laget sin egen tekst på sparket, det ble rimelig hysterisk og garantert ikke noe for Grammy Awards!

HER FOR Å HJELPE: HELP-sjefen Johan Dolven har selv en rolle i én av "The Lawyer"-episodene. 
HER FOR Å HJELPE: HELP-sjefen Johan Dolven har selv en rolle i én av "The Lawyer"-episodene.  Vis mer

Det var Ricks første gang i Norge og han digget et Oslo badet i høstsol.

Dekker inntil 2 millioner kr

I en av filmene, som går sin seiersgang på sosiale medier, har også HELPs administrerende direktør Johan Dolven fått en rolle.

- Det var en morsom dag på jobb å få spille i en scene med Rick Hoffmann. Han var utrolig profesjonell og tydelig begeistret for HELPs forretningsidé: å gi vanlige folk tilgang til advokat uten at de betaler annet enn forsikringspremie, forteller Johan Dolven.

- Advokatene i HELP har håndtert flere enn 100.000 saker siden starten. Behovet for advokathjelp er fortsatt stort: Vi vet at 2 av 3 av våre kunder ikke ville ha gått til advokat av frykt for regningen.

Er du LO-medlem? Da har du kanskje advokatforsikring gjennom fagforeningen din, allerede.

Med advokatforsikring hos HELP får du tilgang til spesialiserte advokater som gir deg hele 15 timer generell juridisk rådgivning i året - uten at det koster mer enn forsikringspremien. Ved en rettslig tvist får du som HELP-kunde advokatbistand for inntil 2 millioner kroner. Forsikringen dekker også motpartens omkostninger hvis du taper i retten.

Se flere «The Lawyer»-videoer på help.no/thelawyer


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling