Annonsørinnhold

Airfryer: Få deilig frityrmat uten usunt fett

Elsker du pommes frites, fritert kjøtt eller nuggets? Med en luftfrityrkoker får du perfekt resultat uten unødvendige kalorier.

Luftfrityrkokerne fra Cosori kommer i flere ulike farger og har 11 forhåndsinnstillinger: biff, kylling, sjømat, reker, bacon, frossen mat, pommes frites, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød og desserter.
Luftfrityrkokerne fra Cosori kommer i flere ulike farger og har 11 forhåndsinnstillinger: biff, kylling, sjømat, reker, bacon, frossen mat, pommes frites, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød og desserter. Vis mer

For mange av oss er frityrstekt mat noe av de deiligste vi kan få servert, men dessverre er ikke dette det sunneste vi kan spise. Det kreves en del stekefett under tilberedingen, og selve frityrlaget må også gjennomtrekkes av fett.

Kjøkkenmaskinene kalt airfryers, eller luftfrityrkokere som man gjerne sier på norsk, løser problemet med usunn frityrmat.

En airfryer er i prinsippet en liten konveksjonsovn som tilbereder maten med hjelp av varm og sirkulerende luft. Maten får en sprø overflate, men samtidig et saftig indre – akkurat som vanlig frityrmat. Forskjellen er altså at rettene blir sunnere, og at tilberedingen også går raskere.

Best i test: Hvilken airfyer bør du velge?

Et godt alternativ er modellene fra Cosori. Cosori Premium er kåret til testvinner av Tekguide.no og GetFitness.no i 2021, og kundene er over seg av begeistring for maskinen (se nederst i saken).

På Cosoris norske hjemmeside har 43 kunder gitt tilbakemelding, og i 40 av omtalene har Cosori Premium fått fem av fem mulige stjerner. De øvrige har gitt fire stjerner. Hos Amazon i USA har mer enn 51.000 kunder vurdert Cosori. 83 prosent gir toppkarakter og 10 prosent nest høyeste karakter.

Cosori har for tiden et tilbud der du får hele 1000 kroner i rabatt på utvalgte modeller. Les mer og bestill på tilbud her.

Du trenger bare å trykke én gang på skjermen, så er maskinen klar til å lage de herligste retter. Maskinene fra Cosori er lette å rengjøre, og de veier lite og tar liten plass. Passer like perfekt på hjemme på kjøkkenet som på hytta eller i bobilen.
Du trenger bare å trykke én gang på skjermen, så er maskinen klar til å lage de herligste retter. Maskinene fra Cosori er lette å rengjøre, og de veier lite og tar liten plass. Passer like perfekt på hjemme på kjøkkenet som på hytta eller i bobilen. Vis mer

Flere gode kjøp

En annen aktuell modell er denne fra Philips. Maskinen fikk 8 av 10 poeng og meget god omtale i en test utført av Tek.no.

En annen og mer avansert Philips-modell fikk 4,5 av 5 mulige poeng i Getfitness-testen.

Hvis du vil ha en airfryer på budsjett, er denne modellen satt ned med hele 53 % hos Mystuff akkurat nå.

Mystuff har trolig den billigste luftfrutyrkokeren akkurat nå.
Mystuff har trolig den billigste luftfrutyrkokeren akkurat nå. Vis mer

Flere butikker som airfryers: Ellos, Bakeren og Kokken, Kitchentime, Homeroom, WhiteAway, Coolshop, Skousen.

Kundeomtaler av Cosori
Mitt nye favorittapparat
Denne har overgått alle forventninger. Startet med å tilberede kylling og innsiden var noe av det saftigste jeg har spist på lenge. Den er superenkel å rengjøre, noe som også overrasket meg. Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte dette produktet.
Vidar Holm

Verdt hver eneste krone!
Snakk om å få et kvalitetsprodukt. Den er helt fantastisk, og maten blir sprø og deilig!

Elin

5 Stjerner
Jeg skriver aldri anmeldelser på produkter, men denne gangen så klarer jeg ikke å la være. Vi fikk Cosori airfryer i posten for noen dager siden, og jeg er sjokkert over hvor bra maten blir. Når mamma fortale meg at man kunne tilberede mat uten olje og fortsatt få maten crispy, så trodde jeg ikke på henne. Snakk om å ta feil! Maten blir kjempe sprø og deilig. SUPERFORNØYD!

Agnes

Les mer om luftfrityrkokerne fra Cosori og bestill på tilbud

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer