Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

- Alle har fått mindre rynkedybde

May-Britt Morad jobber som hudpleier på Oslo Hudpleieklinikk. Hun har scannet de fleste av dem som har kommet til klinikken for å sjekke huden sin etter minst åtte ukers bruk av The Solution, og alle har fått positive resultater!

- Alle har fått mindre rynkedybde
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

May-Britt har gjennomført mange hudanalyser og ser at det er både små og store endringer etter kun åtte uker.

- Det er mange som tviler på at Antirynke-produkter faktisk fungerer, og om de har en merkbar effekt. Men vi ser jo at til og med kunder som oppleves som rynkefrie får en forbedring etter å ha prøvd The Solution™, forteller hun.

Hemmeligheten bak The Solution™

The Solution™ er et hydrolysert kollagenpulver som bidrar til å redusere rynker, linjer og cellulitter. I hydrolyseringsprosessen brytes kollagenet ned til peptider ved hjelp av enzymer. Det er de eksakte lengdene på peptidene som avgjør om huden er i stand til å nyttiggjøre seg av inntaket. Verisol® kollagen som brukes i The Solution ™ fra Oslo Skin Lab® har påvist dokumentert effekt på reduksjon av rynker og cellulitter, samt økt elastisitet i huden gjennom flere placebokontrollerte, dobbeltblindede studier.

The Solution™ kan enkelt blandes ut i all mat og drikke. Ved å spise eller drikke kollagenpeptider, istedenfor å smøre det direkte på huden, vil hele kroppen ha glede av inntaket som bidrar til at huden holder seg spenstig og elastisk.

Her kan du lese mer om studiene

ENKELT Å TA: Du kan blande The Solution i smoothien eller yogurten din, eller i et glass vann.
ENKELT Å TA: Du kan blande The Solution i smoothien eller yogurten din, eller i et glass vann. Vis mer

Fra 52 til 47 år på åtte uker!

Annette Brenne analyserte rynkedybden hos Oslo Hudpleieklinikk før hun startet med The Solution™. Resultatet viste en «true skin age» på 52 år – to år eldre enn hennes faktiske alder.

- Jeg skal innrømme at det var litt deprimerende å høre at man har en «true skin age» som er to år eldre enn din faktiske alder, men desto større håp satte jeg til effekten av The Solution™, sier Annette.

Åtte uker går, og resultatene viser en fem år lavere «true skin age»!

- Gleden var stor da den nye hudanalysen viste en alder på 47 år, uten at jeg har gjort noe annet enn å spise kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® hver dag.

Tilbud: Nå får alle lesere 50 % avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50 % på første forsendelse. I tillegg får du 30 % avslag på alle senere bestillinger.

100% RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra.
100% RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra. Vis mer

Forebygg tidlig

Allerede fra vi er 30 år begynner kollagennivået i kroppen å reduseres med 1-2 % i året. Dette betyr at fine linjer og rynker kommer tydeligere til syne.

Anette bekrefter at endringene kommer raskere enn før både i ansikt og på kroppen.

- Selv om jeg bare målte resultater i ansiktet, merker jeg stor forskjell på huden over hele kroppen, noe som er positivt da vi er i en sesong der vi viser mer hud enn vanlig, smiler hun.

Annette mener det er viktig å få frem at The Solution™ ikke bare minsker fine linjer og rynker nå, men at jevnlig bruk også forebygger aldring av huden

- Noe som er helt sikkert er at vi alle blir eldre, så når man på en naturlig måte kan utsette og begrense aldringstegn, er jeg ikke i tvil om at dette vil bli inkludert i min hudpleierutine fremover, konstaterer hun.

Tilbud: Nå får alle lesere 50 % avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50 % på første forsendelse. I tillegg får du 30 % avslag på alle senere bestillinger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer