ANNONSØRINNHOLD

ET SUNNERE LIV: Det er mange helsefordeler ved å slutte å røyke.  Foto: NTB Scanpix
ET SUNNERE LIV: Det er mange helsefordeler ved å slutte å røyke.  Foto: NTB ScanpixVis mer

Allerede etter 20 minutter kan du merke effekten

Du trenger ikke vente lenge før du merker de positive sidene av røykeslutt. 

De aller fleste vet at det å slutte er godt for kroppen. Men vet du nøyaktig hvilke helse-effekter du får - og hvor fort du får dem?

Allerede 20 minutter etter at du stumper sigaretten, vil du merke de positive effektene. Og klarer du deg gjennom den tøffe første-uka, har du ni ganger så stor sjanse til å klare og stumpe røyken for godt - uavhengig om du bruker niktotinerstatningsprodukter eller ikke.

NICORETTE ® kan hjelpe deg å slutte å røyke for godt. Under kan du se hva som skjer med kroppen når du slutter å røyke - fra de første 20 minuttene til de neste 15 årene:

Alle disse helsefordelene er bare en del av det du kan glede deg over. Husk også å feire alle de andre bonusene du får av å slutte: Klærne lukter bedre, du får mer penger å bruke på andre ting, og dine nærmeste blir gladere. Det kan lønne seg å skrive ned en liste over alle fordelene du kan nyte godt av i ditt nye liv - som ikke-røyker.

GODT TIPS: Skriv ned alle fordelene du kan nyte godt av som ikke-røyker. 
GODT TIPS: Skriv ned alle fordelene du kan nyte godt av som ikke-røyker.  Vis mer

Finn ut hvilket produkt som kan passe best for deg på hjemmesiden til NICORETTE ®.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.