Annonsørinnhold

SÅ ENKELT: Kom du for seint inn i favorittprogrammet ditt? Da kan du bare starte det fra begynnelsen! 
SÅ ENKELT: Kom du for seint inn i favorittprogrammet ditt? Da kan du bare starte det fra begynnelsen! Vis mer

Alt det gode TV-innholdet du kjenner - bare enklere

Med Apple TV på laget har RiksTV gjort seeropplevelsen enda mer sømløs. 

Fra og med 1.januar i år har norske TV-seere stått fritt til å velge abonnement uavhengig av hvor de kjøper bredbånd fra, og stadig flere strømmer til RiksTV. Det er ikke vanskelig å forstå. I tillegg til at de gir deg fire abonnement for prisen av ett, noe som er spesielt fordelaktig om du vil se TV på hytta, i båten, eller hvor du vil, satser leverandøren tungt på tre ting: Innhold, brukeropplevelse og enkelhet.

Noe for alle

Denne skribenten har fått teste RiksTVs nye Apple TV-app før lanseringen, og det må sies å være en udelt positiv opplevelse. Som abonnent får du tilgang til over 40 av de mest populære kanalene, som du selvsagt kan velge å se direkte. Under fanen "Direkte-TV" får du en ryddig og lettfattelig oversikt med både kanalen og hvilket program som sendes akkurat nå. Vil du sortere kanalene i en annen rekkefølge enn de står i, er det selvforklarende.

LETT Å BYTTE KANAL: RiksTVs meny er enkel og brukervennlig, og med Apple TV går det enda fortere enn vanlig. 
LETT Å BYTTE KANAL: RiksTVs meny er enkel og brukervennlig, og med Apple TV går det enda fortere enn vanlig.  Vis mer

Er du en rastløs «zapper», du vet, den typen som aldri slipper fjernkontrollen ut av hånda, eller ser et helt program ferdig? Som hvileløst hopper fra kanal til kanal? Da vil du elske den smale manøvreringsstripa som dukker opp nederst i skjermen. Den gjør det enkelt å switche fra National Geographic til Nyhetskanalen til FEM til Fox til NRK til Eurosport til Comedy Central til CNN. Skift fra Påskekrimmen på TV 2 til fotball på Europsport på et nanosekund!

Finner du et program du liker, kan du velge å se det fra begynnelsen - selv om du kommer inn sent. Og du får alle kanalene i HD.

Alt det gode TV-innholdet du kjenner - bare enklere

Du kan velge å se direkte TV, eller gå inn i "Arkiv". Under Arkiv-mappen får du Underholdning, Barn, Nyheter, Drama, Fakta og så videre. Det burde med andre ord være noe for enhver smak.

For å bruke Apple TV-appen fra RiksTV må du abonnere på Rikspakken. I den er også eliteserien og utvalgte kamper fra OBOS-ligaen inkludert.

Rikholdig arkiv

I appen har du også tilgang til et rikholdig arkiv, så du kan se hva du vil når du vil se det. Simpsons-maraton? Sjeldent feil. Deilig kleinhet med Thomas Giertsen og Tommy Steine i «Helt perfekt»? Stor underholdning. «Breaking Amish» på TLC gir fascinerende innblikk i en annen verden. Ole Torp som intervjuer en tilbakelent Ari Behn om påfugl-servise og den offentlige rollen? Verdt å switche innom. Hva med noen og tjue episoder av «The Office»? Umulig ikke å le av - og umulig ikke å kjenne seg igjen i.

Er RiksTVs app på Apple TV vårens beste TV-nyhet? Godt mulig - den kan i alle fall anbefales på det sterkeste.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.