Annonsørinnhold

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Høsten er her og desember nærmer seg med stormskritt. Dette betyr selvsagt at årets frekkeste julekalendere er lansert!

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Raser ut: Årets frekkeste julekalender, nå med early bird-tilbud!

Årets høydepunkt for mange er desember som er full av erotiske gaver hver dag! Endelig er de populære julekalenderene lansert, som betyr at du kan kjøpe inn før det blir utsolgt. Fortsett å scrolle for å finne de beste erotiske julekalenderne for 2023.

Utsolgt 7 år på rad - kjøp den før det er tomt!

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Første ut er Nytelse og Kondomeriet sin julekalender. Denne har 24 spennende gaver som du kan benytte hver eneste dag. Verdien av kalenderen er hele 5853 kr, samtidig som at du nå får med en massasjestav til verdi av 1890 kr hos nytelse. For utenom dette, så inneholder den masse spennende innhold, som blant annet den verdenskjente womanizeren. Her blir man virkelig ikke skuffet!

Få med massasjestav på kjøpet av julekalenderen hos Nytelse

Hos Kondomeriet derimot får man julekalenderen med 200kr avslag!

Nordens mest populære adventskalender fra Sinful

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Premium kalenderen fra Sinful sørger for en ekstra våt desember. Her får man hele 14 erotiske produkter til en verdi av 5900 kr. Denne er perfekt for dem som ønsker en desember fult med overraskelser, moro og dampende het sex.

Sikre deg julekalenderen her før den blir utsolgt!

Piff opp sexlivet med denne erotiske julekalenderen

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Ønsker du deg litt rimeligere julekalender kan denne være midt i blinken for deg. Den inneholder hele 24 erotiske produkter, som gjør at både du og partneren din kommer som aldri før. Her får man virkelig valuta for pengene med vibrerende leker, tilbehør for sexy forførelse og eksklusiv bondage-moro - det hele til en verdi av 3400 kr.

Sjekk ut julekalenderen her til kun 1195 kr

Julekalenderen som er perfekt for menn!

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

I kalenderen får man 12 luker med moro og spenning til en verdi av 2000 kr. Her finner man et glimrende utvalg av blant annet vibrerende leker, tilbehør for sensuell forførelse og en sniktitt inn i bondageverdenen.

Les mer om julekalenderen her

Tenn gnisten i forholdet med denne julekalenderen!

Årets beste erotiske julekalendere 2023!

Denne julekalenderen inneholder aktiviteter du og din partner kan gjøre sammen for å få en dypere relasjon. De forskjellige øvelsene er valut ut av tantralærere, med fokus på nærhet, sensualitet og seksualitet. Denne kalenderen passer til alle par, uansett legning.

Her finner du den spennende julekalenderen

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer