Annonsørinnhold

Årets mest sexy julestrømpe

Endelig er årets frekkeste julestrømpe her. Denne er kun i et begrenset antall så vil du sikre deg den må du være rask!

SEXY JULESTRØMPE: Årets julestrømpe fra Nytelse.no er full av spennende innhold!
SEXY JULESTRØMPE: Årets julestrømpe fra Nytelse.no er full av spennende innhold! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I år har Nytelse.no laget årets frekkeste julestrømpe, en strømpe fylt med alt du trenger for en pirrende romjul.

- Dette er der den perfekte overraskelsen til kjæresten, elskeren eller en god venn på julemorgen, spesielt for deg som syns det er litt flaut å legge sexleketøy under juletreet, sier sexolog og pressetalskvinne i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun kan avsløre at i julestrømpen finner du fire sexleketøy, to bondageutstyr og ett spill, og alt leveres i en julestrømpe du kan henge opp på sengekanten.

- Julen er ganske hektisk for oss voksne så mitt forslag er å ringe julen inn med julestrømpen etter Grevinnen og hovmesteren på lille julaften, smiler Ebbestad.

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!

SPENNENDE INNHOLD: Julestrømpen inneholder syv spennende overraskelser. Foto: Shutterstock
SPENNENDE INNHOLD: Julestrømpen inneholder syv spennende overraskelser. Foto: Shutterstock Vis mer

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.

- Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!

FÅ TILBAKE GNISTEN: Julestrømpen fra Nytelse.no vil gi dere en god start på et bedre sexliv. Foto: Shutterstock
FÅ TILBAKE GNISTEN: Julestrømpen fra Nytelse.no vil gi dere en god start på et bedre sexliv. Foto: Shutterstock Vis mer

Stress ned med romjulssex

Julen kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Julestrømpen fra Nytelse.no vil gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!

PIRRENDE ROMJULSTID: Med julestrømpe fra Nytelse.no blir romjulstiden garantert ekstra leken og pirrende. Foto: Shutterstock
PIRRENDE ROMJULSTID: Med julestrømpe fra Nytelse.no blir romjulstiden garantert ekstra leken og pirrende. Foto: Shutterstock Vis mer

Slik får du gnisten tilbake i forholdet!

Forskjellige forventninger til sex er en av de vanligste årsakene til problemer i forholdet. I stedet for å snakke om problemene lar man den andre gjette hvordan vi har det.

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!

- Å kommunisere dine lyster, ønsker og fantasier er viktig for at partneren skal forstå dine behov, sier Ebbestad.

Hun anbefaler å ta praten utenfor soverommet, gjerne på en biltur, ved kjøkkenbordet eller foran peisen etter barna er lagt. Ikke fremstill det som klaging, men heller et ønske om at dere skal få det enda bedre sammen.

- I et forhold vil man den andre det beste, så ha det som utgangspunkt når du skal ta praten, gjør det gjerne med litt humor. Hvis man får til det i alle situasjoner gjennom samlivet og ikke dømmer hverandre, så vil det føles mye lettere, råder Ebbestad.

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!

INNEHOLDER ALT DU TRENGER: Julestrømpen fra Nytelse.no inneholder alt du trenger for å få fart på sexlivet i jula! Foto: Nytelse.no
INNEHOLDER ALT DU TRENGER: Julestrømpen fra Nytelse.no inneholder alt du trenger for å få fart på sexlivet i jula! Foto: Nytelse.no Vis mer

Kjøp årets frekkeste julestrømpe her!