Annonsørinnhold

Årets mest solgte sexleketøy for menn

Ny teknologi gir mannen en mer intens orgasme. Et revolusjonerende sexleketøy for menn har blitt bestselger til herrene hos Nytelse.no.

REVOLUSJON TIL MANNEN: Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med trykkbølger. Foto: Nytelse.no
REVOLUSJON TIL MANNEN: Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med trykkbølger. Foto: Nytelse.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Verdensnyheten Arcwave Ion har allerede blitt en kundefavoritt som gir mannen dypere orgasmer, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

– Alle menn bør eie et sexleketøy, mener Ebbestad.

Endelig er den her, Arcwave Ion, et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende ham til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer.

Det er produsentene av alle kvinners favoritt, Womanizer, som står bak, og teknologien er den samme.

– Dette er på en måte Womanizer for menn. Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

OPPLADBAR: Arcwave Ion er oppladbar, stilren og enkel å rengjøre. Foto: Nytelse.no
OPPLADBAR: Arcwave Ion er oppladbar, stilren og enkel å rengjøre. Foto: Nytelse.no Vis mer

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani eller med andre leketøy for menn, og derfor er denne nyheten noe helt eget. Penis legges inn i den fleksible silikonhylsa hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

– Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger man ikke å gjøre en eneste bevegelse.

– Silikonhylsa er myk og deilig, og om ønskelig kan man variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad, og forteller at dette er produktet også passer utmerket for dem som sliter med å oppnå ereksjon da trykkbølgene vil stimulere det følsomme området for dem også.

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet hos Nytelse.no og har følgende å si om verdensnyheten:

– Arcwave Ion gir penis noe den kanskje ikke er vant til – stimulering uten friksjon. De unike trykkbølgene pulserer mot undersiden av penishodet og gir en dypere og mer intens følelse av nytelse.

– Jeg anbefaler Ion til alle med penis, og spesielt til deg som sliter med å oppnå orgasme ved manuell stimulering.

– Husk at kroppen trenger tid til å venne seg til alle nye typer nytelse; ikke tenk på at du skal komme så raskt som mulig, orgasmene kommer av seg selv over tid.

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

Gi ham en kveld han seint vil glemme

La ham vite at du liker å utforske, og at du har lyst til å gjøre noe spennende. Enten det er å gi ham kontroll eller gi ham en kveld hvor du står for jobben, og han bare skal nyte.

– Be ham gå og ta seg en dusj, mens du gjør klart soverommet til en helaften etter hans ønske.

– Begynn med å gi han en ryggmassasje, for du beveger deg ned og gir rumpa hans masse oppmerksomhet! Massér området mellom pungen og anus, og dra tomlene dine fra lysken, mellom lårene og avslutt under rumpeballene, tipser Ebbestad.

LETT Å BRUKE: Arcwave Ion er enkel å håndtere, lett å rengjøre og ikke minst, gir deilige orgasmer. Foto: Produsenten
LETT Å BRUKE: Arcwave Ion er enkel å håndtere, lett å rengjøre og ikke minst, gir deilige orgasmer. Foto: Produsenten Vis mer

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

«Vanlig onani kan ikke måles med følelsen jeg fikk av orgasme med Arcwave Ion» Produkttester
VANNTETT: Arcwave Ion er vanntett og kan enkelt tas med i dusjen eller badekaret. Foto: Nytelse.no
VANNTETT: Arcwave Ion er vanntett og kan enkelt tas med i dusjen eller badekaret. Foto: Nytelse.no Vis mer

Derfor bør du få orgasme

Tiden vi er inne i nå er stressende for de fleste. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere.

Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oksytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

«Jeg oppnådde flere orgasmer etter hverandre. Det har aldri skjedd før» Produkttester
PIRRENDE GAVE: Arcwave Ion fra Nytelse.no er den perfekte gaven til mannen og vil garantert tenne gnisten i ham. Foto: Produsenten
PIRRENDE GAVE: Arcwave Ion fra Nytelse.no er den perfekte gaven til mannen og vil garantert tenne gnisten i ham. Foto: Produsenten Vis mer

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad.

ORGASMEFAVORITT: Arcwave er salgsfavoritt til menn hos Nytelse.no. Foto: Produsenten
ORGASMEFAVORITT: Arcwave er salgsfavoritt til menn hos Nytelse.no. Foto: Produsenten Vis mer

Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hodet er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslista, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Annonsørinnhold

Nytelse.no
Slik knuser popstjernen orgasme-mytene

Slik knuser popstjernen orgasme-mytene

Annonsørinnhold

Nytelse.no
Ekspert: — Bruk denne under oralsex

Ekspert: — Bruk denne under oralsex

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer