Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Årets nyheter i Dyreparken

Bli med Klatremus på omvisning i Hakkebakkeskogen Filmstudio eller tilbring dagen på den nye stranden i Badelandet. Gled deg til mange spennende nyheter i Badelandet og Dyreparken i år.

Hakkebakkeskogen Filmstudio – Åpner 10. juni

Animasjonsfilmen Dyrene i Hakkebakkeskogen er sett av over 400.000 på kino. Nå inviteres du med bak kamera for å se hvordan filmen om dem ble til. Hakkebakkeskogen Filmstudio er en splitter ny attraksjon hvor selveste Klatremus har fått oppgaven med å vise deg rundt og fortelle om hvordan filmen ble laget. Omvisningen varer i cirka 30 minutter og går hvert 10. minutt i perioden 24. juni – 6. august.

«Dette kommer til å bli en ny favoritt i Dyreparken. Det er jeg sikker på.» Elin Røinås, Merkevareansvarlig i Dyreparken.
Omtrent slik kommer Hakkebakkeskogen Filmstudio til å se ut.
Omtrent slik kommer Hakkebakkeskogen Filmstudio til å se ut. Vis mer

Vil du unngå kø kan du reservere billetter på dyreparken.no (koster 30 kroner per person). Det er kun et begrenset antall billetter, så her gjelder det å være tidlig ute! Om det er noen plasser igjen blir disse lagt ut gratis samme dag på dyreparken.no. Det er også mulighet for drop-in ved å møte opp og stille seg i kø, da bør en påbergene noe ventetid.

Nyheter i Badelandet - Åpner 24. juni

Det populære Badelandet byr på en rekke nyheter denne sesongen. Stranda – en deilig “syden-sandstrand” med flust av solstoler, Hoppetårnet – et hoppetårn hvor du selv velger den høyden du har mest lyst til å hoppe fra, og det 25 meter store Havbassenget i Grashavet. I tillegg introduseres Landkrabba – et lekeområde for de aller minste. Gled deg, det blir rett og slett vanvittig moro!

Nå har Badelandet fått en helt egen sandstrand  - utrolig, men sant!
Nå har Badelandet fått en helt egen sandstrand  - utrolig, men sant! Vis mer

Jungelløypa - Åpner 17. juni

Slå deg på brystet og brøl som en ape eller kryp langs bakken som en ekte pytonslange i den nye hinderløypa. Jungelløypa er en skikkelig kul og helt ny hinderløype hvor hele familien – liten og stor – kan utfolde seg alt de orker. Små barn kan gi seg i kast med løypa i følge med voksne, men det er også en sort løype for de eldste.

Heng opp ned som en apekatt i den nye Jungelløypa.
Heng opp ned som en apekatt i den nye Jungelløypa. Vis mer
«Dette er stedet hvor familien kan være aktive sammen» Elin Røinås, Merkevareansvarlig i Dyreparken

For de aller minste finnes det lekeplass, sklier og sandkasser i Jungelland, som ligger like ved Jungelløypa. Området har også benker og bord slik at man kan raste eller ta en pust i bakken mens de mest aktive utfordrer seg selv i taustiger, hengebroer og tunneler.

LES MER OM DYREPARKEN HER:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media