Annonsørinnhold

Avtalte møte med banken etter storgevinst

- Jeg har aldri hatt så mye penger, forteller nordvestlendingen dagen etter storgevinsten.

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

På lørdag er det ny runde i V75, og denne gang på Forus travbane i Stavanger. Man kan vinne hele 12 millioner kroner*, og spillefristen er klokka 15.00.

Her kan man spille V75 Stalltips

Fikk ikke sove etter storgevinst

Noen ganger er det få spillere som vinner mye. Andre ganger er det mange som deler potten.

Den heldige nordmannen som leverte inn en Stalltips-kupong til det svenske V64-spillet lørdag 18. august, kunne smile hele veien til banken. Han klinket nemlig til med full pott og stakk av med 897.984 kroner som én av to som hadde prikket inn alle vinnerne.

Spill Stalltips her

- Jeg fikk ikke sove i natt. Nå har jeg fått summet meg, og sovet noen timer. Jeg vant rundt 80 000 for noen uker siden, og nå nesten 900 000. Så jeg har hatt flaks.

Han sverger oftest til Stalltips når han velger å spille på hest, og ble svært overrasket da storgevinsten var et faktum torsdag kveld.

- Mandag har jeg time hos en rådgiver i banken, slik at jeg får forvaltet pengene best mulig. Kanskje kjøper jeg en leilighet og investerer noe, forteller en glad og litt trøtt Stalltips-vinner på telefon til Norsk Rikstoto.

Spill Stalltips her

Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store
Illustrasjonsfoto: Aller Concept Store Vis mer

216 personer med toppgevinst

Lørdag 27. august kunne hele 216 Stalltipsvinnere slippe jubelen løs da de alle fikk syv riktige på sine V75-kuponger på Klosterskogen.

Innsatsen var på mellom 48 og 2970 kroner, og vinnerne kunne glede seg over en gevinst på mellom 16.100 og 18.782 kroner, avhengig av innsats og hvilke hester som var med på kupongen.

Hvor mange vinner denne lørdagen?

Her kan man spille V75 Stalltips

Hvorfor bruke Stalltips?

Man trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om man leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner man mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Spill Stalltips her

Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år

Avtalte møte med banken etter storgevinst

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer