Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Axo Finans samarbeidspartnere

Axo Finans er en av landets ledende finansagenter og sammenligner lån og refinansiering hos 21 av Skandinavias beste banker for sine søkere.

Finansagenten Axo Finans formidler din lånesøknad videre til sine samarbeidspartnere, som igjen kommer med sine beste tilbud. Det beste blant disse blir presentert for deg, og tilbudet er helt uforpliktende og gjeldende i 30 dager.

Vi sammenligner disse bankene for deg

https://www.dagbladet.no/annonse/instabank/72458241

Om du velger å akseptere tilbudet vil kundeforholdet sendes videre til banken du skriver under avtale med.

Her finner du listen over Axo Finans’ samarbeidspartnere:

Nordea Direct

Gjensidige Bank har blitt til Nordea Direct, et separat banktilbud fra Nordea som tilbyr lån, fond og sparekonto, både debit og kredit.

Banken, som ble lansert i februar 2020, tilbyr den samme gode servicen de gjorde som Gjensidige Bank, i tillegg til gode nett- og mobilløsninger. De tilbyr forskjellige typer bankkort for barn og voksne, flere sparemuligheter og lån med og uten sikkerhet.

Les mer om Nordea Direct

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en moderne og ansvarlig bank, og er en del av Banco Santander - et av verdens største finanskonsern. I dag har de over 1500 ansatte fordelt på filialer i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Banken, som er en av verdens 10 største, tilbyr blant annet kredittkort, forbrukslån, diverse sparekontoer og bilfinansiering. De har også løsninger som Apple Pay, som de var først i Norge med å tilby.

Les mer om Santander Consumer Bank

Nordax Bank

Nordax Bank er ledende på det nordiske nisjebankmarkedet og ble etablert i 2003. Hovedkontoret ligger i Stockholm men tilbyr inn- og utlån med gunstige vilkår til både Norge, Sverige, Tyskland og Finland.

Banken har et stort kundeengasjement og er svært opptatt av å tilby personlig service. De ønsker å bistå sine kunder i å ta bevisste økonomiske valg og gir gode lånevilkår og rimelige betingelser.

Les mer om Nordax Bank

Komplett Bank

Banken ble etablert i 2014 på bakgrunn av visjonen om å bli en av landets ledende tilbydere innen fleksibel forbruksfinansiering. Nå er Komplett Bank blant de mest kjente navnene innenfor forbruks- og fritidsfinansiering.

Det er ikke kun på det norske markedet de opererer, men også det finske, svenske og tyske. Blant tilbudene deres finner du sparekonto, kredittkort og forbrukslån. Komplett Bank er også en svært innovativ bank med konkurransedyktige digitale løsninger.

Les mer om Komplett Bank

Easybank

“Bank skal være enkelt” er en filosofi som Easybank kontinuerlig jobber mot. Banken tilbyr enkle tjenester innenfor finansiering, betalingsformidling og sparing til både privat- og bedriftsmarkedet.

I 2016 skiftet de navn fra Verdibanken og gikk inn på bilfinansierings- og forbruksmarkedet. De tilbyr også løsninger som gjør låneprosessen mindre komplisert, som legitimering og signering med BankID.

Les mer om Easybank

Bank Norwegian

Bank Norwegian var kun en støtteplattform for fordelsprogrammet Norwegian Reward, før de fikk konsesjon i 2007 og lanserte egen digital bank senere samme år. I dag er de en sekundærbank for over 1,5 millioner mennesker i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Banken utvikler ny teknologi, i tillegg til å bruke eksisterende teknologi, for å være en best mulig heldigital bank. De tilbyr standardiserte og fleksible innskudd- og utlånsprodukter på nett.

Les mer om Bank Norwegian

re:member

re:member eies av EnterCard Norge, som igjen eies av både Swedbank og Barclays Bank. Etter etableringen i 1999 har banken blitt en ledende långiver i Skandinavia og et av Norges største kortselskap.

Blant re:members tilbud finner du refinansieringslån og forbrukslån uten sikkerhet, samt kredittkort - alle med fleksibel nedbetalingstid og gode lånevilkår.

Les mer om re:member

yA Lånet

yA lånet ble i 2018 en del av Resurs Bank, og er en gruppe låneprodukter som blant annet kredittkort, forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet, innskudd og andre private banktjenester.

Kredittkortene hos yA Lånet gir deg tilgang til en rekke gode dealer og rabatter gjennom sitt rabattprogram. Når det kommer til lån, tilbyr banken et maksimalt lånebeløp på 500.000 kroner og en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Les mer om yA Lånet

Resurs Bank

Sammen med Solid Forsikring utgjør Resurs Bank Resurskonsernet, som ble etablert i 1977. Bankens fokus ligger på å skape gode finansierings- og betalingsløsninger for sine kunder på bedrifts- og privatmarkedet.

Banken har til sammen 5,7 millioner kunder i Norden med kontorer i hvert av de nordiske landene. De tilbyr nå smarte betalingsløsninger på nett og i butikk, refinansieringslån og forbrukslån uten sikkerhet, samt forsikring på lånene dine gjennom Solid Forsikring.

Les mer om Resurs Bank

Express Bank

Express Bank er kjent som en sikker og troverdig bank, mye på grunn av sin 30 års erfaring og flere hundre tusen fornøyde kunder, men også grunnet sitt medlemskap i Paribas Personal Finance. De ble etablert i 1987 og har i dag kontorer i Sverige, Danmark og Norge.

Banken tilbyr skreddersydde kredittkortløsninger for butikker og på nett, refinansieringslån og forbrukslån uten sikkerhet.

Les mer om Express Bank

Bluestep

Bluestep er markedsledende i Norge innenfor boliglån med sikkerhet i bolig og refinansiering. De tilbyr også sikker sparing. Siden 2005 har de tilbudt innovative og løsningsorienterte banktjenester til norske og svenske kunder.

Bluestep jobber for å tilpasse seg alle eksisterende og fremtidige kunder, og kaller seg “et førstevalg for alle med en annerledes økonomi, som faller utenfor de tradisjonelle malene.”

Les mer om Bluestep

Instabank

Instabank ble lansert i 2016 med et mål om å tilby banktjenester som forenkler hverdagen til kunder på privatmarkedet. Digitale løsninger som elektroniske søknadsskjemaer og bruk av BankID er derfor blant bankens tjenester.

Banken tilbyr ulike typer lån som nedbetalingslån, refinansieringslån og rammekreditt - både med og uten sikkerhet. De har også sparekonto med gunstig rente og kredittkort med en av landets laveste renter.

Les mer om Instabank

Svea Finans

Med over 2000 ansatte i Norden er Svea Finans et av Nordens største finansieringshus, som blant annet har som mål å støtte norske bedrifter og gi dem økonomisk handlingsmål. De tilbyr også flere tjenester til privatpersoner som finansiering og lån med og uten sikkerhet.

Med verdier som handlekraft, kompetanse og engasjement i bunn, hjelper de kunder i hele landet å få lån med gode rentevilkår, i tillegg til sparing med en av Norges beste innskuddsrenter.

Les mer om Svea Finans

BRAbank

I 2015 byttet Monobank ASA navn og ble til BRAbank. Banken er i dag heldigital og tilbyr diverse bankprodukter som høyrentekonto, lån uten sikkerhet og kredittkortløsninger.

De opererer på det norske, svenske og finske markedet og hadde allerede i 2018 en kundeliste på over 30.000 personer. Sammen med kundene skaper de gode kundeopplevelser og jobber etter verdier som ansvarlighet og ærlighet. BRAbank er innovative og har fokus på utvikling.

Les mer om BRAbank

Ferratum Bank

Den heldigitale banken Ferratum Bank er en del av Ferratum Group, som ved hjelp av mobilteknologi tilbyr banktjenester som digitale forbrukslån til sine kunder. Banken ble lansert i 2005 og har opparbeidet seg en kundeliste på mer enn 2 millioner mennesker i Asia, Europa, Afrika og Nord- og Sør Amerika.

Banken har rukket å bli markedsledende innenfor mobilteknologi og innovative digitale plattformer.

Les mer om Ferratum Bank

Thorn Privat Finans

Siden 1970 har Thorn Privat Finans jobbet med finansiering og løsninger tilpasset dine behov, ønsker og personlige økonomi.

Kundeservice er blant Thorn Privat Finans’ største fokusområder, noe som gjør at de er lett tilgjengelig, gir deg gode råd om lån og finansiering, og ønsker å hjelpe deg å finansiere det som betyr noe for deg.

Les mer om Thorn Privat Finans

BB Bank ASA

BB Bank ASA var fra 1984 til 2017 et finansforetak og fikk i 2017 konsesjon. I dag har de fusjonert med TF Bank AB og tilbyr banktjenester som sparekonto, kredittkort, refinansiering og forbrukslån til 2 millioner kunder i 10 forskjellige land.

Det norske hovedkvarteret ligger i Bergen og herfra behandler de søknader og svarer på spørsmål. Banken opererer på privatmarkedet.

Les mer om BB Bank

Optin Bank

Optin Bank er en ny norsk bank som ble etablert i 2017, med et mål om å sette en ny standard for hvordan betalinger skjer og skal skje i fremtiden. Betaling, lån og sparing skal være enkelt, mener Optin Bank.

De opererer både på bedrifts- og privatmarkedet og tilbyr lån, refinansiering, sparing og betalings- og finansieringsløsninger.

Les mer om Optin Bank

Ikano Bank

Ikano Bank har eksistert i over 30 år og er en del av Ikano Gruppen, tidligere eid av IKEA. I 1988 ble Ikano Gruppen gjort selvstendig, og Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 for å senere å bli en av Nordens største banker.

Banken har blant annet sparing, refinansiering, forbrukslån og kredittkort i sitt sortiment. De ønsker å nå ut til vanlige mennesker, med vanlige behov.

Les mer om Ikano bank

Kraft Bank

Kraft Bank ble etablert i 2017 og startet virksomheten sin året etter. I deres sortiment finner du bankprodukter som lån og refinansiering med pant i bolig.

Banken jobber for å hjelpe sine kunder med å nedbetale gjeld, dette ved å tilby lån og refinansiering også til dem med en komplisert økonomi.

Les mer om Kraft bank