Annonsørinnhold

Badebaljene for voksne er helt geniale

Drømmer du om badekar hjemme? Da bør du sjekke ut de praktiske og sammenleggbare baljene som enkelt stues vekk når de ikke er i bruk. Denne helgen er de på tilbud.

Badebaljene tar minimalt med plass når de ikke er i bruk.
Badebaljene tar minimalt med plass når de ikke er i bruk. Vis mer

Det er få ting som er så deilig som å legge seg ned i et badekar med varmt vann, men mange har ikke store nok bad til at det er mulig å få plass til et fastmontert badekar.

Heldigvis finnes det noen smarte produkter som løser plassproblemet både i de minste hjem og på hytta.

Se også: Brettbare tredemøller som kan stues vekk!

Slik er de geniale baljene
MyBath er en serie sammenleggbare badebaljer som er store nok til at voksne kan bruke dem uten problemer. Den største modellen er hele 146 centimeter lang, og da skal den være stor nok til at to personer får plass!

Det geniale med badekarene er altså at de kan legges sammen når de ikke er i bruk, noe som gjør at de både er enkle å stue vekk og tar minimalt med plass. Men leverandøren av baljene har også tenkt på en rekke andre praktiske detaljer:

Badekarene leveres med et avtakbart lokk som kan legges over baljen for å unngå søl på gulvet og for å holde vannet varmt. Lokket kan også brukes som et bord til en drink eller et tablet/iPad, slik at du kan se favorittserien din mens du har deg et behagelig bad!

Les mer om badebaljene og bestill på tilbud her

MyBath kommer med lokk, noe som både hindrer søl og holder vannet i karet varmt lenger.
MyBath kommer med lokk, noe som både hindrer søl og holder vannet i karet varmt lenger. Vis mer

Badekarene er på tilbud i helgen
I Norge er det Mystuff som selger MyBath-karene. Nettbutikken har denne helgen en back to work-kampanje der badekarene og flere andre populære produkter er satt ned i pris. Sjekk tilbudene her (gjelder til og med søndag 8. august).

Brukeranmeldelsene fra Mystuffs kunder er stort sett svært positive, og for den mest solgte baljen har 37 anmeldelser resultert i 4,5 av 5 mulige stjerner. Her er noen av tilbakemeldingene fra kundene:

Er veldig fornøyd med mitt sammenleggbare badekar. Lett å sette opp og ta ned igjen. Sitter godt i badekaret med vann helt opp til halsen (jeg er 1,74 høy). Lokket til å ha over er helt supert.
Karin Bakken

Anbefaler til alle med barn, veldig enkle å bruke. Veldig fornøyd.
Andis Svalkovskis

Flott, god plass og suverent at det tar så liten plass når det ikke er i bruk. Godt likt av både små og store i familien, kommer til å bli flittig brukt!
Wenche

Les mer om badebaljene og bestill her

Coolstuff selger også sammenleggbare badekar. Disse kommer i mange ulike farger.
Coolstuff selger også sammenleggbare badekar. Disse kommer i mange ulike farger. Vis mer

Rimeligere modeller uten lokk
Nettbutikken Coolstuff selger også badekar for voksne. Prisen er litt lavere enn hos Mystuff, og karene finnes i mange ulike farger. Samtidig har ikke disse karene lokk. Se badekaret her.

Coolstuff har også et svært rimelig kar som ikke er sammenleggbart. Sjekk det ut her.

Bærbar og sammenleggbar badstue til bruk hjemme

Badebaljene for voksne er helt geniale

Hos Mystuff får du også kjøpt det nyeste innen velvære - infrarøde saunar. I en slik sauna får du virkelig slappet av, og de skal gi helsemessige fordeler som lindring av muskel- og leddsmerter, vekttap, bedre blodsirkulasjon og søvn, og de skal også holde huden ung og frisk.

Saunabox varmes opp av et ufarlig lys, og du slipper å fylle badstuen opp med vann. Den blir dermed også fukt- og luktfri.

Les mer om Saunabox og bestill her

Se også: Brettbare tredemøller som kan stues vekk!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer