Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr enkle innskudd- og utlånsprodukter på nett, og samarbeider med finansagenten Axo Finans for å gi deg en av markedets beste låneavtaler.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos Bank Norwegian og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Dette er Bank Norwegian

Bank Norwegian fikk konsesjon fra Finansdepartementet i september 2007, etter å ha fungert som en støtteplattform for Norwegian Reward, Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram, siden tidligere samme år.

Senere i 2007 startet de opp sin digitale bank i Norge. I 2013 ekspanderte banken til det svenske markedet og i 2015 ble også Danmark og Finland inkludert. Over 1,5 millioner mennesker har banken som sin sekundærbank.

Å være en heldigital og fleksibel bank har siden oppstart vært et mål for banken, som tilbyr enkle, standardiserte innskudd- og utlånsprodukter på nett. De bruker eksisterende teknologi, samt utvikler ny og spennende teknologi for å styrke kundeopplevelsen for sine kunder.

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans
Bank Norwegian tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Søk lån gjennom Axo Finans Vis mer

Søk lån gjennom Axo Finans

Når du søker lån uten sikkerhet hos Axo Finans, blir din søknad formidlet videre til finansagentens 20 samarbeidspartnere - noen av Nordens ledende banker.

Hos Axo finans kan du søke om forbrukslån og refinansiering fra 20 000 til 500 000 norske kroner og få opptil 15 års nedbetalingstid.

Bankene som mottar din søknad vurderer søknaden individuelt og kommer med et tilbud basert på din personlige økonomi. Konkurransen mellom bankene bidrar til å presse rentene ned og gi deg et godt tilbud med gode vilkår. Det mest gunstige tilbudet blir presentert for deg.

Du har deretter 30 dager på å skrive under på avtalen, eller takke nei. Tilbudet er uforpliktende og formidlingstjenesten er kostnadsfri for deg som kunde.

Kundeforholdet flyttes til den banken du eventuelt ender opp med å takke ja til, men Axo Finans er opptatt av å holde sine kunder fornøyde og er alltid tilgjengelig for spørsmål eller annen hjelp du måtte trenge.

Hva trenger jeg et usikret lån til?

Et lån uten sikkerhet er et fleksibelt lån som egner seg godt for deg som ikke har verdier å stille som sikkerhet for å ta opp et lån.

Skal du for eksempel pusse opp kjøkkenet, ta med familien på sommerferie i Thailand eller kjøpe ny gressklipper? Da er et forbrukslån et godt alternativ for deg. Lånet har lavere rente enn kredittkort og du trenger ikke å oppgi hva du skal bruke pengene til.

Du kan også ta opp et usikret lån dersom du ønsker å refinansiere og få bedre oversikt over egen økonomi. Å refinansiere går ut på å samle flere lån til ett enkelt lån, slik at du kun får én regning i posten hver måned.

Du kan også betale ned gammel gjeld, for eksempel et dyrt kredittkort du har brukt lang tid på å betale ned. Med et refinansieringslån får du en lavere rente og blir gjeldfri fortere.

Bank Norwegian er en heldigital bank som tilbyr lån uten sikkerhet til privatkunder. Søk lån gjennom Axo Finans og få gunstige tilbud fra flere banker.

Andre nyttige artikler

Svea Finans

Ikano bank

Kraft bank

BRAbank

Vi sammenligner disse bankene for deg