Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

BB Bank ASA

BB Bank ASA tilbyr blant annet refinansiering og lån uten sikkerhet. Søk i dag via Axo Finans og få din søknad vurdert av 20 banker.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos BB Bank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256


Hvem er BB Bank ASA?

Den landsdekkende banken ble etablert i 1984, men fikk konsesjon som bank i 2017 etter å tidligere ha vært registrert som finansforetak.

I 2020 fusjonerte banken med TF Bank AB som tilbyr tjenester i Norge og ni andre land i Skandinavia og Europa. Til sammen har banken over 2 millioner fornøyde kunder.

Filialen i Norge holder til midt i Bergen by og hadde sitt 36. driftsår i 2020. Herfra driver de blant annet med utlånsvirksomhet, forbrukerfinansiering og kredittkort - hovedsakelig for privatpersoner.

Diverse gode banktilbud

Banken tilbyr et bredt utvalg bankprodukter på forbrukermarkedet. Blant disse finner du:

Sparekonto

BB Bank ASA har en av markedets mest gunstige sparekontoer med en høy nominell rente fra første krone. Du kan ta ut penger så mange ganger du vil og det er ingen bindingstid.

Kredittkort

Banken tilbyr to typer kredittkort: Credits Visa og Credits Gold.

Credits Visa er helt gebyrfritt, har gratis overføring til privatkonto, inntil 43 dagers rentefri kreditt og gebyrfrie uttak i både inn- og utland i minibank.

Credits Gold er gunstig ved reise og har en av verdens beste reise- og avbestillingsforsikringer. Også her er kreditten rentefri i opptil 43 dager og kortet har en kredittgrense på opptil 100 000 kroner.

Forbrukslån og refinansiering

Banken tilbyr også forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i for eksempel bolig.

Lån uten sikkerhet har en løpetid på 5 år, men skal det brukes til refinansiering kan du få innvilget lengre løpetid. Søk lån og refinansiering opptil 500 000 kroner. Renten er individuell og baseres på en personlig kredittvurdering av deg.

BB Bank ASA tilbyr refinansiering, lån uten sikkerhet og kredittkort. Søk lån gjennom Axo Finans.
BB Bank ASA tilbyr refinansiering, lån uten sikkerhet og kredittkort. Søk lån gjennom Axo Finans. Vis mer

Dette er Axo Finans

Ønsker du å søke om forbrukslån eller refinansiering lønner det seg og gå gjennom en finansagent.

Søker du gjennom Axo Finans blir din søknad formidlet til 20 av Nordens største banker og långivere samtidig. Alle bankene vurderer søknaden og kommer med et tilbud, og det beste av disse blir presentert for deg.

Konkurransen for å få deg som kunde gjør at låntilbyderne strekker seg litt lengre for å gi deg et godt tilbud. Slik sikrer Axo Finans konkurransedyktige lånetilbud på markedet, og du får det beste tilbudet blant 20 banker.

Beregn lånet med en lånekalkulator

For å få et bedre inntrykk over hva et forbruks- eller refinansieringslån kan komme til å koste, kan du sjekke ut en lånekalkulatoren.

Her kan du enkelt skrive inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil kalkulatoren gi deg et estimat på de månedlige utgiftene knyttet til lånet. Det er lagt inn tre ulike rentesatser.

Lånekalkulatoren finner du her.

Søk via Axo Finans dersom du trenger et forbruks- eller refinansieringslån. En av bankene som behandler søknaden din er BB Bank ASA.

Vi sammenligner disse bankene for deg