Annonsørinnhold

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Denne serien med elsparkesykler er lovlige, de har vunnet en rekke tester, og kundene er over seg av begeistring.

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Hvis du vurderer å kjøpe en elsparkesykkel til deg selv eller barna, er det en del ting du bør tenke på før du bestemmer deg for hvilken modell du skal velge.

Er det sperre på toppfarten, slik at elsparkesykkelen er lovlig å bruke i Norge? Er kvaliteten så god at du slipper å bekymre deg over slarkete ratt og unødvendige reparasjoner? Er motoren stor nok til at du får god rekkevidde? Er dekkene store og solide nok til at du får en behagelig tur selv på ujevnt underlag? Og ikke minst: Gjør du et godt kjøp prismessig?

Testvinnerne er også Norges mest solgte
Et trygt valg, nesten uansett hva slags type elsparkesykkel du er på jakt etter, er E2S-serien fra E-Wheels - Nordens største forhandler av elsparkesykler og elsykler. E2S er Norges mest solgte elsparkesykler, de har vunnet flere tester, og du får veldig mye elsparkesykkel for pengene.'

Les også: De brettbare tredemøllene er helt geniale

Slik er de ulike E2S-modellene:

E2S V2 – testvinner til svært god pris

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Vi begynner med den absolutte bestselgeren i Norge, med over 60 000 solgte enheter. Denne modellen er testvinner hos Nettavisen og Tekguide, og den har også fått strålende omtale i Tek og Dinside. V2 er oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks), IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth-app.

Sakset fra testene:

Bakkene forseres med enkelthet og det er ordentlig moro å bruke elsparkesykkelen

Kraftig motor, mye elsparkesykkel for pengene, solid og stabil, god rekkevidde Kundene er også svært begeistret for V2.

V2 har fått 112 brukeranmeldelser og en snittscore på 4,9 av 5 mulige stjerner hos E-Wheels.

Les mer om V2 og sjekk den svært hyggelige prisen

E2S Junior – perfekt for barn og unge

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Dette er barne- og ungdomsmodellen i den populære og prisvinnende E2S-serien. Her får du en lovlig og solid elsparkesykkel som har rikelig med kraft og rekkevidde. Den dekker behovene til barn og unge, og det til en rimelig penge!

Les mer om Junior og bestill her

Se alle elsparkesykler for barn og unge

E2S V2 Pro – på tilbud

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Pro-versjonen i E2S-serien omtales av Tek.no som «et lite beist i bakkene», og dommen er at «utfordrerne ble knust». 15 000 nordmenn har allerede sikret seg denne modellen, og kundene gir terningkast 4,9 av 5 mulige stjerner.

PRO-versjonen er oppgradert med kraftigere motor (1000 watts maks effekt), LCD-Display, IP56-rating (vanntett) og en større batteripakke som gir en optimal rekkevidde på 45 km.

Du får den på tilbud hos E-Wheels nå!

E2S V2 Max – på tilbud

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Max-versjonen har de samme egenskapene som de andre modellene i E2S-serien, men skiller seg ut med seriens sterkeste motor på hele 1600W (maks effekt), og en batteripakke som kan skilte med en rekkevidde på hele 55 km. Her får du en fullt oppgradert modell som sikrer deg maks akselerasjon, klatreevne og topphastighet.

Sjekk tilbudsprisen hos E-Wheels!

Kåret til Norges beste elsykkel

Best i test: Dette er Norges mest solgte elsparkesykler

Vi tar også med en svært populær elsykkel fra E-Wheels. Momas Jason ble nylig ble kåret til Norges beste el-sykkelkjøp av Tekguide.

Dette er den ultimate terrengsykkelen; den har en ny forbedret motor som er mer stillegående og energieffektiv. Dette sikrer økt rekkevidde og en mer behagelig opplevelse på sykkelsete, samtidig som det ikke påvirker sykkelens fantastiske klatreevne i bratte bakker. Elsykkelen er også utbedret med nye vanntette koblinger, slik at den kan brukes i all slags vær og er dermed perfekt for norske forhold.

Sammenliknet med andre modeller på markedet i samme prisklasse er Jason 2021 uslåelig.

Les mer om elsykkelen og bestill her

Se flere flere elsykler hos E-Wheels

OBS: Stort salg på elsykler hos Birk Sport

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer