Annonsørinnhold

SOFIE KARLSTAD:

– Betakaroten er et av mine viktigste skjønnhetstips

Influencer og realitystjerne Sofie Karlstad har helt siden hun var barn ønsket å ha den fineste brunfargen. Som voksen ønsker hun fremdeles den dype, gylne fargen, men hun er ikke villig til å skade huden for å oppnå den.

SKJØNNHETSTIPS: - Betakaroten er et av mine aller viktigste skjønnhetstips! sier influncer og realitystjerne Sofie Karlstad. Hun sverger til Betakaroten Premium hver dag - hele året.
SKJØNNHETSTIPS: - Betakaroten er et av mine aller viktigste skjønnhetstips! sier influncer og realitystjerne Sofie Karlstad. Hun sverger til Betakaroten Premium hver dag - hele året. Vis mer

– Jeg passer på huden min, og sørger for at jeg ikke blir solbrent.

Det sier realitystjernen og influencer Sofie Karlstad.

For å unngå å bli solbrent, er det viktig å legge et godt grunnlag slik at huden er forberedt. Fargestoffet betakaroten har den egenskapen at det stimulerer pigmentene i huden, slik at du blir raskere brun. I tillegg beskytter betakaroten mot de skadelige ultrafiolette strålene fra sola.

PASSE PÅ: Det er viktig å beskytte huden mot å bli solbrent. Det mener influencer Sofie Karlstad. Noe som gjør det lettere å unngå solbrenthet, er et godt grunnlag. For å få til det, tyr Karlstad til Betakaroten Premium. Hele året.
PASSE PÅ: Det er viktig å beskytte huden mot å bli solbrent. Det mener influencer Sofie Karlstad. Noe som gjør det lettere å unngå solbrenthet, er et godt grunnlag. For å få til det, tyr Karlstad til Betakaroten Premium. Hele året. Vis mer

Betakaroten Premium har det høyeste innholdet av betakaroten på det norske markedet, hele 15 mg. Betakaroten er et fargestoff som blant annet finnes i gulrøtter, og som omdannes til vitamin A i kroppen.

Fargestoffet lagres i hudcellene og gir en gyllen, jevn brunfarge selv uten sol, og fargen blir dypere og varer lenger når du soler deg.

Betakaroten Premium inneholder også kobber, som gir en jevn pigmentering.

HØYT INNHOLD: Betakaroten Premium inneholder hele 15 mg betakaroten. Fargestoffet finnes blant annet i gulrøtter - og omdannes til vitamin A i kroppen.
HØYT INNHOLD: Betakaroten Premium inneholder hele 15 mg betakaroten. Fargestoffet finnes blant annet i gulrøtter - og omdannes til vitamin A i kroppen. Vis mer

Hver dag, året rundt

Sofie er en stor fan av betakaroten, og har tatt tilskuddet i mange år. Hun tar en tablett Betakaroten Premium hver dag, året rundt.

– Betakaroten er et av mine aller viktigste skjønnhetstips! Bruker du betakaroten, forbereder du pigmentene i huden til å ta opp farge raskere, samtidig som huden er bedre beskyttet. For en som meg, som liker å ta spontane turer sydover, er det også viktig å bruke betakaroten hele året. Da vil du også holde fargen vedlike, slik at huden alltid har en gyllen glød. Og sist, men ikke minst – det beskytter mot å bli solbrent og få soleksem. What’s not to love? spør Sofie.

FORBEREDT: - For en som meg som liker å ta spontane turer sydover, er det viktig å bruke betakaroten hele året, sier influencer Sofie Karlstad. Da er brunfargen alltid klar!
FORBEREDT: - For en som meg som liker å ta spontane turer sydover, er det viktig å bruke betakaroten hele året, sier influencer Sofie Karlstad. Da er brunfargen alltid klar! Vis mer

Hun opplever at brunfargen hennes både er finere og holder seg lenger med betakaroten.

– Det har gjort at brunfargen jeg har jobbet så iherdig for, sitter dypt. Og så slipper du at fargen flasser av på flyet hjem, sier influenceren. Hun synes også det er viktig at betakaroten er et naturprodukt. Betakaroten Premium er stappfullt av antioksidanter, med hele 15 mg betakaroten.

BRUNGLØD: - Når man er brun og fin, føler man seg så mye bedre, sier influencer Sofie Karlstad.
BRUNGLØD: - Når man er brun og fin, føler man seg så mye bedre, sier influencer Sofie Karlstad. Vis mer

Det er lov å skjemme seg litt bort

– Jeg synes alle bør ha litt «me-time» innimellom, hvor vi skjemmer oss selv litt bort. For oss her i nord betyr sol og sommer mye. Når man er brun og fin, føler man seg så mye bedre, mener Sofie.

Hudterapeut Marlene Paulsen hos Calma Beauty merker at kundene i økende grad er opptatt av at produktene de bruker skal være naturlige.

Sunnhet og god helse er viktige verdier, og en frisk og gyllen hudfarge hører med i dette bildet.

HUDTERAPEUT: - Kundene mine er glade for at produktet er helt naturlig, sier hudterapeut Marlene Paulsen hos Calma Beauty.
HUDTERAPEUT: - Kundene mine er glade for at produktet er helt naturlig, sier hudterapeut Marlene Paulsen hos Calma Beauty. Vis mer

– Noen kunder har problemer med matt og gusten hud. Da anbefaler jeg en fuktighetsbehandling, og råder dem også til å prøve Betakaroten Premium, som vil gi en frisk og fin farge, sier hudterapeuten.

– Jeg opplever at kundene er glade for at produktet er helt naturlig, og at det inneholder så mye antioksidanter. Det er gøy å se dem komme innom etter noen uker. Med en fin og gyllen glød i huden ser de mye mer opplagte ut, forteller Marlene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer