Annonsørinnhold

Black Friday: Prisras på sexleketøy!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras og opptil 80% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)
KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras og opptil 80% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)
SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Adventskalender ble best i test

I tillegg til knallpris på ekspertenes favoritter får du også den populære adventskalendene på tilbud.

– Denne anbefaler jeg til alle par som er, eller vil bli mer lekne. En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen, sier Ebbestad.

Magasinet KK kåret Nytelse.no sin adventskalender til «Best i test» blant årets erotiske adventskalendere. Men om du vil sikre deg denne må du være rask, for denne er ifølge sexologen straks utsolgt.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Sikre de Norges beste erotiske adventskalender her!

Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no)
Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Topp 3 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris.

1. 45% rabatt: Greedy Girl Rabbitvibrator Singelpakke

– Vi har jobbet lenge for å få det til, og er veldig stolte av å kunne tilby denne kombinasjonen til DEN prisen! Greedy Girl er en testvinnende rabbitvibrator som har vært en kundefavoritt siden den ble lansert. Denne type vibrator er for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest og mest effektiv måte. Greedy Girl stimulerer både klitoris og g-punkt, og er så kraftig at den også stimulerer dypere enn vanlig.

– Med på kjøpet får du også en trykkbølgevibrator, som et verdens mest populære funksjon akkurat nå, og selvsagt mengder med glidemiddel! Dette er pakken for deg som vil oppleve ulike typer orgasme og som er opptatt av kvalitet.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Black Friday: Prisras på sexleketøy!

2. 55% rabatt: Secret Pleasure Trusevibrator

Ute etter mer spenning i parforholdet? Fjernstyrte vibrerende truser er min absolutte favoritt å anbefale til par som er ute etter litt mer spice i forholdet! En liten og kraftig vibrator plasseres i trusen, og så kan man gi fjernkontrollen til partneren. Det er rett og slett et psykisk spill som er opphissende, spennende og som gir en opplevelse dere ikke vil glemme. Secret pleasure byr på en vanvittig kraft, har lang rekkevidde og er svært stillegående. Den er perfekt designet slik at den legger seg godt inntil klitoris og man kan nyte de intense vibrasjonene, som man selvsagt kan regulere opp og ned etter behov.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Black Friday: Prisras på sexleketøy!

3. 50% rabatt: Femmegasm

– Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed! Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

– Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt! I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Prisras på Womanizer

1. Womanizer Premium

Womanizer har vært en suksess siden dag én og Womanizer Premium 2 er for luksusdyret, deg som ønsker det beste av det beste! Womanizer Premium byr på flere intensitetsnivåer, smart silence og autopilot. Dette betyr at hun kan lene seg tilbake og nyte tilnærmet lydløs stimuli, fra et leketøy i verdensklasse. 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve den originale, hele 73%(!) fikk multiorgasmer, og utrolige 98% ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen!

Black Friday: Prisras på sexleketøy!

2. Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er Norges mest solgte sexleketøy og fremdeles skaper den lille trykkbølgevibratoren kaos blant orgasmesultne kvinner! Womanizer gir orgasme til kvinner som aldri har opplevd det tidligere, og de som har vært mer bortskjemt forteller om mer intense orgasmer og at de nå lettere oppnår klimaks sammen med partneren. Leketøyet sender trykkbølger direkte mot alle 10.000 nerveendene i klitoris, noe som fører til en mer intens stimuli uten at man blir overstimulert og føler ubehag.

Black Friday: Prisras på sexleketøy!

Topp 3 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. 34% rabatt: Arcwave Ion – Womanizer til menn

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin! Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

2. 35% Svakom Sam Neo

Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Svakom Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg! Sam Neo har et diskré design, enkel opplading og utbyttbare hylser slik at du alltid er klar til en ny runde.

3. 40% rabatt: Tenga Spinner

Vil du se hvor lett det er å få bedre sex med sexleketøy er Tenga Spinner vår anbefaling til deg. Disse unike hylsene kombinerer stimulerende mønstre med et smart design som snurrer hylsen rundt penis når du beveger Spinner opp og ned. Et svært diskré og moderne design, intens stimulering og bedre sex – hva mer kan man be om? Tenga Spinner kommer i flere ulike typer slik at du kan velge den som passer deg best.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Bruk leketøy med kjæresten

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)
Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer