Annonsørinnhold

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Årets største shopping event er i gang og du kan gjøre mange gode kupp. Sjekk de beste skjønnhetsjulekalenderne under.

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Black Week er endelig her som betyr du kan spare massevis. Her er de beste skjønnhetsjulekalendere samlet, slik at du enkelt kan navigere deg fram til hva enn du måtte trenge og ønske deg.

En kalender med skjønnhetsprodukter er den perfekte måten å teste bestselgere på, og oppdage nye favoritter. De fleste kalenderne har et godt utvalg av produkter og vi har oppsummert noen av de mest populære kalenderne på tilbud, slik at du enkelt kan velge den som du liker best.

Kiehl’s Limited Edition Holiday Calendar 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Denne kalenderen gir deg noen av de beste produktene Kiehl’s har i sortiment. Små luker i en fargerik boks inneholder rens og krem til kropp og fjes, hårprodukter og serum med aktive ingredienser. Denne kalenderen passer perfekt for hudpleienerden, dem som elsker Kiehl’s, en god venninne eller kjærereste du vil skjemme bort. En bonus er at kalenderen kan gjenbrukes neste år, da boksene kan puttes tilbake i kalenderen.

LOOKFANTASTIC adventskalender 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Dette er en fest av en kalender. Her får du et utvalg produkter, fra flere populære merker som The Ordinary, Elemis, Rituals og Drunk Elephant. Her får du både hudpleie, hårprodukter, sminke og produkter til kropp. Det er lurt inn hele 26 produkter i denne kalenderen og den er perfekt for å oppdage nye merker og produkter. Denne vil garantert gi mye glede for alle som elsker hudpleie og skjønnhet.

Kicks Beauty Advent Calendar

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Dette har tidligere år vært en kalender fylt av full size produkter fra merkene Kicks eier, som Skin Treat, BeautyAct, Mon Sun, Atelier Rouge, i tillegg til merker Kicks har i sortiment, som MAC, Smashbox, Origins, Lancome, med fler. Dette er en kalender for alle som elsker hudpleie. Det finnes også en utgave med sminke, for dem som foretrekker å oppdatere sminkegarderoben.

Aurelia London 12 Day Advent Calendar

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Probiotika er en av de mest trendy ingrediensene innenfor hudpleie og Aurelia London er en av merkene som gjør det best. Denne kalenderen består av 12 produkter, som lar deg bygge din perfekte hudpleierutine. Her er alt fra serum til rens, øyeserum, krem og ansiktsmaske. Produktene kommer i 15 og 30 ml, som gir deg muligheten til å bli ordentlig kjent med produktene, før de er tomme. Denne kalenderen er perfekt for alle som har tørr, sensitiv, rødmusset, normal eller moden hud.

Origins Advent Calendar 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Med denne kalenderen kan du bygge din egen hudpleierutine, uansett hudtype. Her finner du alt du kan ønske deg av rens, toner, krem, ansiktsmasker og kroppsprodukter. Man får teste noen av bestselgerne fra Origins i praktiske reisestørrelser. Denne kalenderen passer for alle som liker hudpleie, for alle som digger Origins eller for dem som er nye for hudpleie og vil teste ut produkter å bruke i en hudpleierutine.

Rituals The Rituals Of Advent 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Julekalenderen fra Rituals er en umiddelbar klassiker. Denne kalenderen er for alle som elsker god duft og gode produkter til kropp og hår, samt deilige duftlys, som lager stemning hele desember.

Essie advent calender 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Man bruker sjelden opp en hel neglelakk, derfor er denne kalenderen genial. Her får man en «base»-garderobe med klassiske neglelakker i full size, i tillegg til flere neglelakker i ministørrelse, med spreke farger, så du kan mikse og matche hele desember og langt ut i 2023.

L’Oréal Paris 24 day Advent Calendar 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Kalenderen har samlet bestselgere fra L’Oréal Paris, både sminke, hud- og hårpleie. Flere produkter fra merkevaren har gått viralt det siste året og man kan håpe noen av disse favorittene befinner seg bak lukene. Her får man mange gode og kvalitative produkter, for en god pris. Passer for alle som liker en god miks av hudpleie, hårpleie og sminke.

Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022

Black Week: Shop de beste skjønnhetsjulekalendere

Dette er luksuskalenderen som gir deg eksklusive leppestifter, dufter og øyesminke fra designmerket. Den perfekte måten å finne sine favoritter i sortiment. Forpakningen er lekker i svart og gull, en drømmekalenderen for alle som ønsker en ekstra sofistikert desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer