Annonsørinnhold

Black Week-tilbud på brettbare tredemøller og verdens minste romaskin

De geniale møllene og den lille romaskinen er så lette at du kan trene hvor som helst – i stua hjemme, på kontoret eller på hytta.

Med en Walkingpad kan du gå deg en tur eller jogge mens du ser på TV eller jobber. Nå er det Black Week-priser på flere bestselgere.
Med en Walkingpad kan du gå deg en tur eller jogge mens du ser på TV eller jobber. Nå er det Black Week-priser på flere bestselgere. Vis mer

For et par år siden ble det lansert en helt ny type tredemøller som har revolusjonert markedet for hjemmetrening. De såkalte Walkingpadene er lette og tynne og kan brettes sammen, noe som gjør at de enkelte kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Det er også enkelt å frakte møllene til jobbkontoret eller på hytta, slik at du kan trene akkurat når det måtte passe deg. Hva med å gå deg en tur eller ta en lett jogg mens du jobber eller ser TV? En genial måte å forbrenne kalorier på!

Få oversikt over alle Black Week-salgene her

Se alle Walkingpads på Black Week-tilbud her

Splitter nye Walkingpad C2 veier bare 23 kilo og er dermed trolig verdens minste tredemølle/gåbånd. Nå får du den på tilbud.
Splitter nye Walkingpad C2 veier bare 23 kilo og er dermed trolig verdens minste tredemølle/gåbånd. Nå får du den på tilbud. Vis mer

Black Week-tilbud på Walkingpad
Mystuff, som har enerett på Walkingpad i Norge, har lansert en stor Black Week-kampanje der flere Walkingpad-modeller, en superlett romaskin, en testvinnende massasjepistol og de populære badekarene for voksne er blant poduktene som er satt kraftig ned i pris.

Den helt nye Walkingpad C2 (trolig verdens minste tredemølle) og Walkingpad A1 koster nå kun 4990 kroner, mens modellen R1 Pro, som har høyere toppfart enn de to andre, koster bare 6190 kroner.

Spar 6200 kroner på toppmodellen K15

Camilla Aastorp Andersen, for mange bedre kjent som "Treningsfrue", er svært fornøyd med sin nye Walkingpad K15, som hun både bruker til intervalltrening og lengre løpeøkter.
Camilla Aastorp Andersen, for mange bedre kjent som "Treningsfrue", er svært fornøyd med sin nye Walkingpad K15, som hun både bruker til intervalltrening og lengre løpeøkter. Vis mer

Det aller beste kuppet gjør du imidlertid trolig på toppmodellen K15, som er satt ned med hele 6200 kroner. K15 har en toppfart på 15 km/t og er dermed den raskeste av Walkingpadene.

Les mer om K15 og bestill på tilbud her

Vær obs på at K15 ikke kan brettes sammen som de andre Walkingpadene, men den er mye lettere enn vanlige tredemøller og kan foldes opp og stues vekk når den ikke er i bruk.

Se alle Walkingpads på tilbud her

Spar 2700 kroner på verdens minste romaskin

Black Week-tilbud på brettbare tredemøller og verdens minste romaskin

Denne geniale romaskinen veier bare 27 kilo og er trolig verdens minste. Når apparatet ikke er i bruk, kan det oppbevares vertikalt langs veggen, og det tar derfor liten plass. Du får den til en super pris på Mystuffs Black Week-salg. OBS: Kommer på lager igjen 14. desember, men kan bestilles nå.

Verksted i Norge og gratis frakt
Mystuff har verksted i Norge og skaffer reservedeler til Walkingpad dersom det skulle bli behov for reparasjoner. Det er gratis frakt for alle varer over 1000 kroner.

Se hele Black Week-salget hos Mystuff

Flere Black Week-saker:
Følg Black Week live her
Få oversikt over alle salgene
Knalltilbud på Hoka og Oakley hos Anton Sport
Frekt Black Week-salg hos Kondomeriet
Tidenes beste tilbud på VPN?
Skjønnhetskupp hos Fredrik & Louisa

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer