Annonsørinnhold

Bodø/Glimt og Molde tilbake i Europa - Slik ser du kampene

I kveld er Bodø/Glimt og Molde tilbake i Europa, hvor Glimt tar turen til Nederland for å møte PSV, mens Molde tar imot belgiske Gent på Aker Stadion. Vi viser deg hvordan du kan ser de spennende kampene gratis.

Hvem stikker av med seieren i kveld når Bodø/Glimt møter nederlandske PSV?
Hvem stikker av med seieren i kveld når Bodø/Glimt møter nederlandske PSV? Vis mer

Bodø/Glimt spiller i år i Europa League, og de hadde en eventyrlig reise i Conference League forrige sesong, hvor de gikk videre fra gruppespillet etter blant annet den uforglemmelige 6-1-seier mot José Mourinhos Roma på Aspmyra. De slo deretter ut Celtic og AZ Alkmaar før Roma ble for sterke i kvartfinalen, og det italienske storlaget vant senere turneringen.

Se PSV - Bodø/Glimt gratis her

Molde tok seg gjennom kvalifiseringen til Conference League i sommer, og de bør kunne bite godt fra seg i gruppa som består av Djurgården og Shamrock Rovers i tillegg til dagens motstander Gent. De hadde suksess i Europa League i 2020/21 hvor de gikk videre fra gruppespillet og slo ut Hoffenheim i 1/16-finalen før Granada ble for sterke i 1/8-finalen da Molde tapte 0-2 borte og vant 2-1 i «hjemmekampen» som ble spilt i Budapest på grunn av koronasituasjonen.

Se Molde - Gent gratis her

Andre godbiter i kveld er blant annet Zürich - Arsenal, Manchester United - Real Sociedad og West Ham – FCSB, for å nevne noen.

All sport samlet på ett sted
Hos Strim får du Viaplay inkludert i to av deres grunnpakker, som blant annet sender Europa League og Europa Conference League. Strim tilbyr 7 dagers gratis prøveperiode, og du velger selv hvilket abonnement som passer deg.

Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se kampene gratis her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer