Annonsørinnhold

Bodø/Glimt og Molde tilbake i Europa - Slik ser du kampene

I kveld er Bodø/Glimt og Molde tilbake i Europa, hvor Glimt tar imot sveitsiske Zürich på Aspmyra, mens Molde tar turen til Stockholm for å møte Djurgården. Vi viser deg hvordan du kan se de spennende kampene gratis.

Både Bodø/Glimt og Molde er i aksjon i europeiske turneringer i kveld.
Både Bodø/Glimt og Molde er i aksjon i europeiske turneringer i kveld. Vis mer

Bodø/Glimt spiller i år i Europa League, og de hadde en eventyrlig reise i Conference League forrige sesong, hvor de gikk helt til kvartfinalen, og spesielt 6-1-seieren mot José Mourinhos Roma på Aspmyra vil huskes lenge. De fikk også en fin start på årets gruppespill i forrige uke da de spilte 1-1 på bortebane mot det nederlandske storlaget PSV.

Se Bodø/Glimt - Zürich gratis her

Molde tok seg gjennom kvalifiseringen til Conference League i sommer, og de bør kunne bite godt fra seg i gruppe med Gent og Shamrock Rovers i tillegg til dagens motstander Djurgården. De fikk en grei start med 0-0 hjemme mot Gent i forrige uke, men de vil nok samtidig føle at det var to poeng tapt etter at de var det beste laget. MFK hadde suksess i Europa League i 2020/21 hvor de gikk helt til 1/8-finalen hvor spanske Granada ble for sterke.

Se Djurgården - Molde gratis her

Manchester United tar turen til Moldova for bortekamp mot Sheriff, og etter 0-1-tapet mot Real Sociedad på Old Trafford i åpningskampen i Europa League i forrige, uke bør helst alle tre poengene bli med i bagasjen hjem.

Se Sheriff - Manchester United gratis her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim får du Viaplay inkludert i to av deres grunnpakker, som blant annet sender Europa League og Europa Conference League. Strim tilbyr 7 dagers gratis prøveperiode, og du velger selv hvilket abonnement som passer deg.

Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annet.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene

Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se kampene gratis her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer