Annonsørinnhold

Bokserne som menn elsker

Mer enn 1 million solgte - er dette Norges mest populære bokser?

Bokserne som menn elsker

Du tenker kanskje ikke så nøye over det, men hva er egentlig den perfekte bokseren?

Mange vil kanskje si at det kun er å holde ting på plass, men produsenten Comfyballs har tatt boxere til et nytt nivå. Med 1 million solgte boxere har de tatt markedet med storm med sine undertøyskolleksjoner for både kvinner og menn.

Salgsrekorden feires med halv pris på hele butikken nå! Fri frakt!

Se alt undertøy til kvinner her og til menn her.

Bokserne som menn elsker

Cotton - Den perfekte hverdagsboxeren!

Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes, noe som gir maksimal kvalitet. Resultatet av dette er et stoff som er ekstremt mykt med gode pusteegenskaper, samtidig som holdbarheten øker.

Cotton er den mest populære serien, og med god grunn. Her har du en boxer som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger! Mange forskjellige farger å velge blant!

Bestill her og få 50% rabatt

Bokserne som menn elsker

Performance - førstevalget til trening og ytelse!

Spesielt utviklet for deg som trener hardt og vil prestere fysisk, eller bare vil ha en teknisk boxer med tekniske kvaliteter i særklasse!

Performance er spesielt velegnet til all slags sport. Under produksjon brukes en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting. Stoffet er mykt, lett (ca. 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden.

Se alle fargevarianter og bestill til halv pris her

Bokserne som menn elsker

Superlight - verdens letteste boxershorts

Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, men med litt tynnere stoff enn Performance-serien. Stoffvekten er ca. 135 gram per kvadratmeter (52gram, Regular str. M). Har ekstreme pusteegenskaper. Dette er boxeren for deg som skal yte absolutt maksimalt i en konkurransesammenheng!

Game on! Bestill verdens letteste boxer til halv pris her

Bokserne som menn elsker

Wood - uslåelig mykhet og miljøvennlig produksjon!

En boxer-serie laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Lenzing Modal® bøkefiber fra Østerrike. Boxerne har et litt tykkere stoff som gir deg en deilig og noe varmere følelse. Wood-serien puster godt og innehar selvfølgelig den umiskjennelige Comfyballs komforten.

Dette er en varmt anbefalt boxer for sesongene hvor ting blir litt kjøligere og det trengs bittelitt tykkere stoff for å holde på varmen!

Bestill her til halv pris

Bokserne som menn elsker

Også damer fortjener samme fantastiske komfort!

Nå er kolleksjonen «Comfy» lansert, og den tar dametøyet til nye høyder. Grunnet den ekstreme etterspørselen så var det naturlig for comfy å løfte produkter til dame til neste nivå.

Comfy tilbyr primært to ulike stoff-varianter. Wood-serien lages med Tencel og er utrolig myk, samtidig som den er miljøvennlig. Performance-serien er derimot laget av et glattere materiale, og mer rettet mot bevegelse.

Bestill Comfy for kvinner her og få halv pris

Bokserne som menn elsker
Bokserne som menn elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer