Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

BRAbank

BRAbank er en heldigital bank med fokus på innovasjon. Søker du lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans kan denne banken være en av de som vurderer din søknad.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Søk lån hos BRAbank og 19 andre banker med en søknad.

Søknaden vurderes av 20 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256


Dette er BRAbank

Banken het tidligere Monobank ASA, men byttet i 2015 navn til BRAbank ASA. I dag er BRAbank en 100% digital bank som tilbyr lån uten sikkerhet, diverse kredittkortløsninger som Monocard, Widerøe-kortet og Mono Pay, samt høyrentekonto til privatpersoner.

Gjennom å tilby tjenester som er både enkle og brukervennlige samt jobbe innovativt og ha fokus på utvikling, ønsker banken å “redefinere bank for privatpersoner.” På denne måten skal de skape markedets beste kundeopplevelse.

Innovativ bank

Siden etableringen har banken vært i stor utvikling og ekspandert i Norden - både til Finland i 2017 og i Sverige i 2019.

Den innovative banken er i kontinuerlig vekst og opplever god lønnsomhet. Allerede i 2018 var utlånsporteføljen deres på 3,5 milliarder norske kroner, mens kundelisten var på 30 000 personer.

“Trust your goals”

Banken er svært opptatt av å skape gode kundeopplevelser sammen med kundene. De lever etter verdier som ærlighet og ansvarlighet, og mener at de som tror de kan forandre verden er de som ender opp med å gjøre det - derav slagordet “Trust your goals”.

Lån uten sikkerhet - hva er det?

Et lån uten sikkerhet er et lån du ikke trenger å stille med sikkerhet for å ta opp. Med sikkerhet menes en spesifisert, verdifull eiendel som banken kan selge for å dekke lånet dersom du ikke har betalingsevne, for eksempel bolig eller bil.

Ettersom du ikke trenger sikkerhet er lån uten sikkerhet fleksible lån. Eksempler på slike lån er forbrukslån, kredittkort og kjøp på avbetaling. Pengene kan også brukes på det du selv ønsker.

Søk om lån uten sikkerhet

Skal du søke lån uten sikkerhet? Da lønner deg seg å gå gjennom en finansagent som kan hjelpe deg med prosessen.

Axo Finans er en slik finansagent og samarbeider med 20 av Nordens største banker og långivere for å gi sine kunder det beste lånetilbudet. Tjensten er gratis og uforpliktende, og dersom du blir tilbudt et lån står dette åpent i 30 dager.

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet fra 10 000 opptil 500 000 kroner.

Når du søker om lån eller refinansiering hos Axo Finans, blir søknaden sendt videre til 20 banker samtidig. Bankene vet de konkurrerer om å få deg som kunde, og strekker seg derfor litt ekstra for å gi deg et godt tilbud.

Når alle bankene har behandlet søknaden din, presenterer Axo Finans det beste tilbudet for deg. På denne måten ender du opp med et av markedets beste lånetilbud, du slipper å gjøre jobben selv og det er mindre tidkrevende enn om du hadde tatt jobben i egne hender.

Ta kontakt med Axo Finans i dag dersom du er ute etter et forbrukslån eller refinansiering, så ender kanskje din søknad opp hos BRAbank.

Vi sammenligner disse bankene for deg

image: BRAbank